Malı topluyorlar sanırım gören varmı kimler alıyor
Printable View
Malı topluyorlar sanırım gören varmı kimler alıyor
KAP: [ATAGY AVGYO IDGYO OYAKC PEGYO SOKM ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/848480
Dosyalar:
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri 2020-06-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Liste Numarası
Pay Adı
5 PERA GMYO
1 ATA GMYO
4 OYAK CIMENTO
3 IDEALIST GMYO
2 AVRASYA GMYO
6 SOK MARKETLER TICARET
FDPO (%)
6 42
4 27
3 56
2 89
1 64
5 100
Geçerlilik Tarihi
5 2020-06-03
3 2020-06-03
2 2020-06-03
1 2020-06-03
4 2020-06-03
6 2020-06-03
Açıklamalar
Açıklama -
Fiili dolaşımdaki payda düşme var galibaki düeolo başladı alıcılar arasında.
Pastasını verebilen varmı
Kayda değer olarak.İş Yatırım 1 Milyon Lot alıcı.Turkish Yatırımda 700 bin lot satıcı.
OYAKC bugün 6 liranın üzerine biraz daha yerleşti gibi.
Eger borsalara yeni bir satıs gelmez ise OYAKC kısa zaman içinde kendine 7 ve 8 Liralarda yeni bir alan açmak isteyebilir.
Belki borsalara satış gelse bile kısmen pozitif de ayrışabilir.
Artık OYAK ne derse o.
Kendi malının değerini kendi belirleyecektir.
Baba ne derse , ne isterse o ....
https://i.hizliresim.com/dYX0Rs.png
Sn. HURKUŞ ve Sn. mertfatih; paylaşımlar ve yorumlar için çok teşekkürler.
Grafik dinlene dinlene, sindire sindire gidiyor gibi görünüyor. Umarım yıldırıp bıktırmadan, bu kadar büyük bir birleşmeye yakışacak şekilde fiyatlanır da hepimiz çok güzel kazançlar elde ederiz.
Şu aşamada pek önemli değil belki ama; şimdi birleşmeden sonra genel kurul falan yapılacak mı? 2020 yılı için temettü ödemesi ihtimali var mı?
Evet bilgilendirmeleriniz teşekkürler...
Çok sert hareketler yapmıyor, ufak ufak istikrarlı bir şekilde yükselmesinden memnunum. Umarım endekse ileride bir düzeltme geldiğinde de sağlam durur. O zaman benim gözümde rüşdünü ispat etmiş olur. Aslan yüzünden hala Oyak'a güvensiz yaklaşıyorum.
Ben de bilakis Mardin yüzünden hisseye çok güveniyorum :)
Aslan dan Mardin’ e geçmiş bir yatırımcı olarak, bende arada kaldım :):):):yahoo::cool:
Eski bir aslanzede olarak hisseye bugün ortak olduk bakalım.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah dostlar, inşallah hep beraber kazanacağız.
Sonuçta voltran oluştu :)
Akçansa tavana kitledi bari artıya gecseydi bu da. Yine aynı kanser [emoji38]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün ak 1milyon lot çekti piyasadan bugün biraz daha yukarı atacaktır kağıt yavaş yavaş yukarı devam eder böylece
Ykb günlük kazanç peşinde ama sattığı lotu kenara koyamaz biri 2 kademe çizdiğinde. Kademeler azalacak bu gidişte..
Hissemiz daha çok yeni ama teknik analiz yapılabiliyor mu? Destek-direnç noktalarımız nereleri?
Birleşme sonrası 5.40 civarından niyetlenmiştim, kısmet değilmiş. Ortaklarına bol kazançlar, güzel şirket.
Arkadaşlar
1.bugun OYAK ile görüştüm neden yabancı ortak hissesi kapta görülmüyor dedi.bu borsaya açık olan OYAK çimento fabrikaları a.s.dir
Yabancının payı OYAK çimento a.s.dedir dedi.
2.peki o zaman kapta neden dolaylı olarak ortakliktaki pay oranı gözükmüyor dedim baktı haklısınız dedi bunu mkk.yapiyor dedi bende siz iletirseniz durumu onlarda düzeltir dedim ilgilenecekler ve kaptaki durum düzelir.
3.yani borsadki şirket ile OYAK çimento a.s.farkli bilginiz olsun.
4.ozkaynak durumunu sordum tüm birleşen çimento fabrikaları Özkaynak toplamı yeni olan OYAK çimento fabrikaları a.s yani borsadaki sirketln
Ozkaynagi oluyor doğrusunda o zaten
Bazı arkadaşlar Özkaynak düşük falan yazmıştı bunda bir sorun yok.
5.sirkete ait gayrimenkuller eski değerleriyle aynen devam birleşmede yeni bir değerleme yok olursa blancoda görürüz zaten
Sağlıkla kalin
kafanızda soru işareti varsa bu yayına yazın arkadaşlar. sonuçta ciddi bir ekonomi kanalı. ilgimi çeken gruba kağıdı da eklemişler sayfada. çaycuma'daki oyka fabrikası.
https://www.facebook.com/oyakcimento...type=3&theater
Bir müddet birleşme fiyatına yakın seyreder endeks geri gitmezse.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm ortaklara günaydın.
Endeks 14 gündür (+) kapatıyor, rekor kırmış. Tam 110 K üstündeyiz. Hiçbir şey sürekli çıkmaz :) Bakalım düzeltme gelirse hareketi nasıl olacak. Umarım öyle bir durumda da sağlam durur. YTD.
6.20 ustune atıp kalmalı
oyakın 440 bin üyesi var. temettü miktarını artırmayı hedefliyoruz dedi.
tecrübe ile sabittir ki bu tip açıklamalar mal boşaltmak için de kullanılabilir.
ytd.
8.06.2020 16:52:54 oyak/çalbıyık: çimento tüketimini artıracak alt ve üst yapı hizmetleri bizi olumlu etkiler - bloomberg ht
8.06.2020 16:51:22 oyak/çalbıyık: Kapasite kullanım oranlarımız %40-41 civarında olacak - bloomberg ht
8.06.2020 16:50:02 oyak/çalbıyık: Ihtiyaç duyarsak yeni borçlanmalar olabilir - bloomberg ht
8.06.2020 16:49:09 oyak/çalbıyık: Bu sene bizim için kayıp bir yıl olmayacak - bloomberg ht
8.06.2020 16:47:44 oyak/çalbıyık:oyak grup şirketlerinin temettü verme alışkanlıgı artarak devam edecek - bloomberg ht
8.06.2020 16:45:25 oyak/çalbıyık: Yeni tesis kurma da olabilir, satın alma da olabilir - bloomberg ht
8.06.2020 16:44:34 oyak/çalbıyık: şirketleri inceliyoruz, dünyanın her yerinde olabiliriz - bloomberg ht
8.06.2020 16:43:07 oyak/çalbıyık: Fırsatları hiç ıskalamıyoraz, ıskalamayacağız - bloomberg ht
oyak çimento çok iyi bir şirket.
şirket kötüdür demek istemedim. bu tip açıklamalar borsada müşteri çekebilir ve fiyat düşebilir demek istedim.
bu da hemen olmaz. 1-2 ay kadar sürebilir.
bir de forumda azıcık olumsuz yorum yapanlara sıfır tolerans gösteren tipler türerse zaten tamamdır.
KAPANIŞI 6.20 USTU OLURSa güzel olur bence
6.16 kademesini iyi sişirdi bakalım ne yapacsak
Ne hareket oldu arkadaş, CEO biraz kötü konuşsa nerelere indirecekler demekki