o kadar okunsun diye paylaşıyoruz boşunaymış :ok:
Printable View
seans bitince haberler gelir artık
Ayin 25 inde yakin izleme pazarinda isleme acilacakmis kap haberi geldi
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirket faaliyetleri bittigi ve varliklari devredip iscilerini isten cikardigi icin islemini durdurmus
25 inden itibaren tahta aciliyor hayırlı olsun,..
Kardes aciliyorda gozalti pazarina almislar umarim kotu etkilemez satis yemez
Sirket bakalim ne diyecek
Adamların dışarda kağıdı kalmadı. Hepsi gözaltında :)
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi ne olacak cok dusermi
Y.i.p. te al sat nasil oluyor bilen varmi ben araci kurum kullanmiyoru. Direk cep uygulama uzerinden islem yapiyorum bilen varsa yardimci olsun lutfen
Bence bist yönetiminde bu çevikler 'den kuyruk acısı olan bir kaç art niyetli kişi var. Fırsat bulunca hemen cezayı kesiyor.
Alyag 'dan daha kötü durumda olan birçok şirkete bu muamele yapılmadı. Bu çifte standart dır.
Adamlar tamamen başta belirttikleri plan üzerine devam ediyorlar. Gelen parayı yurtdışına kaçırana bu muamele yapılmıyor.
Gelen para ile banka borçları kapatıldı. Işçi tazminatları ödendi. Geride mağdur alacaklı yok. Yeni tesis içinde son aşamada olduğunu söylüyor. Birkaç gün beklersin yeni tesis almazsa duruma bakarsın. Koca tesis eline para geçtiği gün alınır mı tabiki bunun bir süreci olur.
Ecilc bile ilaç fabrikasını satınca hemen birşey aylarca kasada nakit ile durdu onu da alsalardı ya yakın izleme pazarına. Yok biraz sıkardı:)
Inş çevikler kuyruğu dik tutup salı günü hisselerine sahip çıkarlar. Yoksa yakın izleme pazarına geçti diye hisse çok düşerse o birkaç art niyetli bist yöneticisine bizde beter olsunlar diye beddua edicem.
Ytd
Alyag ı yak. İz. Pazarına alanlara rheagı hangi işletmeleri hangi fabrikaları hangi çalışanları için borsada tutuyorsun diye sormak lazım. Çalışanı üç kişi sadece Netaş satışından gelen para var kasada
Butun borclarını odedi yeni fabrika acacak neden alındı goz altı pazarına insanın sansı hicmi gulmez
sirketin sahipleri mubarek seytanlardır adamlar bu işin piridir yazları eslerini teseturlu hotele bırakıyorlar kendileride yatlarda kayif çatıyorlar insallah allahından bulurlar
sunuda soyleyim elimde bir lot dahi alyağ yoktur
Işıklar enerji hol. İl geçen yıl birleşen ve kottan çıkan usas vardi. Yaklaşık iki sene tek bir çalışan olmadan işlem gördü
Son habere karsi sirketten tık ses yok.
Sayın para para bundan başka örnekler de var.
Mesela Anelt nin içi tamamen boşaltıldı şirkette 3 5 kişi çalışıyor hala işlemde.
Say reklamcılık en büyük şirketi borsi yi devretti. Doğru dürüst bir geliri kalmadı sıkıntı yapmadılar çağrı fiyatı bile belirlemediler.
Bu örnekler daha da çoğaltılabilir.
Ayrıca şuanda satılan tesis dışında banka borçları ödenen gürtaş tarım ve etiler gıda da Alyag bünyesinde hala. Ve franchising ağı da var diğer gelirler kaleminde.
Tamamen art niyetle alınmış bir karar. Bu kararı alanları Allah bildiği gibi yapsın. 2 art niyetli kişi yüzünden ben hissemi her işlem saati satıp alamayacağım.
Yarın bir gün yeni tesis alım haberi gelince hemen ana pazara almazlarsa (ki almayacaklar) böylece art niyet kesinleşmiş olacak bende hem ağzımı bozacağım hemde hakaret edeceğim o bist yönetici bozuntularına.
Şimdilik bekliyorum. Ondan sonra spk ve bist kendi twitter adreslerinde hakaret içeren yazı da yazacağım şu tesis haberi gelsin hele bir.
Ytd
Yönetimleri altındaki bütün şirket hisselerini bir bir yakın izleme pazarına aldırdılar.
Sormasıyla
ARTI
KRSAN
ETİLER
ALYAĞ
Bu tesadüf olamaz. Mukadderat da olamaz:) Tamamen çok mübarek durumlar :)
Talebe37 çok yanlış bilgilerin var bende anelt var işlemde demişsin işlemde değil. Borsadan atıldı Çalışan yok . İçini tam boşaltırken spk yakaladı. Yani %47.5 anel yapı denen muazzam binada payı var. Açıkcası anelt deki hırsızlar yavuz çıkamadı.
Arkadaşlar YİP pazarına alındı fiye hiç telaş etmeyin.Çünkü Aydındaki fabrika da faaliyete başlayacak...eee nesine üzülelim...elinde arazi ve fabrika olamasaydı, o zaman iş sakattı.Bence spk ile bunların arasında bir sürtüşme car gibi..Merak etmeyin.yakın zamanda ana pazara döneriz. 8 yıldır gözaltı pazarında haşir neşirimdir.mesala egyo, esems hisselerim vardı,kapandı..feniş,memsa,transtürk, dardanel,anelt te ile ilgilenmişmişim var.eplas ve Mzhld elimde şu an...
Batik kardes yip. Te al sat nasil oluyor
İyide simdi alyagın ortakları hepsi goz altında bugun islem hacmine bakıyorumda 300 400 falan hacim var simdi bizler nasıl satıpta cıkacayızki alıcı bile olmuyo goz altı pazarındakileri anında taban olur yani biz bittikmi battıkmı varım yogum cocuklarımın rızkı hepsi burda ne yapmalıyım
Olmaz mı koçum,ben varım.Yılların gözaltı hisselerinin batıkçı hocası [emoji24] [emoji36] Güzel kardeşim YİP hergün saat 9:55 , 12:55 , 13:55 , 17:55 ve 18:05 olmak üzere 5 defa anlık fiyat oluşur.Almak ,ya da satmak istersen, normal emirler gibi emrini girersin...Burada çok dikkat edilmesi gereken husus,örnek vererek söyleyelim...Diyelim ki hisse 70 kuruş, eğer sen satmak istersen ,ve de fiyatı da serbest olarak girersen,önceden fiyatın kaç lira olduğunu bilemediğin için taban fiyatı olan 54 kuruştan bile satılabilir. Yani düşükten gidebilir, eğer razı değilsen o fiyattan satılmasına kesinlikle bir rakam girsen iyi olur...Aynı şey ,alım yaparken de tersi için geçerli...alıma serbest rakam girersen 70, veya 75 kuruş yerine tavan fiyatı olan 84 kuruştan alabilirsin.O yüzden gözaltı pazarında alım yağmakta,satım yapmakta biraz risklidir. Bazen yeterli hacim olmaz 1,5 lotla hissenin taban veya tavan fiyatı gördüğünü bilirim.tabii böyle birşey gerçekleşirse,anarmal olduğu için bir sonraki işlem saatinde eski fiyatlarına doğru toparlar.
Kaderde yazan olur fazla takmamak lazım
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Ben götaltı pazarına çook meraklı oldığumdan [emoji35] ve başıma bu pazardan gelmeyen şey kalmamasına rağmen halen daha işlem yapmaya devam ettiğimden dolayı.😠...mobil matriks aldım.bu gözaltı pazarı daki hisselerin eşleşme fiyatlarını ,daha seans işleme başlamadan saatler,dakikalar öncesi görebiliyorum.forekste yoktu,onu almamıştım...ama bunda da şu problem var,eşleşme fiyatını çok aşağıda ya da yukarıda gösterip ,seans açılmasına saniyeler kala emirleri silip değiştirebiliyorlar..
Ben size vaktim elverdiğince ilk günlerde seans açılmadan buraya yazarak yardımcı olurum,merak etmeyin.
Öğretmen olduğum için ,uygulamayla anlatalım arkadaşlar.Burada bakacağınız yer eşleşme fiyatı,eşleşme miktarı ve eşleşme kalan mik.....eşleşmeden kalan miktarda eksi değilse eğer ,eşleşme fiyatı en düşük fiyattır,anlamı satıcı gelse de alsaktır. Mzhld olduğu gibi,kademeler tablosundan anlarsınız.....Diğeri de eşleşmeden kalan miktar eksi ise o fiyat o an için en yüksektir.O fiyat oluşmuştur.dardanel için belirtirsem eğer,10 tane 1.09 da eşleşme var 100 satıcı var,ama 10 tanesine talep çıkmış 90 tane daha satılmayı bekleyen var anlamı taşır..biraz inceleyin anlasınız ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...249249d6fb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0dd62e21a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...765805b81d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb1b44812f.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hertürlü sorunuzu sorabilirsiniz,elimden geldiğince yardımcı olurum
Bir örnek dahahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2b525c78fd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7f68a8e66f.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani batik kardes. Orngin ben 0.70 satis emri yazsam alici olunca satar mi dorumu anlamisim
Keşke cemas ve hele de ozgyo ya hiç bulaşmasaymışın...alyağdan giren 3 bin lirayı çıkarayım derken ,girdikçe girdi...son kalan alyağları da hisse kapandığı için satamamıştım..beklerim artık.pzts günü iş kredi kartımdan nakit avans çekip, halk ve vakıf kredi kartı borcumu ödeyeceğim....:Sad: