Hacıdümbül.
Başından ayrılmam tabi trade ediyorum trade. Bu kağıdın gitgellerinin hastasıyım.
Gün içi 1.60'dan alıp 1.68'den verdirmelerinin hastasıyımn
Printable View
ulaş ı pandadan önce bigborsa söleseydi daha ii reklam olurdu millet simdi güvenemio ;)
Sayın yatırımcı,
Ulaşlar Tur.Yat. ve Day. Tük.Mal. Tic. ve Paz. A.Ş. Okurcalar/Alanya/Antalya ‘da bulunan turizm tesisini 5 yıllığına kiraya vermiştir. 28.12.2015 tarihinde imzalanmış olan kat karşılığı inşaat sözleşmesi 18.08.2017 tarihinde fesih edilerek, kat karşılığı inşaat sözleşmesine konu olan Mahmutlar/Alanya/Antalya ‘da bulunan arsa müteahhit firmaya 7.275.000 (yedimilyonikiyüzyetmişbeşbin)euro karşılığı satılmıştır. Bu süreçle ilgili bütün açıklamalara kamuyu aydınlatma platformundan ulaşabilirsiniz.
Füsun KALIPÇILAR
Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş.
Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi / Investor Relations Manager
Sayın Yatırımcı,
Şirketin arsa satışından elde edeceği gelirin nasıl kullanacağına dair yönetim kurulunun almış olduğu bir karar bulunmamaktadır. Karar alındığı zaman kamuyu aydınlatma platformunda duyurulacaktır.
Şirketin, işletmesi kiracı tarafından yapılan, Okurcalar/Alanya ‘da turizm tesisi bulunmaktadır. Halka açık şirketin yatırımcılarından sakladığı herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Şirket ile ilgili bütün bilgiler anında kamuyu aydınlatma platformunda yayınlanmaktadır.
Füsun KALIPÇILAR
Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş.
Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi / Investor Relations Manager
forum adam doldu ya anlık 14 kişi var hadi bakalım kaldırın artık şu hisseyi ;) genel kuruldan parayla ilgili ne karar cıkabilir 2017/3 bilancosuna kdr karar almak zorundamı para *** olmasın sonra
Benim anlamadığım bu satış haberi çıktığında hisse tavan yaptı ve ertesi günde 1.90' ları gördü. Ne oldu da ondan sonra kağıt düşmeye başladı? Satışın düşük fiyattan olduğu söyleniyor. Şirketin inşaat işinden çıktığı, faaliyet alanının kalmadığı vs. bahsediliyor. Gerçekte durum nedir?
150 bin alıcıya karşın 1 milyon küsur satıcı var. Gerçekte böyle mi acaba?
Bigborsa Twitter da 1300 takipçisi olan biri.belkide pandanın kendisi olabilir.yinede hayal pompalaması onu sevmemi sağladı.züğürt tesellisi
Teşekkürler bigborsa iyili varsın sen ozan biz kaybetmeye razıyız
Gerçek şu iki otel var
Biri kiralandı,
Diğeri kat karşılığı verildi, sonra arsa satıldı. Böylece Turizmden dolaylı çıkış yapıldı, inşaat işi de kalmadı
Arsadan 22 milyon kar edildi 2017/9 aylık bilançoda görülecek, para taksitler halinde alınacak.
Bu durumda elde kira geliri ve 22 milyon taksitli alacak olacak.
Halen sermaye 11 milyon özvarlık 7 milyon, bu para bilançoda görüneceğinden özvarlıklar 30 milyon olacak
30 milyon özvarlık/11 milyon sermaye = defter değeri 3,00 olacak.
1,60 TL verip hisse alınca 3,00 TL karşılığı olacak
Yani gelen parayı faize koy, kirayı üstüne ekle, yönetim giderlerini düş, geriye kalanı her yıl paylaş.
Bu parayı bankada beklet, fırsat kolla, sıkışan otelleri kirala, turizm düzelince yeniden başla. Ya da diğer oteli de arsasıyla sat, onu da yabancı para olarak beklet.
Her koşulda ortada iyi bir para var, bu para nasıl kullanılacak göreceğiz.
ytd
Biz hile bilmeyiz
Alıcı yoksa satamayacağımızı biliriz
NTTUR 1,18 alıp 1,89 sattık 2,40 falan oldu
ULUUN 1,66 aldık 2,20 sattık 4,20 falan oldu
GEREL 1,66 aldık 4 tur yaptık 2,02 sattık 2,35 oldu
TRCAS 1,66 aldık 1,89 sattık 3,00 oldu
ISGSY 1,66 aldık 1,89 oldu ama kar demiyoruz
ARENA ortalama 4,27 aldık 4,80 oldu kar demiyoruz
ULAS 1,64 aldık aynı anda 1,69 oldu bekliyoruz
İki ay tutarız
ytd
Paramız büyük değil, piyasayı yapacak gücümüz yok, takipçiler aslında takip etmiyorlar
Onlar ARENA, ISGSY ve GEREL'de bekliyor, sat dedik satmadılar
Hepsi ULUUN gibi olacak diyorlar
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Bugün 1.58 aldım.
Bigborsa 1.62'deki 30 bin lotumu alsın bugünkü çorba param çıkmış olur hamdolsun.
Ekşın olmaz bugün neden olsun ki sebep.
Bigborsa 163 TEK'i malımı. Kaldırsın 50bin lotim var.araba param çıksın bende 1.57 den aldım
bigborsa bence sen bırak bu hisseyi..kyda çok mal var bak annaşıldı..sırf forum bi kamyon mal var..gel sen tektuya gir yeni oteli açıldı ...66 adet villası var yanında bide üstüne çok değerli arsalar...bide eski oteli var işleyen..yeniden değerleme yapsa köşelik olur paraya para demez...fiyatda 1tl mal varlığı 10tl...
Aldığını satışa yazıp bekleyen
Sen kendi hissene baskı yapıyorsun ve düşmesini sağlıyorsun
Satıcı çok oldukça düşecektir
Biz de 1,58 verir 1,48 alırız
Her koşulda kaybedeceksiniz
Her zaman böyle yap, bir gün sabah kalkar bakarsın taaa atttaa gitmiş
Gideni tutamazsın. Kollarımı açıp ta önüne set çekemem.
Gider HLGYO'da sörf yaparım. Bununka doğmadım ki bununla öleyim.
Bigborsa şenmiydin 60 yaktırıp yaktırıp ky avına çıkan
https://pbs.twimg.com/media/DJsrElFXcAE9l4n.jpg:large
Bir av var mı bilmem ama bir hazine var
for treasure map to @bigborsa
https://pbs.twimg.com/media/DJsrElFXcAE9l4n.jpg:large
Bütün çalışmalarımız hisse 3,00 olduğunda alıcı eksilmesin diyedir
Bu hissede bir manipülatörün işlem yaptığı, patronun batık şirketini bu kişinin pazarladığı konuşuluyor.
Bu konuyu da incelemeye çalıştım
#ULAS #ulas
BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER
Borsada çok sayıda şirketin kottan atılmasına neden olan, binlerce kişiyi mağdur eden ve borsanın en büyük dolandırıcısı olarak bilinen Ayh, Ulaş Turizm hissesi pazarlamaya başladığı öne sürüldü. Ericom, Ar Tarım, Karkim hisselerini satın aldıktan sonra içini boşaltan ve kottan atılmalarına yol açan Ayhan hakkında çok sayıda suç duyurusu bulunuyor. Çok sayıda kişiye borç takan, bir ara bu yüzden hapse giren ve köşe buçuk saklanan Ayh, sanal medya hesaplarından bilinçsiz yatırımcıları tuzağa düşürmeye çalışıyor. Ayh şimdi de defter değeri 69 kuruş olan hisseyi, 2 lira seviyesinden bilinçsiz yatırımcılara pazarlamaya çalışıyor.
ÖZSERMAYESİ ERİYEN ŞİRKET
Özsermayesi 7 milyona kadar gerileyen Ulaş Turizm, zarar eden bir şirket olarak biliniyor. Dolandırıcı Ayhâ„¢ün pazarladığı Ulaş Turizm hisselerinde son dönemde patronlar yüklü oranda hisse satışı yaptı. Cüneyt Ulaş, 25 Nisan’da 1.61.1.63 lira aralığından 150 bin adet, 14 Nisan’da da 1.53 liradan 32 bin adet hisse sattı. Cüneyt Ulaşâ€™ın elinde halen yüzde 14.79 oranında pay bulunuyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulaş ise 19 Nisan’da 1.53-1.56 lira fiyat aralığından 181 bin adet satış yaparak hisselerini sıfırlamıştı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Mutlu Ulaş ise 2 Mart tarihinde 1.35-1.39 lira aralığından 322 bin adet, 3 Nisan tarihinde 1.53 liradan 10 bin adet satış gerçekleştirmişti. Tevfik Mutlu Ulaşâ€™ın halen yüzde 15.74 oranında payı bulunuyor.
PATRONLAR SATIYOR HİSSE YÜKSELİYOR
Patronların mart ayı başından itibaren 1.30 lira seviyesinden başlayarak yaklaşık 700 bin adet Hisse satarken hissenin 2 liraya kadar yükselmesi dikkat çekici. Patronların hisse satışına başladığı dönemde ise dolandırıcı Ayh devreye girerek sanal medya hesaplarından hisse pazarlıyor. Hâlâ dolandırıcı Ayhe inanıp hisse alan var mı bilinmez ancak uzmanlar geçmişte bu tarz pazarlanan hisselerden sonra büyük kayıplar yaşandığına dikkat çekerek yatırımcıların dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri için dikkatli olmalarını öneriyor.
Ulaşlar Turizm şirket ortağı Tevfik Mutlu Ulaş yüzde 18 paya sahip olduğu hisselerinin bir kısmını sattı.Satış işlemi 8/08/2017 tarihinde gerçekleşti.Toplamada 390.000 adet pay 1.83-.188 TL fiyattan satıldı.
Ulaşlar Turizm'den VIVA Ulaşlar Hotel için satış kararı
Ulaşlar Turizm'in, Rusya’nın uyguladığı turizm yasağı sonrası VIVA Ulaşlar Hotel'in satışa çıkarılması veya kiralama gibi farklı seçeneklerle değerlendirmeyi düşündüğünü açıklaması hisseye olumlu yansıdı. Ulaşlar Turizm hissesi gün içerisinde en yüksek 2.48 TL'den işlem gördü. Hisse şu anda yüzde 12.04 yükselişle 2.42 TL'den işlem görüyor.
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Tevfik Meftun ULAŞ
-
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
GENEL MÜDÜR-YÖN.KUR.BŞK.YRD.
07.09.2017 - 07.09.2017 tarihleri arasında ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM
MALLARI TİCARET PAZARLAMA A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,59 - 1,65 TL fiyat aralığından 107.900 adet
alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ULAŞLAR TURİZM
YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET PAZARLAMA A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 07.09.2017 tarihi itibariyle %13,52 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Konu : PAY ALIM SATIM BİLDİRİMİ
Tüzel Kişi Adına Bildirimi
Yapanın Adı Soyadı:
Adres : 2808 SOK. A.TANERKIŞLALI MAH. BLK:1 D:20, ARİNNA PARK SİTESİ, ANKARA
Telefon / Faks : 3124740490
ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET
PAZARLAMA A.Ş.
Bildirime Konu Borsa
Şirketi :
İşlem Tarihi İşlemin
Niteliği
İşleme Konu Payların
Nominal Tutarı (TL)
İşlem Fiyatı
(TL/Adet) İşlem Tutarı (TL)
İşlemden Önce Sahip
Olunan Payların Nominal
Tutarı (TL)
İşlemden Önce Sahip Olunan
Payların Şirket Sermayesi
İçindeki Payı (%)
İşlemden Sonra Sahip
Olunan Payların Nominal
Tutarı (TL)
İşlemden Sonra Sahip
Olunan Payların Şirket
Sermayesi İçindeki Payı (%)
Geçmişte bir çok olay olmuş, ben ise son alıma bakarak hareket ediyorum.
Yani ortak almışsa alırım, satarsa satarım
Ortakların zaman zaman mali sıkıntıya düşerek hisse sattıkları düşünülebilir.
Şimdi para bollaştı
Şirket kendi hisselerini ya da ortaklar hisse alabilir.
Alanyayı biliyorum
Bu arsayı iyi fiyattan satmış, Oteli çok ucuza kiralamış ancak 2016'da kapalı kalacaktı
Şu an düzlüğe çıkmış görünüyorlar
ytd
şirketin 16 milyon tl borcu var aşağıdaki şekilde.
Vadesi 1 yıla kadar olan 11.255.593
Vadeli 2 yıla kadar olan 2.101.100
Vadesi 3 yıla kadar olan 2.136.235
Vadesi 4 yıla kadar olan 484.890
Vadesi 5 yıla kadar olan 322.729
Satıştan gelecek tutar 29 milyon tl
viva ulaşlar otel 10 milyon tl
toplam varlık:39 milyon tl
toplam borç:16 milyon tl
Bu durumda 09/2017 ozvarlıklar 23 milyon tl civarı olacaktır. 23 milyon/11 milyon=2,1 defter değeri.
pd/dd:0,74 olur bugunki fiyat ile. duzenli geliri olmayan, temettü dağıtmayan, satıştan gelen parayı ne yapacakları beli olmayan bir firma için bu fiyatların normal olduğunu düşünüyorum. Temel analiz ile daha fazla fiyat beklemek hayal bence
O zaman patron 1.59-65 arası 107 bin lot aldı.
Acaba el altından o gün kaç yüz bin lot çıktı.
Birde patron mal alsa kağıt yukarı zorlar oysaki tam tersi kağıt 1.57 leri zorluyor.endeksteki bozulmayla birlikte 1.50 nin altını görmesi sürpriz olmaz diye tahmin ediyorum
Patronlar 1.30 lardan mal satarken hisse yükselip 2 ki rakamlara çıkmış.Hem de 700 bin lot satmışlar. O zaman için.
Şimdi mal alış haberi geliyorsa ters mantık düşünürsek ne olmadı gerekiyor sizce
Kiraladığı Otel internette Polat Otel ve Rusca farklı bir isimle de pazarlanıyor.
Polat kiralayan olduğuna göre 5 yılda otel 5 kat değerlenir, sonra Polat'a satılır
Onların pazarlama sorunu olmaz.
Bu otel süper bir konumda havaalanı ile Alanya arasında deniz kenarında plajı da var,
Ancak bölge ucuz Oteller bölgesi, Ruslara çalışılan bölge, dünya var oldukça o bölge hep değerlenir.
Bunun dışında diğer arsayı iyi satmış deniz kenarında dükkan falan diyenler o dükkanda mayomu satacaklar
O otel de deniz kenarı ama daha çok konut bölgesi sayılır, zaten sıkışık bir yerdi. Arsası çok iyi para etmiş.
Şirket işlevsiz kaldı, başka bir işe başlayacaktır. Turizm alanından kiralama ile çekildi, inşaat işinden de arsasını satarak çıktı.
Şu an önemli nitelikte işlemler nedeniyle son çağrı olan 1,83'den az olmamak üzere yeni çağrı ihtimali doğdu, bununla uğraşacak biri gerekli
Ayrıca bu durumda bu şirket patronların başına beladır.
Nasıl kurtulacaklar bakalım
ytd