Borsada fırsat bitmez, Mercn incele. Kesinlikle ytd
Printable View
buralarda kimse kalmadı sanırım
tekniğini anlatabilecek biri yokmu
gerçi teknik mi kaldı desek daha mı doğru olur.
Buralarda teknikçi var var da çoğunluğu cemaatlerini kuş simgesi olan sitede organize ediyor.
Çünkü buradaki yönetim olan bitenin farkına varınca ceza keserek engellemekte, bu da o yılan başlarını rahatsız etmekte.
Kuşlu sitede organize işler daha rahat.
Gelelim hisseye, zaten şu anda tarihi zirvesinde ve okuduğum kadarıyla 8 Ekim'e kadar brüt takas uygulanacak..
Brüt takasa kadar hacimsiz takılır keyfi nerde isterse. Almak isteyene de satmak isteyene de fırsat vermek istemezler.
8 Ekim sonrası hacimli hareketlerde kyye mal teslim töreni yapılabilir (şahsi düşüncem olup yatırım tavsiyesi değildir).
Sektörün içinde bunulduğı durum ve şirket realşteleri göz önüne aldığında, Normal hareketler değil.
İşi kitabına uyduramayacak kadar yeteneksiz bir o kadar da cibilliyetsiz varlıkların kurduğu bir şirket sadece...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...568235bd2c.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelen bu kar hisseyi olumlu etkilemez mi? Dikkatimi cekti..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olacak bu kagıdın durumu malıyet epey yukarıda yıldız pazar dıye almıstım yazıklar olsun
Bende onu inceliyordum.Atin sunu en dip pazara ne hali varsa gorsun.ortaklarina bakinca bisey zannediyorsun.Umurlarinda bile degil...Hem yıldız pazar hem brut tks.nasıl oluyor ki..Bist yönetimi uyuyor mu?Hergun halka arz saksakciligi ile olmuyor bu isler.yabanci gelmiyor insallah bizlerde uygun bir zamanda gideriz ne halleri varsa görsünler...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi Usul kanununa göre dağıtılabilir kâr oluşmadığından ne demek acaba?Toplantı gündem maddelerinden.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birgun bakmisiz kagit tavan.Ama o gün bizde kagit yoktur..Hayrini gorsunler.Bi yerlerinden cikar elbet..
Heee, teşekkürler.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok yakından izliyorum bakalım hareketlerini alım satım benim haddime bile değil izliyorum acemi biriyim alıyorum tek bildiğim şey sabir başkada bir bilgim yok borsada öğrenmek için zarar edince öğretiyor
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagit hep brut takastami islem goruyor yahu..Sabiklali olmalı[emoji3]
Akfen Gayrimenkul karını artırdı
https://parafesor.net/akfen-gyo-2021...adi-13-02-2022
Bu kagıdı almak bi dert satmak ayri bir dert.Kar etti de ne oldu..Gelecege umutla baksa ne olacak Bide Yıldız pazarda ve BRUT TAKASTA.Omur boyumu cezalı bu ..oyle ise atin en dip pazara ne hali varsa görsün.Bu pazar guruplarını kim neye göre ayarlïyor oda bir efsane...Biride Garanti Factoring.İki kagitta sahiplik acisindan batmaz batirmaz,ama brut takasta.Bir suru triviri kagit guven vermesede al/sat yapabiliyorsun gun ici [emoji35]
Endeks % 2 .Kağıdı 4.50 nin üstüne atmalarını beklerken .Aksine eksiye düşürüyorlar. Artık anladım ki gerçekten çok kötü niyetliler. İki üç günkü hareketler mal boşatmak içinmiş galiba. Allah bildiği gibi yapsın.
Bu bir ticaret olmaktan çıktı.9 lirayı göster 2 liraya düşür.Tam bir vurgun.Sizin bu oyunları çevirmenize müsade edenlerinde vebali büyük...
Verilen ceza açığa satış ve kredili işlem yasagı.Vaybe.Adamlar habire döşüyor..
Önce 2.72 yi göster sonra gegel için 2.90 yap.Sonra 2.75 e kadar milletin eline ver.Kaç gündür bu iş böyle..Çok pis küfretmek istiyorum da yinede ahlaklı olmak parayla ölçülmez.
Gelecek 2-3 yıl içerisinde AKFGY için hedef fiyatımı 13-16 TL arası güncelliyorum.
Yıl sonu aktif 9 TL
Akfen eger kurumsal bir tuzel kisilikse bir aciklama yapmali..Nedir bu serbest dusüs..Bazi insanlarin Allah tan da korkusu kalmamis...9 dan gectim 4/5 araligini bile cok gorduler..Borsada birtakim kural kaideler olmaz ise bunlar yasanir hep Yasanacaktir.sonra yetkililer doviz /altin almayin der .Borsaya girip patrona mi yada temsilcisinemi yatiralim...
Kağıt bugün hareketli, sebep-i hikmeti nedir acaba?
Tavan yaptılar.Yenileri tuzaga cektiler.9 tlden düşmüş deyip girenleri avladılar.Sfszligin kitabı yazılıyor kağıtta..Buradan SPK ya iyi dileklerimi yolluyorum.
Gerçekten büyük ********lik..
Tavan yapinca Bu gün belki gider diye bir umut vardi içimde.5 lira maliyetli Zararın bir kısmını çıkarıp çıkacaktım.Ama 2.61 den çıktım.Kagıdın dibi yok..Lanet olsun böyle düzene..Dolap çevirenleri ve bunlara göz yumanları Allaha havale ediyorum.Borsada bugün bitmiştir bana..
2.68'den aldım, biraz sonra bi baktım 8 bin kar, cumadan çıkıp geldim 8 bin zarar..
Bide devamli isler iyi diye haber yolluyorlar.O zaman kagidini hisse alimi yapiyorum diye destekle de bilelim iyi niyetini.
2,70 le girdik bakalım..
Bu şirkette bir beklenti var mı? Ciddi operasyon yemiş gibi.
Kağıt 17.01.2022 t.de 9.40'gördükten sonra bu güne kadar düşmüş. O tarih itibariyle bu güne kadar Oyak, Garanti, Deutsche ve Citi 175 milyon lot civarında satmışlar. İlginç olan bu dönemde Ünlü Menkul'un 380 milyon lot alarak payını %40'dan % 65'e çıkarması. Kağıt bu kadar toplanmasına karşın neden düşmüş merak ettim. Bu alımı borsadan yapmamış, öyle olsaydı kağıdın fiyatı 20'lere giderdi. 9 veya 10 şubatta borsa dışı virmanlanmış gibi çünkü bu tarihlerdeki işlem hacmi oldukça düşük. Hem Ünlü'nün hem de kağıdın KAP haberlerine baktım buna ilişkin haber bulamadım. En azından Ünlü'nün, pay oranı belli oranları aştığında bildirim yapması gerektiği ama habere rastlamadım. Ünlü'nün maliyeti nedir bilmiyoruz. Yani takaslarında ilginç hareketler var. Bakalım gelecek ne gösterecek?
Geçen cuma'da benzer hareketi yapmıştı. 2.78' tavanı kısa sürede bozup başladığı yere gelmişti. İnşallah bu sefer geri gelmez.
Hissenin dolasımda zaten 184 milyon lotu var ünlüdeki lotlar dolaşımda değil dolaşımda olmayan 760 milyon lot var yani Oyaktaki lotlarda dolaşımda değil büyük ihtimal.
Toplam 940 milyon lotun sadece yüzde 14,21'i halka açık
Hisse 2013 yılında 50 centten halka arz olmuş aradan yaklaşık 10 yıl geçmiş ABD de enflasyon var 10 yıl önce 50 cent eden şey bu gün 1 dolar ediyor yani aslında hissenin bir yere gittiği yok bu gün yeniden halka arz edilse belki 1 dolardan fazlaya halka arz edilecekti birileri şirketi gerçek değerine taşımaya çalışmış ancak 10 da birine düşen hisselere ağzını açıp tek kelime söylemeyen SPK şirkete ceza üstüne ceza vermiş şirket bir kaç gün önce gene ceza almış kredili işlem yasağı normalde bu fiyatların dip fiyat olması lazım hissenin de toparlaması lazım ama BİST işte hiç bir şirket değerinde olamıyor.
İzleyip göreceğiz bakalım hissedeki tepki dvam edecek mi
Mide bulandırıcı bir kağıda benziyor. Fena operasyon çekilmiş ama bir dip oluşumu olmuş varsayarak tadoımlık yakın stoplu girdim. Olası rusya ukrayna anlaşmasını da fiyatlar belki. Borsaya hikaye lazım ne de olsa…
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi