https://s20.directupload.net/images/210523/jhpbr9hz.jpg
aylık takas
Printable View
Bist altpazardaki hisseleri bedelli bölünme bitmeden üstpazara almiyordu ama bedelli başlamadan üst pazara alınıyor.anlaşılan patron iyi çalışmış.
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#idgyo halihazirda pd/dd cok yuksek bolununce pd/dd kac olacak yani 1-2 tl lik gyo larin pd/dd 0.40 larda ortalama bununki 3 katlarda mi olacak yine ve ayrica bolunme esnasinda pekergyo martigyo denizgyo gibi selale olabilirmi? Sonucta 1 2 tl lik gyo olunca pd/dd 3 acayip kaçar
Bu hissede neler oluyor,2.85 R almıştık bugün 6 üstüne attı,ilginç hisse,E ise 1.90 üstünde,R'leri korkarak almıştık yüksek diye,6 tl ne demek,neredeyse BJK fiatına çıktı,neyse ufak yollu almıştık 3.50-4 arası şutladım gittim,Eyide 1.90 uafak kar yeter bana,maceraya girmeye gerek yok... ytd.
285'den 6 üstüne,şimdi 3.30:oleyo:...Gaiba yatırımcıylan maytap geçiyorlar.Borsa zeka işidir,kullanmazsan seni maf ederler...ytd.
2 tavan çekti,geride çok az lotum kaldı,bedelli sürecini iyi yönettiler diğer bedellilere göre.
2.55%40 pirim yaptı:whistling:..Demekki yüklüce almak lazımmış,sadece 10k lotlan yetindik.
Bu ne yaptı böyle:(...elimde 5 k lot kalmıştı sadece,o bile iyi gelir getirdi 3.08 tavanda,süper bedelli süreci yaptı:whistling:
3 üstünde sıkıntılı olduğu için hepsini gönderdim alan hayrını görsün:wave:
5.29 tavanda 10 k lottan sadece 100 kaldı,o bile iyi pirim yaptı evladiyelik bekletiyorum,1.90 neresi 5 üstü neresi,gerçekten süper bir bedelli süreci geçirdi,ama ne yazıkki biz ucuz verdik 3'de zorlandı diye:vk:
5 üstüne çıkan hisse 2.50 cıvarına kadar indirdiler oradan bindirdiler 3 üstüne attılar:oleyo:...Bunda oyun bitmez kuralına göre oynayan voleyi vurur...Bügün tekrarında 2.66 gösterdiler,galiba oyuncular bunun üzerinden kumar oynuyorlar bürüt takas gelmesi muhtemel...ytd.
Şimdi 2.25 sürünüyor alt pazar yüzünden,sebebi SPK,çok seviyor pazar oyunlarını,yabancısız bir borsadayız artık kendi çalıp kendi oynar.
5 üstüne atınca üzülmüştük,ama tekrar SPK yüzünden 2.16 yaktı,yani bu hisseyi SPK yaktı,ceza ver ama diğer yatırımcıların suçu ne ?,onların ateşine neden diğerleri yansın:seyt:...Neyse söyleyecek birşey bulamıyorum,iyi kaldırdık yinede,ama 2.50 altına inince stoploss uyguladık %50,var bende ama 3/1 kadari.
2 tl yaptı oradan döndü guya,buda SPK oyunu,5 tl olan hisse 2 tl,galiba borsa işi bundan sonra yaş,zaten yabancı yok,saldım çayıra mevlam kayıra.
2.05'e kadar topladık maliyet 2.20 olmuştu zar zor,yarısını 2.22 olduğunda okuttuk,diğer yarısı kalsın bakalım,düşerse alırız giderse 2.40-50 satarız,bu hisse saman alevi gibidir tahtacısıda hiç bitmez,takip edene iyi kazandırır,edemeyen yayan kalır,ilginç olanı 2 göstermeleri,normalde 3 aşağısı olmaz demiştik,demek oluyormuş.klasik borsamız ucu her yöne açık:(
GYM zengini,dötünemi sokacak o kadar malları,hadi artık kop yahu bizde yolumuzu bulalım,yeri normalde burası değil 3 üstü bir yer,önce 2.50 yoklaması yapması lazım,kırarsa anca 3 olur...ytd.
2.07 son iniş,şu aralar 2.12...sadece şunu yazabilirim GYO'lar yükselişte burada tahtacı mal kapma derdinde,oyuna gelmeyin malınıza sahip çıkın...ytd.
Ne yaptığı belli olmayan hisse,1.90 cıvarından 2.20 üstüne atmıştı geçen,düşüşüde aynen böyle olmuştu,şu sıralar 2 sınırında,geçende böyle yapmıştı altına düşmez demişti peşi malum 1.90 gösterdi,menkul içinde yüzüyor,anlamış değilim,3 neysede insan 2.50 yapar yahu:seyt:
Uzun süredir takip edip gevşemesini beklediğim hissede bugün pozisyon aldım. USD dibe vurduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar.
Yeni mevduat+döviz sistemine göre bunun gitmesi gerek,öyleya döviz düştü faizde düştü,elinde menkulde var:notr:...ytd.
KRGYO tavan çekti 7.39,bir ara 6-50 arası sürünüyordu bunun gibi.
KRGYO'dan utan be,8 üstünde,senin yerin burası değil at şu 2 üstüne peşi tavan serilerine başla,kout zenginisin faizleride düşürdü ireis daha ne bekliyorsun:he:...ytd.
Bu hisseyi roketleyecekler bakalım hangi,gün hangi saat,KRGYO 8 üstüne atmışlardı şu sıralar 7 üstünde,yani vurgunu vurp geri çektiler,üstelik 6.81 bile göstermişlerdi,valla iyi vurgun,hadeee sende yap aynisini gari...ytd.
Galiba sıra bunada geldi,iyi süründürmüştü 180-90,şu an tavanda 2.09:)
Yakıta su karıştırdılarsa motor teklemeye başlar, yarın anlaşılırSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahipsiz bir hisse hala,endeks uçmuş 2500 üstüne atmış bunun gözü hala geride.TSGYO bu hissede bunun gibiydi zamanında 2.70 cıvarından 6 üstüne attı,odan farkı olmayan hise:he:
Bedelli beklentisi var galiba, hissenin önünü kesiyor gibi geldi bana
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TSGYO 6.50-bu 2.07:he: