:kahkah::yahoo:
Printable View
5.30 dipti.en az mart sonuna kadar çıkacak.[emoji41]YTD.
inan ne üst tahmin nede alt tahmin için imkansızdır demek gerçekten çok zor bir yabancı kuruluş 5 diyor diğeri 6 üstünü işaret ediyor jcr ise niagara şelalesi olur diyor :) niagara şelalesi olması için çok sıkı para ve mali politika üstüne de bonus olarak oldukça olumlu dış gelişmeler lazım ! Zaten kaskonun amacı para kazanmak değil kasko yapacak kişi bunu göze alarak yapmalı para kazanmak isteyen en az yüzde 30 40 girmeli bu işe ki bu da kasko olmaz risk alıp yüksek kazanç beklemek olur
Ben de Kasım sonunu 30 unu bekliyorum...Gelse de ben de uzun vadeli bulduğum orandan bağlayacağım...25-25.50 ne olursa artık...
İş bankası 1 m+ 24 veriyor 32 gün.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Faizleri baskıladıkça ve yapay anti-enflasyonist girişimler yapıldıkça doları zıplatıyor, omurdaki iki disk arasından fırlayan dolar fıtığı
Şekerciler nerde eskiden 3-4 kisi yazardi taze oran lazim.
Arka dişler...[emoji2] Önümüze gelen bankadan hesap actiriyoruz... İlerde bı sıkıntı olurmu acaba...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar da cıkıs var ama niye var kısa vade de ? belkide cıkarmak istedikleri icin cıkmıstır damat dunku konusmları sonraı zaten cıktı sanki bizzat bilerek konusmus havası verdi bana ...hos ruble ve real de de haftalık diplerine gore onlar %2-2.5 dusus yaparken bizim tl de %4 dustu ...onlardan %2 kadar fazla dustuk neden damatın konusması ...ayrıyetten kasa ne kadar bos deger kaybı o kadar fazla oluyor tabi ..bir diger neden de stopaj meselesi ...acıklama olmadıkca .belirsiz oldugu icin dolar tl ye de yukselis olarak etki ediyor .
Turk Lirasi'nin Amerikan Dolari'na karsi deger kazancina yatirim imkani sunan ve en az %20 getiri garanti eden, %120 anapara korumali APK 26 fonu, 12 - 19 Kasim tarihleri arasinda halka arz oluyor! Basvuru icin tum Akbank subeleri hizmetinizde. Detayli bilgi icin: akbank.com/APK26. Ucretsiz sms almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o degilde petrol fiyatları hep dusuyor millet 100 dolar derken 70 doların altına geldi...dolar tl 5.30 altına gelseydi akaryakıt fiyatlarında indirim yapın sesleri olacaktı tabi buyuk otv ve kdv geliri akaryakıttan ...simdi bu damat dolar daha fazla duserse akaryakıt fiyatını dusurmek zorunda kalırız diye dusunmuste olabilir durup dururken cıkıp ta niye konustu da doları 14 kurus fırlattı dun :)
Trump ile Erdoğan buluşacak ..Ptesi Gap yapar dolartl ..Yukarımı aşağımı olacak bekleyip göreceğiz .
Atilla Yeşilada imf anlasması olursa dolar 5 in altına iner diyor ..
İmf imf diye diye sonunda gelecekler bunlar yine [emoji6]
Reis imf ile anlaşmaz... negatif faiz nedeniyle maalesef dolar yukarı ...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu akşam Dünya gazetesi gn. yayın ynt. Hakan bey Bloomberght de Sunucu barış Esen' e ders verdi. barış mevduat faizleri yüksek bu yüzden kredi faizleri düşemiyor dedi. Hakan bey, enflasyon kaç önce ona bak, şu anda mevduat yüksek değil ama bazı büyük bankalar kemikleşmiş müşterilerine güvenerek 21-23 arası veriyorlar. dedi.
İşte mevduatçının ürkekliğini bildikleri için eksi reel faiz veriyorlar. Oysa şurayı okuyan ve yazanlar bile pozisyon değiştirse bu oranlar nasıl olur görmek lazım.
Tabi tabii IMF ile anlaşma yapılırsa dolar 3 TL'ye iner..Allah aşkına bu adamın her dediğine inanmayın lütfen..IMF'de bizdeki salaklar gibi cari açık sürdürüldüğü müddetçe sorun yok der, değil mi..:he:
Ha doların artışı ileride(normal büyüme durumunda) cari açığı sorun olmayacak belli bir seviyeye çeker, o başka..
Halkbank 250k üstü %24.5 32 gün
Halkbank 50k $ %5.5 32 gün
Halkbank 50k euro %2.75 32 gün
Halkbank günlük 250k üstü %23
9 Kasım'da alınmış oranlardır
bana kalırsa şu anda euro daha avantajlı parite 1.13
Selamlar
100.000 TL yillik % 25 baglandi diyelim. Vade bozulmadan 30 ya da 32 gunde bir her ay ana para bozulmadan içine 1.000 TL atmak istedim. Bu sistemi uygulayan bi vadeli mevduat olusumu var midir ?
Tesekkurler
Arkadaşlar siz maşallah zenginsiniz..grupta milyonlar konusuluyo.. cogunuz özel muşteri.. neyse sadete geleyim.. arkadaslar tum birikimim 70bin tl.. denizbankda %23 deydi..pazartesi vade bitiyo %21.75 olmus yeni oran... kusira bakmayin ama burda yazilan faizlerin cogu 100bin uzerine.. AKTİF BONOYA GECEYİMMİ.. STOPAJ YUKSEK OLSADA 100BİN ALTI İCİN EN IYI FAIZ ORDA.. AMA BASKA OARAM OLMADIGI İCİN KORKUYORUMDA AKTİFDEN??
AKTİF BONOYU KULLANAN ARKADAŞLARDA YORUM BEKLIYORUM