Kağıt bu kadar kıytırık da neden millete olumlu yazılarınla aman bekleyin satmayın havası veriyorsun
Printable View
Muhatabım değilsin. Daha önce seni direk muhatap almayacağımı yazmıştım.
Ne olmuşsa onu yazıyorum. Bugün para girişi niye olmuş ? İsteyen açıp baksın ne kadar para girişi olduğuna.
Satan satsın kardeşim. Bana ne. Ortak mıyım ?
Satmayıp tutan da ister turşusunu kursun
İsterse kurutsun terasta.
Yaz gelse de şöyle bi teras keyfi yapsak yaw.
Ne güzel olurdu.
metro son 1 haftadır buraya sık uğramış.
acaba galibin yeni oyuncağı bu olablir mi?
malum hisse toplu ve sığ.
sesli düşünüyorum.
Ytd.beni bağlar.
galip burdada zor at koşturur.bunlar çakma metrocu..biz sattıklarımızı almayınca satacak adam bulamıyor.nede olsa yaklaşık 40 bin lot bu tahta için az değil.biz almaya başlarsak aşağıya verir.bizim de alım yerimize gelmeden daha bulaşmam...allah işini gücünü rast getirsin.çakal çok bu tahtada......ytd
Bizim çöplüğümüz. Hep buradaydık hala da buradayız.
Esen kalın
Adamlar mali yikmak icin enayi ariyorlar yukarı çekip enayi gelsin istiyorlar ama gelemediği için devamlı yukari aşağı yapiyor böyle bir firmayı getirdikleri hale bak
Galip ağa metroyu uçurdu
bazı aracı kurumların alış ve satış rakamlarına bakın.ne yapmaya çalıştıklarını anlarsınız.. inşallah dahada yukarılara giderde küçük yatırımcı kazanır...ytd
Bu hissede silkelenmeyene ve zarar değil de kar edene altın plaket verilmelidir...
Altın plaketi aldın mı kardeş...
Ben eline verdim,bulaşırmıyım bu hisseye 3.33 e gelsin de biraz daha al.Bak sonra ne oluyor.
ben naçizane ifade edeyim..inanıp inanmamakta serbesttsiniz..üçüncü kezdir 15 20 kademede kafasına vuruyorum bu cakalların..maalesf yüklü giremiyoruz ..Allah bereket versin..bundan sonra uyandık beklenti falan hikaye kar gördünmü kaç...bütün hisseler için geçerli..terste kalma ihtimali herzaman var...gidersede gitsin..zarar etmiyelimde...
sırada Akfgyo daki cakallar var...
Akfyo da bizzat patronun kendisi var.Onu geç.Ama bu hisse silkeleme yapıyor mu derseniz kervt yaptı götürdü.Ama bu hisse ne yaptığını bilmiyor.10 yıldır borsadaydım böyle hareket çeken hisse ilk kez görüyorum.Ya 3 e gelecek ya da 5 e.Ama şimdi yapılanlar sonrası hisseyi alanların aklına ve cesaretine şaşarım.Kagit hergün 3.72-78 görüp ardından 3.33 3.45 görür mü.Bu hareketi 10 kez yapamaz.Ky bence kalmamıştır.Ama bu adam ne yapıyor diyen biri de yok şu borsada tez yazsan ya da girmek isteyenlere bu hisseyi takip ettirmeli.Görünen şu ki hisse 3-4 kademe hızlı yukarı gidip ardından aşağı salıyorsa salıyorsa hisseyi geçiriyorlar düşüncesi oluşur.Ama sonra bi bakıyosun hisse 3.67 kapatır burada da silkeledi dersiniz sonra bir kez daha aşağıya salınır ve bu durum hergün birkaç kez olur.Tamam bu sefer işi bitti derken hop yukarı hop aşağı olur.Silkemenin de bir adabı var,mal geçirmenin de.
https://i.hizliresim.com/vJ2mYm.png
bugüne kadar hamalliği biz yaptik.bundan sonrada spek yapsın..ytd
ben bu hisseyi anlamadım bi türlü maliyet 3,71 tam 3 kez 3,72 yaptı hisse hopppp geri aşağı karla çıkalım diye aldık resmen akıl tutulması yaşattılar bi hisse 3,72 yi hiç mi geçemez aklım almıyor
Sabah 3,72 şimdi 3,42 30 kademe yuhh artık yaa edep yahu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4afcf5057d.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış yazıp silen kurnaz kim Acep savaş var 3.40 bandında
2_ saattir sadece satıyo biri bu insan olamaz sanırım robot.hayvan yaa
tam o.....larının cirit attığı bir tahta.
alan satanlara bak.metro iş gedik y.finansman meksa ıcbct merill deniz
oyal a1 marbaş.
%8 düşecek ne var bugün.hiç birşey ama dediğim gibi o......lar üşüşmüş tahtaya.bi bakmışsın 3 olmuş bi bakmışsın 4.
her an herşey beklenir bu kan emicilerden.
birbirlerine vere vere buraya kadar indirdiler.
Allah bunları kahretsin.
Sanki şirket batmis gibi aşağı geliyor yazıklar olsun bu firmaya
aq kağıdı.daha nereye kadar basacan yeter ya.
ulan iflas mı ettiniz ne oldu.
ulan yazıklar olsun size de kağıdınıza da.
Allah sizi kahretsin.
Kafasını koparıp bıraktı. Birkaç gün daha can çekişir
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hale getiren herkesin allah belasını versin inşallah. Tahta ya bak resmen tabana gidiyo
Şu kâğıda ne zaman girsem perişanım
kolumu bacağımı kestim çıktım.
Allah belalarını versin.
Endeks uçtu karaktersisler milleti ters köşeyi yaptı yazıklar olsun yüzde 10 yukari yaptığında devre kesici var şimdi yüzde 10 ekşi yaptı hiç bir şey yok anasını avradını bu kagidin
Bunlar ne kumarbaz adamlarmış dün %5 yaptı bugün %10 Ne kadar kansız birisiymiş bunlar
https://i.hizliresim.com/jQO23m.png
çakma metro pislemiş..ytd
3 16 alıp 3 25 sattı idim. 3 78 i gördü aynı yere geri döndü
Ne var ne yok verdim allah belasini versin boyle hissenin bugun 3 lira olda daha cok beddua al
Gardaşlarım ana paralarını aldılar demekki kalan komple kar. Sattıkça cebe kar yazacaklar