Aynı kurumdan işlem yapan tonla insan var. Forumda kimin hangi kurumdan işlem yaptığını bilmek bana fayda sağlamaz.
Printable View
Evet yakaladın bak. Satışlarımıda gördün şimdi. Aslında alıyorum deyip hep satıyordum. :whistling:
Amacımda 0,80 e kadar kademe kademe verip oradan geri alıp size 0,80 e gideceğini ispat etmek.
Bu intikam için yaşıyordum ama deşifre ettin beni. Tecruben karşısında saygıyla eğiliyorum...
Senaryoya bak ya. Mesleğiminde senaristlik olduğu ortaya çıkacak şimdi. :kahkah:
Yoksa yoksa sen murat aksoy musun?
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Nasıl duymadın senin bu nickinde kitabı varmis. Sen bu ismi nasıl buldun. neyse alakan yoksa bence değiştir nickini
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Eğlence bir yere kadar bugün çok vakit harcadım burada. Ben bir yürüyüşe çıkayım . Byeee
Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (4 üye ve 15 ziyaretçi)
bdayım, furkaan, huzeyfe, Yamuk Prenses
ana 19 kışi var şuanda topikte hısse tavanmı oldu yoksa bi bakayım :)
10 ar bin lot alsak 1.15 kalkar üstede kalır :)
50000 lotla aranizdayim
3000 lotla bugün.1.30 dan başladım baltayı.
150 çok mu satış var.niye kırmyor?
Dayi bizim pirimiz.sayın porenses:))))
Ak yatırım dgl onu belirtiyim
Recaderim prenses.siz de cok degerlisiniz.bol kazançlar.
Bu sene temettü nasıl olur acaba ? Pek birşey kalmadı şunun şurasında (mart - nisan - mayıs) bedelsiz pay olarak mı alsak nakit olarak mı talep etsek ?
Bir 50 daha aldım dayı kuruma bakarmısın ?
Azıcıkta kör seansta aldım gözüm kapalı... Yarın gider diye :kahkah:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d0bfb93af6.jpg
50 likler havada uçuşuyor. Korktum vallahi. Olmadı yarın da bir 50 de ben alayım bari. Bu arada sıkışmaya devam az kaldı bakalım. Hayırlısı artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen bende biraz ciziktirdim galiba bilancoyla gaz verecek patronlar.
Tam anlatamamış olabilirim bilanço ile onlar gaz verecek yoksa ky filan bu ilginç hisseyi bilancoyla gazlatamaz.
Günaydın ortaklar. Sizde günaydın deyin kapansın konu... :p
Belki de daha sabah olmayan, belki de çoktaaan öğleyi geçmiş bir yerden yazıyorumdur, kimbilir..
Ama şeffaflığı seviyorsun, safını(!), kurumunu açık etmekten çekinmiyorsun.
Benim kurtulacak bir durumum yok, sadece boğazıma kadar malda değilim ve bunların ne mal olduğunu çok iyi biliyorum.
Bu çukura düşebilecek yeni kurbanları uyarıyorum. Alsanız da çok dalmayın, akıllı olun diye. Ben akıllıyım ya o yüzden:)
Beyler çok fazlada tartışmayın sabredin galiba bu bekleme herkesi strese sokmuş. Sakin olum ilerleyen zamanda yükselirse (hiç birseyin garantisi olmadığı icin) burası güllük gulistanlik olacak sabredin.
Sabredin 8 gün içinde bence bi atilim olacak hissediyorum. Bak bunu kolay kolay yazmam. Yatırım tavsiyesi değildir. Tabi kastım 1.15 ten 1.23 gibi birşeyler. Dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir. Pek anlamam beni dinleyip bişey yapmazsınız zaten heralde :)
hanginiz kaldırdı 1.15 ha gayret harçlık çıkaçak gibi ..
Aynen banksixo 'dan alımlar :)
Casa de la papel prensesi.. safini belli ettin🙂
yapma böyle şakalar cırolıx in kalbine indireceksin