Originally Posted by
HALİL KALKAN
Erhan hocam, Atakan hocam verileri yükledim, biraz dondu mondu ama yüklemeyi başardım.
Sonuçları çok çarpıcı değil, 2013 Temmuz ayından günümüze toplam 291.000 puan toplamış ancak 8.972 adet de işlem yapmış. Dolayısıyla toplanan puandan daha fazla komisyon ve kayma olacaktır, özel bir optimizasyon olmamasına rağmen en iyi sonucu 2019 yılı içinde veriyor, ki ben sadece Robotun 3 aylık verisiyle sonuçları görmüştüm, şimdi 2019 Ocak başından günümüze kadar baktığımda 105.000 puan (1.047 işlemle) topluyor, bu sonuç çok başarılı ancak diğer yıllarda bu başarıyı gösteremediği anlaşılıyor.
Bu verileri edinmem benim için hayati bir öneme sahipti, başta Erhan hocama olmak üzere Atakan hocama da çok teşekkürler.
Bu sonuçları çok net ve şeffaf olarak paylaşıyorum ki, bir sisteme dayanarak trade etmek isteyenler işin ne kadar zor olduğunu görebilsinler. Viop30 da ekmek gerçekten aslanın ağzında.
EEee peki şimdi ne yapacağız, geldik başladığımız yere :) kendimi bir an diskalife olmuş sporcu gibi hissettim :)