Sermaye artırımı yolu ile halka açıklık oranı artırılmaz diye biliyorum. Halka açıklık oranı artırmak için. Dolaşımda olmayan payların MKK nezninde kayıt ettirilmesi ve piyasada satılması gerekiyor.
Bilgilerinize
Printable View
Tipe donusturup Kote edecekler ben min yuzde 10a kadar cikarirlar diye umuyorum baska yolu yok , ben bu fiyattan 1 lot malimi satmiyorum adamlar bu fiyata vermez halka irz rakamina kadar beklerler ytdSM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarida yazdigim disinda bir yol daha var ;
Hisse basi 54 tl fiyata cikacak baska yolu yok .....
Sağlıklı fiyat oluşumu açısından önemli bir kriter olan fiili dolaşım oranı yüzde 5'in altındaki şirketlere bu oranı yüzde 5'in üzerine çıkarmaları için 1 Ocak 2021'e kadar süre verildi. Şirketler bu tarihe halka açıklığı artırmazsa payları Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmeye devam edecek. Fiili dolaşımdaki paylarının piyasa değeri 750 milyon liradan büyük ve likidite kriterinde bir seviyeyi tutturan paylar diğer tüm kriterlere bakılmaksızın Yıldız Pazar'da işlem görecek. Fiili dolaşımdaki paylarının piyasa değeri 30 milyon liradan büyük ve temettü getirisi yüzde 10'dan büyük Alt Pazar payları Ana Pazar'a yükseltilecek. Borsada işlem görecek şirketler için aranan kota alma şartlarından halka arz edilen payların asgari piyasa değeri şartı, Yıldız Pazar için 150 milyon TL'den 200 milyon TL'ye yükseltilirken, Ana Pazar için aranan şart 50 milyon TL olarak bırakıldı.
750.000.000 / 14.000.000 = yaklasik 54 tl
Ytd .....
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.milliyet.com.tr/uzmanpar...enleme-6310053
Kaynak
Kendi ongorumdur burada yazdiklarim asla ytd
Şirket poip de işlem gormeyi tercih edebilir o yüzden ucmsmak lazım sabırlı ve temkinli olunmalı
Burada en kabadayi kyda 5000-10.000 lot mal var adamlarda hissenin yuzde80i toplu ellerinde en az 12 milyon lot hisse var siz olsaniz malinizi poipe sokarmisiniz ? Ytd ...
Kesinlikle sokarım orda gözden ırak bezdirerek ky nin elindeki mali alır 6 ay tutsam yeter sonra yapacağımı yaparım 5dk lik işlem hacmine kimse dayanmaz bir iki ay sonra sizde sıkılır satarsınız
Gedik yatırım 1 dk 10.000 lot sattı, hissenin hareket etmesini istemiyor namısızlar : )
onun beyanına göre sordum,tabikide kalabilir,
hacimin artması bence çok iyi,ilği var,
bilanço için gelmiştim,beklerim temettüsünü alana kadar,trede ederim,zaman benim,,,
Herkesin kendi parasi kendi akli fikrine saygi duyarim ancak bu hisse 12lere gelsin oradan evimi arabami piyasinin yuzde 15 altina satar full hisseye girerim aselsanda yaptim aynisini millet sirket batti diyordu ben 19lardan aselsan aldim (forumda yazili isterseniz inanmiyorsaniz aselsan forumuna bakabilirsiniz orada duruyor )hisseleri alinca tatile ciktim donuste ekrana bakmadim 2 sene hedef koymustum 19 lardan aldigim hisseyi ortalama 34lerden yaklasik 4 ay sonra sattim ( bolunmeden onceki fiyatlar ) ustune 2 el aracimi sifirladim 30 yasindaki eviminde ayni muhitte sifirini aldim birde cebime para kaldi ...
bilancolara bakmak yeterli mal ucuz mu degil mi gerisi benim icin laf-i guzaf istedigi gibi at kostursunlar kisa vadede kimse ne olacagini bilemez ancak piyasa eninde sonunda fiyatlar birde millet dolar dolar diyor SADECE GÜLÜYORUM 2010dan beri usd anca ortalama 4-5 katina cikti algilarimizi borsaya bakisimizi degistirmemiz lazim bence...
bu forumda gecen haftaya bakarsaniz gorursunuz ben besimi bozdurup girdim isin asli mart ayinda megap alacaktim bu parayla pandemi vs kaynadi gitti kismet olmadi nereden nereye geldi ben bile sasirdim bu hisseye 14.70 -15 ortalama ile girmek nasip oldu benim mantigim ucuz mal aliyorsaniz para burada borsada...
bu hisse pandeminin enkotu zamani 12.60in altina dusmedi usd o zaman 6.45ti herkesin kendi parasi kendi akli umarim ve isterim sizin dediginiz gibi dusururler bende evimi arabami satarim ytd ....
Yukarıdaki yorumuma ektir ;borsada ben kendi adima ne zaman rahatsiz olurum onuda belirteyim hayatimda ilk defa ( 11 yildir bu piyasalarda islem yapiyorum ) ucuz mu pahalimi bakmadan sadece teknigine bakarak ilk defa azda olsa hisse aldim yani kumar oynadım (gecen hafta rtalb ) hep ortalamadan donuyordu bu seferde ortalamadan donecek kisa vade kazaniriz diye girdim , ondada hesabimda gordukce rahatsız oluyorum konu zarar degil ancak satmiyorum kendime akil akil parasi olsun diye ytd
Bu hafta hacim artışı çok iyidi, gelecek hafta umudum yüksek. Ama hacime bakıp bir umut sadece benimki
Burada olaylara sadece tek yönden bakarak ve 54 lira fiyat Vererek insanları yönlendirmek suctur hisse bizde de var bu topigin amacı bu her yönden fikirleri açıkça yazmak aselsanda kazandığınız sizi ilgilendirir bizim hayatımıza bir faydası yok şimdiye kadar hisseyi surundurduler devam etseler hatta pisli yapıp poipe alsalar stretejimizi en kötüye göre kurarsak para kazanırız çünkü biz ky yiz tahtayı yonlendiremiyoruz
Halka acikligin artması ve icin 1 bir Ortak satisi yeterli gortermelik bile olur sermaye artırımı olmaz ayrıca önümüzdeki yıl yeniden temettuler yeniden başlayabilir 9 aylık karı görelim önce
Oncelikle Ben kimseye fiyat vermedim spknin açıklamasını yazdım kaynak belirttim ve bunun uzerinden olabilecek senaryoları matemik bilimine dayanarak yazdım(sizinde belirttiginiz her yonden fikirleri acikca yazmak ve belirtmek prensibine dayaniyor ayrica yukarida benim belirttigim hesaplamasini yaptigim 54 tl fiyati sucsa sizinde poipe kesinlikle sokarim yorumunuz o kadar suc sizde insanlari yonlendiriyorsunuz ) buna sesli dusunmek beyin fırtınası deniyor ayrica yukarıya bakarsaniz ytd diye belirtmisim son olarak yukaridada belirttim herkesin kendi parası kendi aklı size iyi hafta sonları
Merhaba sayın ortaklar, hissenin teknik olarak grafiğini yorumlamak isterim bilgimiz tecrübemiz kadarıyla;
TL olarak baktığımzda; hissenin eski güçlü bir direnci yani eski zirvesini(16.60) kırdığını ancak GAP bırakarak yükseldiğini görüyoruz, son düşüşlerle bu GAP kapandı. Tahtacılar eski direnç yeni destek olan 16.60 seviyesine dokundurup bıraktılar. Güzel trade ortamı vardı son 2 gündür.
https://i.hizliresim.com/yU05q2.png
USD bazında baktığımızda ise; Daha önce 3 kere satış gelen 2.75 USD zirvesinden yine satış oldu. İyi bir yükseliş için bu zirvenin de kırılması gerektiğini düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/lk53lH.png
Son olarak TAKASa baktığımızda; yabancıların ve emeklilik fonu'nun çıkışını görüyoruz. Ancak karşılıklı işlem de olabilir, yabancı çıkıyor hisse değersiz diye düşünmemek lazım.
https://i.hizliresim.com/1NX2Ul.png
Herkese bol kazançlar.
O kadar işlem yapıp nasıl 0.06 değişimle kapatabiliyorsunuz valla helal olsun büyük başarı
Bakalım nasıl olacak bu halka fili dolaşımındaki hisse artırmak... Umarım bizim gibi küçük yatırımcı zarar görmez bu işten...Ne yaptıkları belli değil tahtada...
Arkadaşlar teknik destek direnç nasıl işer bu hissede, öngörüsü bilgisi olan arkadaşımıza varsa paylaşabilir mi lütfen...
Formun ziyaretçileri arttiysa ???
Hala dolaşımdaki hisse miktarını artırmaktan söz eden arkadaşlarımız var. Adamların derdi yatırımcı kazansın olayı değil. Çok uzun süre önce bu işi profesyonel olarak yapan bir arkadaşım, şirketin yatırımcı ile ilgili bilgi paylaşmamasından falan dem vurmuştu. Doğru düzgün hiç bir bilgi alamadıklarını söylemişti. Zaten şimdiye kadar KAP'a yaptıkları açıklama miktarlarına bir bakın. Ne bir yatırım haberi ne de şirket ile ilgili bir haber. Kap'a sadece resmi açıklamalar dışında hiç bir haber düşmemiştir 5 yıldan beri. Neyse yeni giren arkadaşlar çok sabırsız. Hele bir 5 yıl bekleyin.
Dün alan malum emeklilik fonları bugün satıyor, fonlar da trade edecekse işimiz var
Geçen hafta saat 17:30dan sonra 250k satan insan toplu değil yedirerek satsaydı daha iyi olmaz mıydı anlamıyorum arka arkaya tavan yapmaya başlamış hissenin belini kırdı resmen
Teknik ne diyor
Burada sabırsız bir arkadaş var. Tahtayı teknik ile takas ile cözumlemeye çalışıyor. Benim beş yılda öğrendiklerimi ve kazandıklarımi dört gunde öğrenmeye çalışan.
Sabırla bekliyoruz hareket basladi nasılsa önemli olan hedef
Dikkatlice inceleyin, AL ve SAT demiyorum. SPK kuralları geçerlidir. hiçbir şekilde al ve sat tavsiyesi vermiyorum.
TEMEL BİLGİLERİ İÇERİR SADECE
https://i.hizliresim.com/0OUZct.png
Bu kadar çok laf söyleyeceğinize hisseyi alın ya da satın değil mi ? Bir de dolar olarak düşünmek iyidir. Ne de olsa kasada dolar var.
Sana ne birader milletin ne yapacağından?
Uzaktan uzaktan izliyorum burayı okuyorum da artık dayanamayacağım.
Yok bir 5 yıl kalın hisse de benim gibi ondan sonra görürüz. Yok tahtacı sen misin. Yok bu kadar laf söyleyeceğinize alın hisseyi. Yok bilmem ne.
Ne kasıntı adamsın ya? Sana ne birader? İsteyen istediği yorumu yapar.
Çok mu koydu milletin senin 5 yılda yaptığın kârı birkaç haftada vur-kaç yaparak yapması? Durum böyleyse bu senin kerizliğin bence o kadar yıl enayi gibi kağıdı taşıman.
Ha durum bu değilse de millete sataşmayı bırak o zaman.
Tamam en kıral sensin. En aslan sensin. 10 kaplan gücünde hissenin ağır abisi sensin anladık.
Moral bozcak bişey yok. Gap kapattı. Bu kağıt roketlemez. Mülayim mülayim yükselir. 3 ay sonra bakarsın %60 prim yapmış. 21.94 ten alanlar da zarar etmez. Yıllardır durmadan kar açıklayan ve karını arttıran, rüçhan dağıtan bir firma. Kimse salak değil.
Bu hissede beklentim buyuk bikac ay icinde hadi hayirlisi. Mutlaka iyi bi atak gelecek.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron, tipe dönüşüm talebinde bulunursa hissede olumlu veya olumsuz neler olur dersiniz ağlar?