Mal eldegiştirdi kalan lot 6 bin
Printable View
Mal eldegiştirdi kalan lot 6 bin
Kim alıp satıyor 6 bin lot kimde
ıng 8 ayda berli topladıgı lot
Takasa bakın kardeş
Toplamda kaç lotu vardı ki ??
Keko bey hacim yüksek alanlar boşuna almasa gerek 6 nın altına salmıyolar düşünceniz ne.
139 bin alışı var 4 ay lık
Bu alanlar taze kan olsun diyelim o zaman bide yabancılarsa tadından yenmez.
Bilançosuda işe yaramadı moralim çok bozuk bekle bekle kağıdın haline bak yazıklar olsun
Acemi borsacı herhalde
Bu alanlar boşuna almasa gerek ters psikoloji yarın birgün döner diye umuyorum.
Günlukcü idi. ..günlukcü arkadaşlar genelde tez canlılar. .sabir edemezler hareketli hisse nerdeyse onlar da orda bitiyorlar. . O tür yatırımcılar genelde sermayeyi eritiyorlar ama kendisi sanırım kazanabiliyordu. .
Borsada da vebal var. Yazılana inanıp millet alırsa altundan kalkamaz. Gözden iğne yaptırıyorum diyordu yazık. Borsada sanal hırsızlık yapılıyor. Operasyon çocuğu olmuş millet ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın keko elimde durdo ve karel vardı iyi kazandık şükür yalan yok. Şirketlerin Gelen 2 bilanço sonu kalan lotlarla karele daha ekledim. Dönüş emarelerinde hep burda olacağım. Allah yardımcımız olsun selamlar. Ytd
Sayin katti ben de Size başarılar diliyorum. .
Biraz önce tire topigine de baktım 2019 yılı için toplamda 100 milyon kar bekleniyor...bu kara gore 4 fk değerinden tirenin olması gereken fiyatı 2 tl dir..5 fk ya göre ise 2.5 tl dir..
Durdonun ise 2019 yılı kar beklentisine gore ve 4 fk değeri 10 tl dir..5 fk ya göre ise 12 tl dir..Tire çok beklentilidir diyen arkadaşların bilgisine..
İng menkul elinde 148000 lot varmış hepsini çıktı bugün. Akbank 70 bin topladı
6.10 ortalama ile satmış hepsini
Ilginc ne kadar kar bekliyorduki cikti bugun bu kadar lot ciktiysa hisse cok az dustu ilginc...
Hissede hakim güç akbank malına sahip çıktı
İng vatandaşı büyük ihtimalle yarısını da bilançodan önce satmiş olmalı. .toplam 300 bin civarında Mali vardı diye tahmin ediyorum..
Bu gün bu yüksek miktarli satışlara rağmen hissenin cökmemesi taktire şayandır. .demek hisseye inanıp güvenen güçlü birileri var
Yok son 2 ay takası hep 120 150 binlerde ytd
7.5 tan beri akbank her geri geliste aliyor mali son 2 haftalik ortalamasi 6.5 larda olabilir. Kapanis fena olmadi tum gun mal satmak isteyenlerin malini aldilar. Buralarda yatay cok şik olur. 6.45 ustune atar yataya baglar ise daha sik olur.
Sent from my iPhone using hisse.net
Cigerci malları
çıktı kirli çııymış 144 bin lot
mal eldegiştirdi
biraz sindirilmesi gerekiyor
6 kırmaması
hala boga piyasasındayız
sanki arkadaşlar
lot yok piyasada
ne alan var ne satan
bubnunla ilgili
gerçek anlamda
duydugu
yada temeli bilgisi olanvarsa paylaşırsa seviniriz
yada bizde küçük yatırımcıda çok mal var
Bu gün dökülen çok oldu..Hisse malın kıymetini bilen güçlü ellerde toplanıyor. .artık hayırlısı olsun dostlar...şu vergi dairesi beyannamesi stresi de bitti artık. .neydi o...her gün düşüyordu hisse. .Umarım inanmayip çıkanlar bu gün bitmislerdir..sonradan durdo yoluna devam etsin..
Emin ol ben de hiç incelemedim..sadece topiklerinde az miktarda gezdim ve Son yazılanları göre söylemiştim. .
Şu hastanelerden kurtulsaydim biraz incelerdim bilancolari ..Ama şu anda bu imkanım hiç yok..
Bir tek durdonun bana yolladı lar o şekilde durdoyu incelemistim..
Bence rahat surdurulebilirdir. ..durdonun ihracatı geçmişte 18 milyonlarda iken Son çeyrekte bu miktarin 49 milyona çıkması sevindirici..tahminlerine göre her çeyrek üzerine az veya çok koyarak giderek artıracaktır. .müşteri portföyü bir yıl sonra ancak oturur...bu süre içinde müşterilerinin de gittikçe artmasını bekliyorum..
İhracat ile döviz açığının yüzde 60 ini hedge edebiliyor..riskini böylece azaltiyor..durdodan umutluyum
Yokmu kimsede pasta atsanız bakaydık kımler vermiş almış
Lokasyon kardeş hayırlısı ile seni iyi bir fiyattan yuvadan ucursaydikiyi olurdu...artık sen de yuvani kurardin. .☺☺