hisse alıncada şöyle üçe filan bölmüyorum ki sermayenin hepsi kedi alkada :( şöyle bir zıplasa
Printable View
hisse alıncada şöyle üçe filan bölmüyorum ki sermayenin hepsi kedi alkada :( şöyle bir zıplasa
merkez bankası ile alka nasıl aynı cümle içine girdi hayret valla endeks 0.85 alka 0.95 yükselmiş bu arada
dolar çıkarsa alka her türlü olumlu etkilenir....hem satış fiyatlarından etkilenir hem de stoklarından mallardan etkilenir...şu ana kadar ben de dahil acaba dolar daha da düşer mi diye düşünüyorduk...merkez bankasının son açıklaması dolara güven verdi ve doların çıkışının iyi geleceği hisselere de güven verdi...işte bu günkü alkanın güçlü çıkmasının nedeni buydu...
2018 yılı 4 çeyrekte de defter değerini arttıran A grubu hisseler : ( alıntıdır )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59717e3d0d.jpg
elimde yok dostum...ama yorum yaptığım topikleri takip ederim..benim ile ilgili bir şey söyleyene cevap vermeye devam ederim...hatırlarsanız çıkarken de alka kötüdür diye çıkmamıştım...temetüye kadar güçlenmmesini bekliyorum...yani çıkışına devam eder...tahminim temetüye kadar 5,00-5,50 civarlarına kadar çıkabilir..
Sayın keko durdo da siz dolar düşer dediğinizde size gelişmeleri ve seçime kaça gireceğini yazmıştım.
Koçum spek mecbur kalmadıktan sonra bu fiyat bu temeddü ile kimse sana hissesini satmaz boşuna yırtınma burayı okumaya bilirsin ben gene yazayım.3 aylıkta açıklayacağın kar da aşağı yukarı belli 20 ile 15 arasında gelir.
Doğrudur söylemiştiniz...açıkçası dolar düşer diyen uzmanlar da var çıkacak diyenler de var..biz de şaşırmış durumdayız...seçimlerden önce beklenen agresif çıkış yok...5,30 dan henüz 5,47 e gelmiş...sadece %3,5 luk bir çıkış olmuş...bende kararsız kaldım..kötümserlere baktığınızda dolar 10 ları görecek diyorlar...ama iyimserler ise 5,00-10 aralıklarına düşer diyor...
sayın keko alka nerden güçlü çıktı anlamak mümkün değil yami farklı hisselere mi bakıyoruz ?
https://resmim.net/f/Z3si23.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Bu yemek daha çokkk su kaldırır.
kır artık 4.43 4.45 direncini be ytd
Burada 27 milyon nakiti 64 milyon çıkarmış 43 milyon borcu 4 milyona düşürmüş ve 47 milyon kar yapmış şirketi bekliyoruz gitmesin beklerizzz.
hisse güçlü çıktığına dair en ufak belirti yoktu bugün güçlü olduğuna dair ufak belirti gösterdi ancak pamuk ipliği gibi
Cuma günü 4,30 dan aldığım 1000 lotu aynı gece yarısı 4,41 emir girdim idi. Teşekkürler. Bı kaç güne yine kesişiriz
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya kardeşim kırsın artik du 4.45i yeter ya
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık adam gibi bişey yap be bu hacimle ytd
Birden fırlatmalarındansa ağır ağır gitmesi daha evla bunun. %10 lara %20 lere gidiyorum derken kaç kere %2 %3 kapattı alanların elinde kaldı. Bunun huyu böyle ciğerini biliyoruz artık.
de hadi git artık be mal ytd
%12 Temettü verimliliği olan kağıt buralarda kalması ne garip
Takaslarda 1.50 den 6 ya giderken Citi hareketlerini inceleyin yılbaşından bu güne kadar ki Citi hareketlerini inceleyin..
25 senedir buraya bakıyorum boşuna bir yer de ağaç olmam.4 liraya geldiğimde yazdım devamlıda aldım herkes sıkılıp satarken kimseyede kaybettirmek istemem hisse ile de evlenmem
hadi be yapacağın % 10 hepsi ayıp yahu ytd
4.40 la ortağınız oldum bu arada bu hafta gelişime 4,84 gösterirmi acaba
4.53 kırılırsa.
temettü verimi iyi de şirketn büyüme hikayesi zayıf f/k 4 lerde keşke
f/k 10 olsa da büyüme olayı olda bu olmayınca kısır döngünde hisse
Sayın Rowing siz bunu inanarakmı yazıyorsunuz.fk 10 olsun bu bir komedi.ileri de 10 olunca 9 liradan siz alırsınız biz satarız.
güzel kapanış yarın devamı gelir inşallah endex bozmazsa tabi ytd
[emoji106]
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
f/k oranı 4 'e kötü demedim yanlış anlaşılıyor sanırım keşke 10 olsa da şirket büyüme hikayesi olsa o kadar potansiyel var ki kağıt sektöründe bi zahmet edip faaliyet raporunu okuyunuz ne dediğim anlaşılacaltır
tabi ki hisse dediğiniz fiyatlara gelecek diye aldım bende bu fiytattan alka kendi adıma kaçırmıyorum
eğer büyüme hikayesi olsa idi daha güzel olurdu demek istiyorum
Temel ve teknik harika, sanırım sattıklarımı yarın geri almayı deneyeceğim.
Haklisiniz.Kapasite belli üretim belli...Bir sekilde farklilik yaratmali kapasite arttirimi ya da baska bır ürüne yatirim kagit harici...Selüloz fabrikasi olabilir.....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda öyle bir yatırım 100 milyondan az paraya mal olmaz hisseyi beklemeninde bir değeri olmaz yeni kredi yeni borç belki ilerisi için iyi bir beklenti olur ama meyvenin yenmesi 2 sene sürer oda burayı öldürür biz bugün para kazanmak istiyoruz bırakın şimdiye kadar büyüttüğü meyveleri yesin.