Milliyetçiliği ayaklar altına . . . . . . . . .
Milliyetçiliği ayaklar altına . . . . . . . . .
Papaz elbisesi . . . . . . . . .
Tüm bu sorunları az çok 80 yıldır yaşıyoruz. Nedeni de izlenen teslimiyetçi, neo-liberal politikalar. Bir yerden başlamak gerek çözüm için. Ben eve üşüşen karıncalardan kurtulmak için onları her gün süpürerek zaman kaybetmek yerine kaynağından kurutmak isterim.
Dünya yeniden kurulurken 80 yıllık alışkanlıkla "ben daha iyi süpürürüm" diyen muhalefetin iktidar için pek şansı yok.
Bize kaynağını kurutacak bir iktidar yakışır.
Bilal Erdoğan'ın vakfı sokağa çıktı: Ezan bizim için yarım kalan hesabımız olan Viyana’nın fethine niyet tazelemektir
https://pbs.twimg.com/media/D1r1Jl9X4AA6BLy.jpg
https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...66409721315328
Bunu yolu bellidir...ÖNCELİKLE değerli üretim yapabilmek ve insanlara değerli iş sağlayabilmek (vasıfsız ve şişirilmiş kadrolar değil), bunun için fabrika ve şirketlerin kurulmasını sağlamak (kapatmak yerine) ve bunun için de bilime ve eğitime önem vermek, adaleti sağlamak, o düşman bellenen devletlerin paraları ile birilerine peşkeş çekmek için garanti verilmiş ihaleler açmamak (bak burası çok önemli damadın deyimiyle), israftan ve şatafattan, gösterişten uzaklaşmak, insanları birbirine düşürmek için bölücü söylemlerden kaçınmak, ATATÜRKÜN kurmuş olduğu partiye veya Meral hanımın partisine oy verenlere terörist, hain dememek gerekir...
Bunun için de artık alternatiflere şans verilmesi gerekiyor...Yapamazlarsa zaten onlar da defolup giderler...
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in komiser kuzeni ve eşi, sınav soruşturmasında gözaltına alındı
Ankara'dan bir el devreye girdi, savcılığa baskı yapıldı
Serbest bırakılan kuzen, açığa dahi alınmadı
Yetmedi
Adana'dan Ankara'ya tayin edilerek korunmaya alındı
Kopya soruşturmasında gözaltına alınan AKP’li Çelik’in akrabaları ‘şüpheli’ bir şekilde serbest bırakıldı
http://www.cumhuriyet.com.tr/thumbs/...esource/35.jpg
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...birakildi.html
CHP ve veya İP secmenine hain terorist dendigini ispat edin. Erdogan istifa edecegini ilan etti.
İsiniz gucunuz yalan iftira ve kapali devre sisteminize kapilmis kimseleri bu iftiralarla kinlendirip iki sloganla gudulemek.
Yalan ve iftira sahiplerinin yolu yol degildir.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zillet..........
İngiliz usagı ben sana terörist demedim ki... teror orgutleriyle aynı saftasınız dedim..
TBMMye başkan seçilen kişinin 2 çocuğuda anfen mezundur. bir tanesi sbs de Türkiye 1. si bir taneside TÜRKİYE 3. SÜDÜR
HERHANGİ BİR SORUŞTURMA YAPILMIŞMIDIR
BU ÇOCUKLAR HALEN ÜSTÜN BAŞARILARI İLE OKUMAYA DEVAM ETMEKTEMİDİRLER YOKSA ARTIK SIRADAN BİRER ÖĞRENCİMİDİRLER
Batının koyunu sende...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şubat ocakta iyi
mart şubattan iyi
nisan marttan iyi
haziran nisandan iyi
.
.
.
.
anketlerde hep chp kazaniyor amma gercek hep tersi oluyor ?
Kapalidevre sistemler sadece mubtesiplerini kandirmakta ise yarar.
Sonrada utanmadan aydin, cagdas, bilime saygili, sorgulamaci gecinip, millete hakaret ederler...
Burası hissenetin anketi buraya bakıpta kendi kendilerini kandırıyorlar diye yırtınmıyormusunuz komik oluyorsunuz en baştada yazılı bu ülke genelini yansıtmaz sadece hissenet üyelerinin eğilimni yansıtır.
Buradan çıkarabileceğiniz en doğru sonuç oy kullanan hissenet üyelerinin %kaçının hangi partiye oy vereceğini gösterir.
rallici 2 üniversite mezunuyum .. eğitimle ne alakası var... ben ce eğitimle alakası yok. . üniversite li yılları sizin gibi sosyal demokrat düşünüyordum.. İstanbul da bir baktım bu sosyal demokratlar hiç düşündüğüm gibi insanlar değil.. özelikle ırkçı olmasından rahatsız oldum.. dinsizlik üstüne.. bir de en önemli özgür düşünceye saygı yok... milleti küçük goruyorsunuz.. Türk milletini küçümseyemezsiniz.. size oy vermiyor diye cahil diyemezsiniz.. millet sizi izmir denizine doker
size oy vermeyeni hemen cahil eğitimsiz diyorsunuz... ayıp ayıp.. hiç utanma yok yahu
gencecik insanların annesi kapalı diye polis asker hakim savcı olmasını engellediniz geçmişte .. sizin zihniyetiniz cahil
İddialardan önce ---- İddialardan sonra
https://tele1.com.tr/wp-content/uplo...ccain-orta.jpg
Atatürk ün anneside kapalıydı... sizin gibi insanlar o zaman olsaydı Atatürk asker cumhurbaşkanı olamazdı... Atatürk ün suanki chp ve hdp ile yakından uzaktan alakası yoktur
yazıklar olsun Atatürk ün adını hdp ile yanyana kullandınız ya … Size nasıl sövüyordur
adam eğitimli olduğunu söylüyor yazdığımı bile okuyamıyor yada okuyor anlayamıyor benim klavyemden eğitim kelimesi hiç çıkmışmı bu anket hissenet üyelerinin eğilimini yansıtır demişim. bi de kalkmış bende üniversite mezunuyum sosyal demokrattım sonra sosyal demokratları tanıdım vazgeçtim diyor
senin üniversiteliliğinde benim yazımdan eğitim anlamanla aynı ise sen sosyal demokratlığıda yanlış anlamış boşa üniversite sıralarını işgal etmişsin
Kurdistana oy verenler de belli, siritarak "bize bize" diyenler de belli.
Birlikte sallayip birlikte secime katilanlar da belli.
Mitinglerde Turk bayragi asamayanlar da belli.
Sela okuyan imamlara saldirip ezan isliklayanlar da belli.
Ülke çadır üniversite doldu zaten...Çöp çoğu o açılanların...Mezunları da çöp olacak...O açıklanan işsizler ordusuna onlar da katılacaklar...
DİSK-AR: Geniş tanımlı işsiz sayısı 7 milyon 153 bine yükselirken, geniş tanımlı işsizlik oranı ise %20,9 olarak hesaplandı