2018 yılı için 2600 m. 3000 m arası bir net kar rakamı bekliyorum en iyi ihtimal.
2013 yılında artan faizlere takiben 2 yıl net kar rakamlarına bakınız!
Printable View
2018 yılı için 2600 m. 3000 m arası bir net kar rakamı bekliyorum en iyi ihtimal.
2013 yılında artan faizlere takiben 2 yıl net kar rakamlarına bakınız!
3000 lotum var. Bedelliye katılmak için en son hangi tarihe kadar yatırım hesabımda para bulundurmalıyım ve ne kadar bulundurmalıyım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
3.85 den de bıraktılar kucağa .... hadi bakalım..
benim yazdığım her yere geldi bugün
çok bonkör gördüm kendilerini ahaha
ver nede olsa bedel ödemeye razıyız :party:
Bedelliye katılacaksan, hesabında bedelli için yeterli nakit bulunsun. Genelde hesapta bedelli için gereken nakit bulunduğunda otomatik olarak bedelliye girersin. Bazı kurumlar hemen işlemi yaparlar, bazıları son güne bırakır. Sen aracı kurumunu ara ve hesabında gerekli nakidin bulunduğunu söyle ve bedelliye katılacağını teyit et.
gayet yerinde bir yorum, risksiz yatırım olan gösterge devlet tahvilleri yılda %17.5 getiriyor, %10 stopajı düşersek net bazda %15.75 yapar, demek ki tahvillerin F/K'sı 100 : 15.75=6.5 oluyor, banka kağıtları riskli bir yatırım, o zaman bir risk primi uygulamak icap eder yani bir iskonto oranı uygulamalıyız, bu risk priminde %25 dersek banka hisselerindeki mevcut ortamda ucuz/pahalı eşiği 6.5x0.75=kabaca 5 olur, banka için 5 f/k nın üstü pahalıdır, 5'in altı ucuzdur. Kaba ölçek işte böyle. Ancak şunun da altını çizeyim: Burada anahtar deyim "mevcut ortam" dır. Borsa geleceği satın alır, geçmişe bakmaz. Eğer borsa yatırımcıları tahvil getirilerinde düşüş bekliyorsa risk primi düşer, bu eşik yükselir, banka kağıtları daha da ucuzlar. İşte bu detayı her zaman hatırlayalım.
Beyler herkes kelepir fk yani 6 fk - 5 k - 2 fk ne ise ve altında mal alabiliyor olsa idi spekülatörler aç kalırdı.
o bu almayacak ki veya aşağıları fark etmez löp lmöp malları indiregandi yapacak adam.
ben 2.00 usd sattığım malı şirket iki katı büyümüş ise ve 0.90 usd den yerine koymuşsam en kötü 2 usdd en alandan daha zeki olduğumu düşünmek bana yeter.
Baskı bedelliden dolayıda yaşanmış olabilir malüm yedi sendir sürünüyor.
13600 tane hissem var. bölünme sonrası kaç hissem olacak. 13000 kusur nakit hazır edecem onu biliyorum da.
2 le çarp
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün konu hakkında is bankasi ile konuştum oradaki görevli bedelliye girebilmek için
Hesabinizda para bulundurmalı ve fiilen bedelliye katılacağınıza dair bankadan talepte bulunmanız gerektiğini belirtti yalnız bedelli hakkinda kendilerine daha bilgi gelmediği için şu an işlem gozukmedigini belirtti
İlgilenenlerin dikkatine
GRACE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makinalar ile oynanan kumarhane
Rüçhan ile ilgili bilgisi olan paylaşabilirmi, almalımıyız, ne zaman birleşecek gibi
Gırtlak mal almayı çok seven bi milletiz herhalde..
Son sn ye kadar satış devam etti..
5 tl ver desen yok hepsi hissede wallah..:oleyo:
abovv o da ne bedelli..
yada komple battık ülke olarak.
bakalım hangisi
https://www.kap.org.tr/Bildirim/687203
KAP: [YKBNK ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı
Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı 2018-06-05
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Pay Adı YAPI VE KREDI BANK.
Referans Fiyat 1.33
Referans Alınacak Tarih 2018-06-06
Hadi bakalım TH özür günün geldi
yarın gün başında hesabına bakar anlarsın
kaç adet ykbnk
kaç adet ykbnk rüçhan hakkı olacak
sonra bak yukarıdaki hesaba 3,74 fiyata göre rüçhan hakkı referans fiyatı 1,33
tutmaz ise hesabın
dön benim yazdıklarımı oku
doğruyu anlarsın
aracı kurumda yatırım danışmanlarına soran bir zat vardı
o da yarın sabah anlar
o lavunyaların aslında batırım uzmanı olduğunu
:kahkah::kahkah:
Nominal değer 1,33 tl mi oldu anlayamadım, hisse başına kaç tl ödeyeceğiz.
Bu citibank Türkiye de kara paramı aklıyor ne yapıyor ben anlamadım 20 yıldır
Girdiğim her tahta da mal mı satar portföyümü boşaltır insan
Başladı gine boşaltmaya boşalt canım boşalt boşalmak iyidir.
Ali koç batık külübe 150 milyon Euro koyacağına burda 150 milyon Euro luk geri alım yapması lazim itibar hesabı.
Bu arada 2008 de kaybettiğim nickimi geri aldım ondan yeni gözüküyorum, soru soruyorsam ya bir bildiğim vardır, yada bilinmeyen bir şey vardır.
Taban 1.93
Tavan 2.89 gözüktüğüne göre
2.41 falan açacak sanırsam..
Tarihler bankadan bankaya değişebiliyor. Örneğin isbankasi için 20.06.2018 16:00.
İş bankası prosedür ile ilgili mail attı gayet aciklayiciydi. Kesinlikle bankanizin açıklamasına göre hareket edin. Ytd.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
telefona mesaj geldi. en geç 19 haziran diyor.
Açılır açılmaz mokoko başladı :oleyo:
la yavaş verin eskiden 4 kuruş yüzde 1 idi
şimdi yüzde 2 :oleyo:
Bugün den itibaren ykbnk almak isteyen (neden öyle bişi yapsın ki...neyse) rüçhan değilde 2.40 larda olan tahtadan alırlarsa ceplerinden extra bişi ÇIKMAYACAK..
Rüçhan tahtasından alınırsa ise ceplerinden extra para ödemeleri gerekecek..
Arkadaşlar ben bedelliye bankama talimat vererek katıldım senetler elime 22 haziranda geçecek
bedelli fiyatı 1 tl dir bu kadar odedım
trendhoud un dediği gibi oldu diğer arkadaşın kafa karıştırmasını dikkate almayın lutfen
bilgi amaçlı yazdım bilginize arkadaşlar...
borsa %1 düşerken bu en az 2-3 katı düşüyor.
borsa 104 binden % 5 düştü bu hisse % 15 düştü.özel bir durum mu var. hala çakılıyor.
bedellide bir lot için 0,943168 tl ödeniyor.
Piyasa bakmadigi için zaten 0.5 . Sizin bu fırsatı değerlendirmeniz gerekiyor. Tabii fırsat olarak görüyorsanız. Ytd.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.