bilançoya oynayan bu işi bilenler daha doğrusu bu işin çakalları ulusoy taşıyor yıl sonu bu şirket 80 90 milyon kar bile açıklayabilir ozaman 25 tl çok rahat görülür. kurtlar puslu havayı sever izleyin görün.
Printable View
bilançoya oynayan bu işi bilenler daha doğrusu bu işin çakalları ulusoy taşıyor yıl sonu bu şirket 80 90 milyon kar bile açıklayabilir ozaman 25 tl çok rahat görülür. kurtlar puslu havayı sever izleyin görün.
ULUSE günlük takas
https://i.hizliresim.com/Mvdo11.jpg
Bu endekste ucuz kalan ender kagitlardan. Agustos ayinin ortasindan itibaren bilanco ile tahtaya talep yığılması bekliyorum. Alım icin hala gec olmadığını düşünüyorum.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulusun 14 tlden halka arz fiyatı en büyük şahsimce hedefimdir.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
Daha hersey yeni basliyor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık başlayacaksa başlasın...
Arkadaşlar bu kağıt hakkında detaylı bilgisi olan var mı..
poltk yazdığımda millet gıçıyla gülüyordu...
aham sana ikinci poltk...........şahsi fikrim TAKASI TAMAMEN SAKLAMA DOLU.... şahsi fikrim.
Beklentisi var MI?
Cehaletimi bağışlayın... Takası tamamen saklama dolu ne demek?
96 95 94 93 92 90 a mal satıyosun hisseyi 500 lot ile 5 kademe düşürüyorsun
105 bin endeks de sen kimi kandırıyosun.
şiir gibi oldu :D
Teknik ataçak arkadaş var mı
bunlar reklam kokan hareketler mayki geç bunları yolunu al
1230 hayırlı olsun
bide silkeleme hareketleri yaparmış çok korktum
Silkeleme değildir o, silkeleme olsa yerimizde duramayız. Hiç çağırmayın bence!
Bu kadar sığ bir tahta da her türlü halt yer spek istediği gibi at koşturur.<teknik falan hikaye zaten böyle tahta da teknik derinliği olan tahtalarda daha sağlam işler bildiğiniz gibi.
Günün takası varmı teşekkürke
Teşekkür ederim dostum.
Her hissenin bir tekniği vardır.İyi kötü bir ustad teknik yapsa.
Bu kağıdın çoğu sirketin elinde dolaşan Hissenin çoğu gedik te aşağı geldimi alan gedik yükselmeye başladım i durdurmaya kalkan gedik oda gene bence sirketin verdiği kagit yani benim gibi 300 500 lot olanlar büyük lerin ne yapacağını beklemek zorunda ama iyi kagit diyebilmek için halka arzınin üzerine atıp endeksin 100 bin devirmisken ona göre kazanç elde edip en az 20 tl seviyelerine çıkması lazım bu da Ağalar istemeden çok zor
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabırla bilançoyu beklemeye devam
5 liraları görüp 12 lira olmuş bunu da düşünmek lazım...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13 liradan halka arz olmuş bunu neden görmüyoruz. ayrıca 5 liradan değil 7 liradan 12 lira olmuş. ayrıca olması ne değiştirir hissenin 11 fk sı var ve piyasanın altında işlem görüyor
endeks 106 bin olmuş ulusoy şuan endekse göre hareket etse 13.70 olması gerekir en kısa sürede çok hızlı bir hareket yapması gerekir. 106 bin piyasada bu hissenin bu fiyatta kalması akıl mantık işi değil. karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.
Aynen katılıyorum bu hisse buraları hak etmiyor çok daha yukarılar da olması lazim
şirket Türkiye'nin en büyük 2 nci 500 sanayi şirketi listesinde 277'den 37. sıraya yükselmiş. Herhalde seneye ilk 500'e girer. YTD.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S ilkelere S ilkelere daha ne yapacak hisselerin çoğu zaten kendin de kalanını n çoğu gedik te ama aç gözüyle bunlarda ne yapsın geride kalanlar indir aşağı topla yukarı 300 500 lot la aşağı yap daha sonra topla ne ala
Ilk 500 zart zurt yalan esas olan bilanço ve kar kar varsa kimse tutamaz yoksa zaten at çöpe gitsin 40 milyon sermaye 80 milyon kar yapsın bakayım ben görürüm o zaman hala 11-12 de kalıyor mu
Aynen
dün yazmıştım karamanın koyunu sonra çıkar oyunu dün 11.95 lere mal satan adam bugün 12.57 den mal aldı.ilk hedef artık 13. lira. sonrasında bilanço hareketi ile 15 in üstü.
2.Seans yaptığı silkelemeyi tarih yazar.12.25 e koydu 12.44 kalkıyor an itibari ile.
silkelemede 3. turu atıyor milletin başı döndü.