Satış beklentiesi vardı o günlerde, öyle milyonlarca lot hisse de kimse almadı, cıty nin radarına girmiş durumda bu ayın başından bugüne 719k dan 1.123 k ya çıktı, başka kayda değer bir değişim yok.
Printable View
Elektronik Para' kanun teklifi TBMM' Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı, NE GİBİ KATKISI OLUR ?
Sn kitapcı kardeş netaşın satışı 06/12/2016 da açıklandı.ben 2017 ekiminden bahsediyorum.ne satış beklentisinden bahsediyorsun.yanlış biliyorsun.daha öncede yanlış bilgiler verdin sonrada ha yanılmışım dedin.ayrıca sen sadece city den ibaretmi sanıyorsun o milyon lotları.son bir ayda bir bak hacime kaç defa günlük hacim 30 milyonu geçmiş.son 3 -5 ayda günlük hacim 10 milyon olunca seviniyorduk.ha ben kesintisiz 7 yıldır netaşdayım.senin gibi bir görünüp sonra serzeniş edip çıkmıyorum .yani 7 senedir her gün netaşın tüm forumlarını okuyorum.yani bende yanlış ve yanıltıcı bilgi bulamazsın.ondan ötürü benim söylediklerimi çarpıtma okeymi kitapcı kardeş.ytd
Hacime de aldanmayınız , galib'in bir hissesinde 50 milyon lot işlem yapılıp sadece 17.000 lot el değiştiği gün oldu, olağan şeyler.
smartın dünkü işlem hacmine bakınız, 105,973 milyon lot, halka açık olmayan kısmı dahil tamamı 31milyon.
Dijital Yönetim ve Kırılma Etkinliği’nde CEO’muz C. Müjdat Altay: Çin, 137 ülkeyi kapsayan Bir Kuşak Bir Yol Projesi için 200 milyar $'lık yatırımla dijital İpek Yolu inşa ediyor. Çin’in bu girişiminde çok önemli noktada olan Türkiye, ciddi kazanımlar elde edecek. #DijitalKırılma
@NetasTR
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki gelişime sebep ZTE'nin açıklaması idi, o zaman söylenecek olanları söylemiştim.
abd ZTE'nin önünü kesebilmek için gereğini yapıyor, ticaret savaşlarında olağan şeyler
ZTE önüne çıkarılan engelleri netaş markasıyla aşmak istiyor diye bir fikrim var
ZTE'nin ürünlerimizin bir kısmını Türkiye de netaş markasıyla üretip satacağız demesi çok ama çok önemli
Yıllık cirosunun 17 milyar dolar olduğunu görmüştük, bu daha da yükselmiştir tarih eski idi
Üretip satarak yaptğı o cironun %10'unu netaş markasıyla yapsa netaş da yatırımcısı da ihya olur demiştik
netaşa 2020 yılının başlarında gelmeyi düşünüyordum, city'nin alışları erken almama sebep oldu
uzun soluklu kalmayı becerebilecek miyim yaşayıp göreceğiz son bir yıldır hisse taşıyamıyorum kolay kolay.
hakkımızda hayırlısı.
Büyük hayallerin küçük hissesi.
Küçük hissenin büyük hayalleri..
önce hayeller ölür
Çinliler ne yapar eder, şirketin piyasa değerini aldıkları seviyenin üzerine çıkartırlar. Aksi taktirde, Netaş'ın yarısına 100 küsür milyon usd veren adamın bir ifadesini alırlar :)
erken olduğununda haklı çıkacağım galiba cıty biraz mal vermiş, e ne diye aldın be adam?
24 milyon lot var. Bunun 7,8 milyonu İş Bankası A. Ş.'de çakılı duran pay. Geriye 16 küsür milyon lot kalıyor. Sert 1-2 oyuncu girse kolayca yukarı gidebilir. Çünkü nette alınabilecek aşırı bir lot olduğunu düşünmüyorum.
alcatelde netaşı yakalamak üzere
ABD yapılacak toplantıdan pek ıyı haber gelmeyecek olarak algılamıştır turkish anlasılan aldıklarının yarısını satmış
bu kadar satışa raimen fiyat oldukca iyi akşama dogru umarım yükselişe gecer
korkarım bu hamle de tırt çıkacak, cıty satmamış olsaydı çok güzel şeyler düşünebilirdik.
ama şunu da biliyoruz, bu tahtanın oyuncusu iş yatırımla ykb.
Alınmak gücenmek yok
topik kalabalık ve temel verileri iyi olan hiç bir hissede göremediğim arkadaşlar var hissede, bir tek keko dostum uğramış ki o çok araştırmacıdır ve iyi olan her hisseye bir uğramıştır, bundanda hissenin iyi olduğu anlamı çıkarılmasın, gelecekte iyi olacaktır. Birde derinlikler.
Dün kafayı kırmış galibe bulaşayım madem olmuyor, sonra kumar oynayacaksam netaşa gideyim bari hiç değilse gelecekte iyi para edeceğine inanıyorum dedim.
Zarar yazacağımız son bilanço var önümüzde arkadaşlar.
şaşırılacak hiç bir şey yok aslında, cıty'nin alımları şaşırttı beni, tabi bir haberle çok şey değişir.
Bir karın ağrısı var,sindirim sorununu Ky üzerine boca etmezse ağrı geçene kadar böyle iyi
dışarıdan izlemekle olmaz dedim bir iki kelamda ben karalayayım yorumlara bakılırsa enteresan yorumlar var resmen takdire şayan bu yorumlar yapılırken ya netaşı tam tanımıyorsunuz yada dışarıya atılacak çok paranız var en çok dikkat çeken hem bu forumda hemde başka sanal ortamda yabancının mal topladığı yazılıyor sorması ayıp ama hangi yabancı mal topluyor citinin 750 binden 1 milyona çıktığı lottanmı bahsediliyor netaş tahtasını takip ediyorsanız (göz ucuyla değil tabiki) 15 ve daha yukarılardan servis eden şimdi mal toplayan yabancı formatlı aracı kurum değilmiydi o yüzden mal topluyor işlerini geçin arkadaş şirket kar ediyormu hayır haber açıklıyormu hayır temettüsü varmı hayır sadece şunu söyleyeyim burada müthiş toz pembe hayaller kuruluyor bu hayallerle ilgili uzun bir süredir yazılar yazıldı çizildi ama sonuç ortada her neyse fazla söze gerek yok eski yorumlara bir göz gezdirin ne demek istediğimi anlarsınız genede rüyalar aleminde dolaşmak istiyorsanız siz bilirsiniz.dipnot ne zamanki haberler yayınlanır yüksek kar marjlı işler alınır bilançoda kar açıklar temettü verir zte nin ismi çok sık zikredilmeye başlanırsa o zaman bir şeyler değişmeye başlamış denebilir ama ne zaman
zte nin netaşa verdiği para maç seyrederken çitlediğimiz çekirdek parası gibi bir mebla adamların abd ye ödediği cezayı dillerimiz sürçmeden söyleyemeyiz zte netaşı neden aldı acaba? 2 yıl önceki fiyatla şimdiki fiyat arasında yeller esiyor kara kaşına kara gözüne verip vermediğini bilemem ama 2 yıldır şaha kaldırmadığını göremeyecek kadar kör olmamak lazım
Hisseyi ilk aldığımda takibimde bile değildi bunu söylemiştim, haber üzerine aldım o haberide biliyorsunuz zaten. ben 2020'nin iyi olacağını düşünüyorum. Demiştim gene diyeyim city ilk haberden sonra 400 k lotlara kadar düşmüştü, sonra geri aldı yoksa ben bir dip daha yapacağını düşündüğümü de söylemiştim keko dostumun gönderisine cevaben.
Enseyi karartmaya gerek yok, bir arkadaş 10 lira üzerinde milyonlarca lot alındı demişti ki yok öyle bir şey, o fiyatın üstünde kapanış yok neredeyse, bir iki gün ki o günlerde mal verdiler.
Hissenin tekniğinde kocaman bir çanak görünüyor, bir kaç gün daha buralarda oyalanabilrse seRt yukarı kırabilir.