Saygılar sağlık ve bol kazanç arkadaşım POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Saygılar sağlık ve bol kazanç arkadaşım POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Y. Kredi de 40 bın kaldı.. Bakalım bitirınce tahtanın yakasını bırakacak mı...
Golobal dohceye çalışıyor bugün Gine 175 bin almış şu ana kadar
Venus V7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi bitmedin yapikredi Bi bitmedin. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 bın kaldı bakalım sonra nasıl basacak..
Bu O. Ç (operasyon çocuğu) yapı kredi bugün tahtanın ırzına geçti. Onu yedi sülalesinin eline orasına burasına ve hatta bilcumle beş duyu organına gül suyu dökeyim.
Sabrın sonu selamet ilk 7 lerden almış tim şimdi de 22-23 maliyet yaklaşık 9 ayda 3 e katlamış .bir o kadar daha beklersek kaç olur ?
Bu yapı kredideki O. Ç(operasyon çocuğu) her kimse bugün tahtanin kakli için resmen tetikçilik yaptı.Yoksa bu kadar beklentisi olan bir hisse bu kadar düşmezdi. Bence cep tu cep operasyonu ile hatayı aşağıya bastılar. YTD
Dış piyasaların kapanışı önemli yarın için dow gece toparlar vadelilerde artı olursa yarın toplar piyasalar..
Naten'in piyasada 33 milyon lotu mu var? Ayrıca yabancıların naten'deki lot sayısı ne kadar bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar şimdi yoldayım. Eve varınca size ayrıntılı olarak genel takaslari atacağım. Ayrıca dün tarih tarih yabancı kurumların işlemlerini paylaşmıştım. Bugün itibari ile ayrıntılı olarak paylaşacağım. Hepinize sağlık ve bol kazanç.
Eve geç gelebilirim. Genel takas ve yabancı işlemlerini geç de olsa paylaşacağım. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın lütfen. En geç sabah erken okumuş olursunuz. Sagliklar arkadaşlar.
Yerli satmış yabancı almaya devam etmiş.bu yabancı kısa düşünmez global philip credit 300 k almış..
Arkadaşlar selam şimdi geldim. Sizlerle (söz verdiğim gibi) ayrıntılı olarak paylaşıyorum. Resim olarak göndermeyi beceremiyorum kusura bakmayın eğer özelime telefon numaranızı yazarsanız. WhatsApp dan ayrıntılı resimlerini günü birlik gönderirim. Saygılar. Şimdi paylaşıma başlıyorum.
1 isbank son 2.035.678 günlükte 74.569 satmış. Haftalikta 93.188 satmış. Aylıkta 574.372 satmış. Üç Aylıkta 647.007 satmış.
Sırasıyla gideceğim
2.sirada citi
Son 1.412.859.gunlukte 394.199 almış. Haftalikta 1.106.243 almış aylıkta 1.290.151 almış. Ucaylita 1.202.546 almış buna göre citi nin ciddi bir artısı var
Arkadaşlar mesaj göndermekte sıkıntı oluyor zaman zaman
Gelelim bugün tahtanin içine eden yapikrediye
Yapikredi. Takas da 4.sirada.elinde 924.864 lot mal var. Günlükte sadece 1.043 lot mal satmış. Haftalikta sadece 5.362 lot satmış. Aylıkta sadece 515 lot mal sarmış. Üç Aylıkta satışı 62.868.
Takas da 8.Sirada Deutsche var. Elindeki mal 738.121.gunlukte 331.543 mal görünüyor. Haftalikta 737.920 Aylıkta 738.121.lot.uc aylıkta 687.171 lot.
Gelelim bugün alış ağırlıklı görünen. Global e Takasda 19 sırada görünüyor. Elinde sadece 121.141 mal var. Bugünkü alsi zaten 190.198. İşin ilginç yanı global elinde mal tutmuyor gibi görünüyor. Sanırım yabancılara tesaron olarak çalışıyor. Arkadaşlar bu sadece benim fikrim. Asla yatırım tavsiyesi falan değildir
Teşekkürler sayın ulas351
Değerli arkadaşlar yukarıda yaptığım paylaşımlar sadece bilgi amaçlıdır. Kimseyi etkilemek al, sar, tut, üstüne yat falan gibi algılanmasın.Asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Edeceğiniz kar ve zarardan sadece siz sorumlusunuz. Unutmayın. En doğru karar kendi verdiğiniz karardır. Hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.
BDDK, müşteri şikayetlerinin incelenmesi neticesinde 7 bankaya toplam 204 milyon 651 bin lira ceza kesti.
Borsanın kapanışına yakın gelen bu haber banka hisselerinde panik satışlara neden oldu ve bist endeksi düştü.
Buna bağlı olarak bütün hisselerde panik satışlar oldu. Yarından itibaren bist endeksi yeniden 120 bin bandını kırmaya çalışacaktır.
Yıl 2012 Logo 2.5 TL'li fiyatlarda takasta ne Citibank var ne de Deutsche.Burada olduğu gibi yine İşbankası, YKB gibi kurumlar ön sıradalar.Sonra beklentilerle birlikte adıgeçen kuruluşlar yavaş yavaş kağıda üşüşmeye başlıyor ve ilk iki sıraya yerleşiyorlar.Şu anda Logo 90'lı fiyatlarda ve takastaki ilk iki kuruluş Citi ve Deutsche.YTD
Denge fiyatında yine satış baskısı var. Ama yılmayacağım.Gelecegin sektörü enerji sektörü. YTD
Tahtalarda alıcı yok boş kademelere basıyorlar.. Hacimsiz düşüş.. Millet panik halde satıyor..
Beş dakika içinde 3000 puan eksi, yazık be asıl bu işlemler incelenmeli..
Sanırım millet pandemı döneminin başlangıcında ki gıbı taban taban gıdecek dıyıp basıyor tahtalara..
Üzücü olan dün yapıkredınin yukarıdan verdiğini bugun buradan alması..
Malesef öyle üstad, görünürde hıcbır problem yok, bu panik nıye.. Bırı der ayasofya açılacak, bırıder abd de vakalar arttı hepsi boş bahaneler.. Hıcbır salgın ıkı yıldan fazla sürmemişken aşı çalışmalarının sonuna gelınmişken, salgının sonu görünüyorken.. Libyadsn dolayı abd ile yakınlaşma başlamışken bu panik nıye.. Tamam pıyasa düzeltme yapmalı ama bu bir düzeltme değil milletin elinden malını almak..
Borsada klasik altın bir laf var, boşuna söylememişler.
Hisseden iki şekilde kazanç olur.
Birincisi alırken zamanında ve iyi yerden almak
ikincisi ise panik yapmayıp sabırlı olmak.
Bu hisseyi seviyorum, tam bir heyecan fırtınası.. bu kadar düşüşten sonra yükselişe geçti :halay:
Değerli arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ayın 8 inden itibaren size yabancıların raporunu veriyorum. (mutlaka bilgisi olan değerli arkadaşlarım vardır onlar bağışlasın bilgisi olmayan arkadaşlarım faydalansın.)8 Temmuz citi 1.005. 482 lot. Deuce 8 Temmuz. 406.578 lot. 9 Temmuz citi 1.412.859 lot. Deuce 9 Temmuz 738.121.lot.10 Temmuz citi 1.444.276.lot.10 Temmuz Deuce 574.457 lot. Değerli arkadaşlarım paylaşımım sadece bilgi amaçlıdır asla yatırım tavsiyesi değildir. Unutmayın en doğru karar kendi verdiğiniz karardır. Para duyguyu değil mantığı sever. 1994 den beri borsada canı yanmış birisi olarak küçük yatırımcı hiç bir arkadaşım acı çeksin istemiyorum. Hepinize sağlık huzur ve bol kazanç dilerim. Sağlıcakla
Son üç günde göreceli de olsa yabancı takaslarinda bir artış var. Yapikredi birilerinin tetikçisi diye düşünüyorum. Yapı kredi Takasda hala 5.Sirada üç aylık farkta 80.812 lot eksiye düşmüş görünüyor. Ayın 7 sinde Takasda 7.sirada olan citi bugün itibari ile iş den sonra 1.444.276 lotla Takasda 2.siraya oturmuş görünüyor. Sakin hareket edin arkadaşlar. Duygularınizla değil mantığınızla hareket edin. "yok efendim uçacak kaçacak, yere batacak dip olacak tavan olacak" laflarına itibar etmeyin. Unutmayın para duyguyu değil mantığı sever. Hepinize sağlık ve bol kazanç