Eywallah sosyopat.
Printable View
Eywallah sosyopat.
37 kuruşlardada aynı şikayetler vardı.
Bu kadar yatırımları neresine ...........
Evet birilerinin tavsiyesiyle yanlış zamanda aldım maalesef. 3 yıl beklememeliydim evet. Burdaki bazı arkadaşlar gibi ha şimdi çıkacak, yok topluyolar vs. ümitleri içinde 3 yıl bekledim ama daha da kötü oldu. İşte tam da o yüzden ümit etmeyin bir an evvel kurtulun, yada 3-5 karı görünce kaçın diye yazıyorum. Benden söylemesi uygulamak size kalmış.
Teşekkürler. Allahtan bu kağıttan çıktıktan sonra şansım yaver gitti, Tüpraş ile zararımı çıkarttım.
Düzgün şirketlerden şaşmamak gerek. Ben bunu öğrendim.
Yanlış anlaşılmasın ben bu kağıt 1 lira olmaz demiyorum. Olabilir de. Ama ancak manipülatif, yani yatırımcıyı kandırmaya yönelik hareketlerle olur. Alıp beklenecek kağıt değil. Geleceği olan bir kağıt da değil. Bilançodan belli. Üstelik iyi hiçbir şeyi olmayan bir şirket ve kağıdının düşme ihtimalinin 1 liraya çıkma ihtimalinden daha fazla olduğunu düşünüyorum. Yazıktır çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını buralarda yedirtmeyin. Karar sizin. Çok söyledim. Bundan sonra da buraya yazmayacağım. Anlayan anlar.
İyi şanslar.
[QUOTE=Sosyopat;387531]Teşekkürler. Allahtan bu kağıttan çıktıktan sonra şansım yaver gitti, Tüpraş ile zararımı çıkarttım.
Düzgün şirketlerden şaşmamak gerek. Ben bunu öğrendim.
Yanlış anlaşılmasın ben bu kağıt 1 lira olmaz demiyorum. Olabilir de. Ama ancak manipülatif, yani yatırımcıyı kandırmaya yönelik hareketlerle olur. Alıp beklenecek kağıt değil. Geleceği olan bir kağıt da değil. Bilançodan belli. Üstelik iyi hiçbir şeyi olmayan bir şirket ve kağıdının düşme ihtimalinin 1 liraya çıkma ihtimalinden daha fazla olduğunu düşünüyorum. Yazıktır çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını buralarda yedirtmeyin. Karar sizin. Çok söyledim. Bundan sonra da buraya yazmayacağım. Anlayan anlar.
İyi şanslar.[/QU
iyi niyetin için teşekkür ediyorum, fakat şunu anlamadım. dediğine göre bu kağıttan 3 lira paran varsa 1 liran kalmış. zararımı çıkardım dediğin tüpraşı en dipten alıp en yüksekten satsan 1 liran olur 1,5 lira. zararını nasıl çıkartmış oluyorsun.
not: bende birdaha seninle ilgili yazmayacağım.
Tüpraşı henüz satmadım ve 2 yılda nerdeyse %100 kardayım. TÜPRAŞ Maliyetim 50 Lira, şu anda kağıt 93 lira.
3 liram 1 liraya düştü evet sonra biraz daha para ekleyerek Tüpraşa girdim. Toplam karım YGYO zararımı kapattı.
...ve dediğimizi YGYO speği YAPTI...Macd günlükte kesişMe yapacak iken KÖTÜ BİR BİLANÇO ZARARI İLE macd aşağı dönderdi.:rtfm: Adamlar i..b...likte profesyoneller o yüzden onlar hep bizden önde...!!
Şahsen bende 2017 I. Dönem'de Zarar açıklamalarını bekliyorum. diye üsteki yorumumda belirtmiş idim ki YGYO ZARAR açıklayarak şaşırtmadı.
Umarım yine 0,77 altı kapanışlar yapmayız...
Her gun kapanista 4-5 kademe hareket eden hisse haftalardir 0.78-82 araliginda oyalanip duruyor. Basiyorlar.
0.83 olmadan bir şey beklemem
Sn Filozof;
0,83 olsa da olmasa da her şey adamların elinde; bende 0,83+++ ile hız kazanır diye düşünüyordum ama bilanço öncesi biliyorsunuz 0,77 den 0,83 çektiler, Bilanço'nun kötü geleceğini bildikleri için daha üste sürmediler ve Bilanço Zarar'ı sonrası yeniden 0,77'ye verdiler.
2 aydır 0,7x kademesinden çıkamadık; YYAPI düzeltme yaparken bile yatay yapıyor ve yatırımcısına kaybettirmiyor, YGYO ise 2 ay önce 0,97 olan kağıt şuan 0,78 :(
YGYO bu süreçte % 30 zarar ettirdi yatırımcıya YYAPI ise % 30'a varan KAR eskiden marj aralığı bu kadar açık olmaz idi iki hissede sanırım YYAPI'da KAR ve beklenti daha cazip :(
Spekin eline bakıyoruz, haber dersen ben bu hissede olumlu bir haber daha geldiğini görmedim.
Spek efendi yeter artık sür yukarıı
Bir gün gidecek ama onu gören sadece spek olacak sanırım.. hissede ky kalmayana kadar surundurecek anlaşıldı. .
Grafik yorumuma gore Haziranin ilk haftasina kadar 76-80 araliginda gidebilir. Tekkeyi bekleyen corbayi icer diye dusunuyorum. Sabir. Ytd
YGYO twittercısı gene çizmiş :) 1,50 hedefi veriyor :) Bilmem bu kaçıncı çizimi ve 1,50 hedef verişi ama kağıt bırak 1,50 daha 1,00 geçemedi 0,90 göremedik...!!!
Malı 0,86/0,88 arasında verdiler, sonra mokoko kayboldular şimdi kağıt 0,76 olunca çiziyor olur da % 50 % 10 tepki, verir ise bak ben dedim diyorlar ???
Bende 150 tane grafik çizsem birinde mutlaka tuttururum :)) YA TUTAR SA !!!
Bugün oyuna devam akşama gene 76 dan kapatır
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer gyolar gidiyor bu öküz tren gibi
Sn Filozof; haftalık baya önce aşağı kesti bu karaktersizler istemedikçe de baskı devam eder.
Borsa tarihi rekor kırıyor, biz bu ortamda bile - % 10 zarar yazıyoruz. Şuan 1,0x veya 1,1x leri konuşmamız gerekir iken ş..sizler KAN kusturmaya devam ediyor.
Ve yine maalesef beklemekten başka çare yok. :(
Sıkıntı yok borsa tarihi zirvede olsada olmasa da kar etmeden çıkmam tahtaci bey sinekten yağ çıkartma peşinde
Pessss yeminle pes piyasa 100.000 de nerdeyse
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0.78 kademesini tek tuş kaldırabilirler her an..
Ş.sizzZZ gerçekten bu kadar da olmaz 2 aydır hisseyi tuta tuta verem ettin ne hisseler göz göre göre gitti Ş.sizZZ YETER artıık.
Cuma'ya kadar ya 0,76 ile aşağı kırılacak ve mokoko olacağız yada 0,78++kırıldığında sert yukarı bir DİREK çıkar spek.
Spek sapını da direğini de müsait yerine monte et...bu kadar ky kan kustrduğun için.
Tostçu bile yüzde 20 yapıyor bu uyuz 0.77de çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız modunda
Nasıl bir hissesin jubilesini bekleyen sporcu gibi... uzaktan şut çek ... 3lük dene.. birseyler yap..
Bence 10 gunluk sure var hareket icin. Belli olmaz tabi spek cins. Ytd
Galip bir de buna el atıp speki elindeki malları alsa ...
Tahminimce yarın borsa kâr satışı gelir merak ediyorum ygyo ne kadar dusucek
Twitterdaki şahıs grafik çizmeden gitmez... Diğer kâğıtlarda operasyon bitince bu gider... tekniği geleni değil sırası gelini kaldiriyorlar...
0.90 dan alip aglayanlar var. 0.77 lere dusene kadar stop olmadiysan spekten cok sorun sende. Stop koymadiysan ya da taviz verdiysen zaten birak bu borsa islerini, kazanman mumkun degil.
Ekrandan çıkarıp attım yeşilmiş bence kırmızı olmalıydı adı
Sattın mı filozof.
Yaw 1.30 lardan Krdmd 4 liralardan Sasa almadım bu ****** için. Yükselişi kaçırmamak için. En son bu sabah akenerji alacaktım satıp alamadım. Ya yükselirse diye. Bu arada bu kağıtların hepsi Harun tavsiye etti. Adam 1 numara.
İndir bakalım 75
Pazartesi kaçı gösterecek acaba 71-71 mi