Sv. Makarna,
Gidersen lütfen "selamlarımızı !!! " ilet,
Bir şey sorar mısın ?
5 sene önce 4.5 liraydı hisse ve hala 4.5 lira
siz bir çeşit dolandırıcı mısınız ? diye sor.. :kahkah:
Printable View
Sv. Makarna,
Gidersen lütfen "selamlarımızı !!! " ilet,
Bir şey sorar mısın ?
5 sene önce 4.5 liraydı hisse ve hala 4.5 lira
siz bir çeşit dolandırıcı mısınız ? diye sor.. :kahkah:
Ben hemen gelecek cevabı yazayım;
Değerli ortağımız, şirketimizin piyasa değerine bakıldığında 5 sene öncesindeki fiyata göre şirketimizin piyasa değeri 2 katıdır...
Yersen[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
"rabbena hep bana" diyosun :kahkah:
peki sevgili makarna, şunu sorar mısınız ?
200 mio kar açıkladınız, siz bunu açıkladığınızda hisse 4.5 liraydı, borsa 75.000 gibi idi.
sonra referandum bitti,
köprüler bitti açıldı,
dere tepe pozitif rüzgar doldu
borsa 95.000 oldu ( kabaca + %25 )
Yatırımcılarını devamlı süründürdüğünüz ve 1000 ah aldığınız hissenizin değeri hala 4.5 ( +%0 )
bir de tebrik edin lütfen,
fil, aslan, horoz ve hatta tüm ormandan "sevgi"lerle..
Nugyo temel olarak gelecek vaad ettiğinde hep can sıkmıştır. Yine öyle oluyor. Kırılım illaki olacak ve sadece malda durabilenler kazanacak.
Alsatçıların cirit attığı, en ufak yukarı harekette herkesin açığa satıp sağda solda mal kiralamaya uğraştığı bir hisse için bu yazdıklarım inandırıcı olmayabilir, ama 4 liradan başlayıp 40 liraya giden harekette de uzun süre bezdirmiş ve pek az kişi hissede tutunabilmişti.
Bir mektup yazacaktım yönetim kuruluna ve elimle teslim edecektim. Ama kendi kendime diyorum ki, çok mu naif düşünüyorum ?
Şey mi ? Trump Tower birleşmesi mi ? :kahkah:
ya bence bu kurulun Cannes'da yemek içmek hariç hiç bir düşüncesi veya çalışması yok.
Olsaydı..... Piyasa fiyatlardı bu kadar sığ hissede hem de... yani.
katılan var mı? var mı bir gelişme? yoksa standart muhabbetler mi konuşuldu?
Hayırlı cumalar ( birileri aklı sıra bugün genel kurul var diye bir haltlar olacakmış gibi bir haltlar yaratma çabasında. YERSEN ):whistling:
Bu bilgi beni bağlar sakın dinlemeyin
genel kuruldan bir şey çıkmaz mı diyorsunuz? ya da hisseyi alamadınız, hedeflediğiniz rakamın çok üstüne çıktı diye mi böyle konuşuyorsunuz? Bu bilgi sizi bağlıyorsa neden yazma ihtiyacı duyuyorsunuz?
Ben bugün Genel Kurul'a gidemeyeceğim. Benden haber bekleyen arkadaşlara şimdiden haber vereyim.
Ben yat yarışları sponsorluğu bölümüne katılacağım.
Sonra bir drink alırım.
Ardından Cannes festival planları var. Seneye Cannes mı Nice mi Marseilles mi,
Ben Cote D'Azur olsun diye oy vereceğim.
Akşam Nişantaşı'nda dinner için dinlenirim artık bir siesta,
hangi fuları giysem de tarz olsam diye düşünüyorum
In The La Dolce Vita Company :)
Teknik al-sat kararı buralarda değil, 4.7x lerde verilir.
Gerek saatliklerde, gerek günlüklerde.
Hala 4.50 lerdeyiz, tahta bir yere kaçmadı
fazla cimrilik ya mal kaptırmana ya da tahtayı kaçırmana neden olabilü
he boğa vurabilü
ama tabi ayu da çıkabilü
:kahkah:
ama ayu kalaydı 4.20 leri bi kez daha test ederdik,
4.40 lardan geri gelmediğine göre ayuları furdular :)
kaldı aptal filler bakalım haftaya nolcek.
Bu sene şirket olarak bir yenilik yapacaklardır, ihale olabilir, ortaklık olabilir, arsa alımı olabilir her şey mümkün ama bence önce Nurol life kayıtlara girmeli. Sonrasının güzel olacağını bekliyorum, ha bu sene derken 30 Nisan 2017 de bu sene, 31 Aralık 2017 de bu sene:)
o değilde ne çay-poğaça gidiyordur şimdi:)
Değerli ortaklar ben mi yanlış biliyorum. Bu toplantı 2 mayısta değilmiydi?
Spek'e sormuşlar;
- Nugyo'nun en çok nesini seviyorsun?
Demişki; Bilinçli yatırımcısını:)
Bedelsiz kararı çıkar mı bakarsın çıkar, 200 mio kar var ?
Olur mu olur.
Şimdi karar alsalar zaten aylar sürer vermeleri,
Kapıda protesto mu yapsak pankartlarla...
BEDELSİZ.
BEDELSİZ.
BİZ BEDELSİZ
İSTERİZ !!
:)
Her şey bir yana,
2017 200 mio sermaye tavan hakkı ile "bedelsiz" fırsatını kaçıracaklarını sanmam.
Tahmin ettiğim tek doğru şey var ise; %150 bir bedelsiz 2017 son kullanım tarihi olduğundan bu sene gelecektir.
80 mio sermayesini 200 mio yapacaklardır.
Patron 3.5 liradan koyduğu 140 mio tl.- 40 mio hissenin maliyetini düşürmek isteyecektir,
hakkı da var ise, yapmalı, ben yapardım, yapmamak çok saçma.
:)
5.olur muyuz bilmem ama fiyat 5 TL olursa hayır demem.
Bedelsiz sermaye arttıımını şirketin özkaynak borç oranına fayda/zarar ne getirir ona bakmak lazım.
Tebliğ der ki; Ortaklıklar, fon ihtiyaçlarını veya portföyleri ile ilgili maliyetleri karşılamak amacıyla hesap dönemi sonunda hazırlayıp kamuya açıkladıkları konsolide olmayan veya bireysel finansal tablolarında yer alan öz sermayelerinin beş katı kadar kredi kullanabilirler. Söz konusu kredilerin üst sınırının hesaplanmasında ortaklığın finansal kiralama işlemlerinden doğan borçları ve gayri nakdi kredileri de dikkate alınır.
şimdi ben yeni projeye gireceksem ve büyümek istiyorsam....
noktalı yerleri herkes kendi doldursun sonra mazallah yatırım tavsiyesi falan olur pat diye "speksiiiiiiiiiiinn" derler:)
Yönetim kurulunca onaylanacak kar payı dağıtılmaması kararının günler öncesinden belli olmasına rağmen, bugünkü hareket sürpriz bir karar beklentisi miydi yoksa gel gel hareketi miydi? Ve kapanış değeri de bir o kadar ilginç değil mi? Bu fiyatlarda buralarda tutma çabası ise eğer, güzel günler bekliyor bizi diye düşünmek umarım hayal değildir.
gösterip gösterip vermiyorlar :) geçmişe bakınca mayıs ayları iyi geçmemiş.
http://i.hizliresim.com/yEWra0.gif
http://www.samdan.com.tr/multimedya/...i?tc=23&page=1
Tesadüfen dolanırken buldum.
Ne yapıyorlar böyle ????
Toplantıda konuşan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu projelerle ilgili güncel bilgiler paylaştı. Satışı devam eden projelerle ilgili bilgi veren Hatipoğlu, Nurol Park'ın yüzde 80'ini, Nurol Tower'ın yüzde 75'ini, Nurol Life'ın ise yüzde 55'ini sattıklarını söyledi.
Yeni projelere 2018 yılında start vereceklerini de belirten Hatipoğlu Oasis Designer Outlet'i Ramazan ayı içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.
kaynak: http://emlakkulisi.com/istanbulda-ko...-olmadi/530095
napıyoz şimdi peki alıyoz mu satıyoz mu ahahaha
hadi destek atın 62 yi kıralım sonrası gelir hahahaha
ISC bile 7 lira oldu biz hala 4.60 mı 4.50 mi
ABV
ŞU KADAR SATMIŞLARMIŞ. 5 SENE OLDU BE !
2 MAYIS'ı heyecanla bekleyenlerden yorumları görelim, buyrun
ahahaha
ya bu filmi kaç kere gördük biz ya vallahi de çok komik ama
bir de hem bir şey bilmeyip hem de buradaki eskileri ( ve bilenleri ) dinlemeden yazanlar soranlar var,
soruyor, yazıyor, bilmiyor, dinlemiyor. Ahahaha ne cehalet.
2mayıs ahahaha
şu kadar şundan sattık bu kadar bundan sattık... Pazarcı bu GM, Abla bi kilo sariim mi nurol life... ?
ama sosyete pazarı ha rüküş yani
yeni pazarlara gireceğiz ama 2018 de olmadı 2023 te olmadı 2071 de ahahahahaha
ahahah
ya bundan çok değil birkaç ay önce satış müdürü arıyolardı kariyer.net'te bunlar ?
ahahaha
o kadar büyük şirket ki kontakları bile yok, nurol gyo nun mallarını satacak satış müdürü arıyorlar ?
nerde... usta piyasasında bilenlerin arasından değil, bildiğin kariyer. net'te.
ahahahahahahahahahaha