ya İNDİRİM OLMAZSA.. az bir olasılık ama var...
Printable View
İndirim mutlak olur
Dolara yoksa bu kadar basmazlardi
Zaten elde bu kadar konutu kime satabilirler yoksa
*pekcan: Ağustos'ta ithalat 15,5 milyar dolar oldu
*pekcan: Ağustos'ta ihracat 13,2 milyar dolar olud
*pekcan: Ağustos'ta dış ticaret açığı 2,38 milyar dolar
HaberGlobal : Annesi ve annesinin sevgilisi tarafından öldürülün küçük Eymen'i annesine iade eden tüm görevliler hakkında soruşturma başlatıldı. Cimer'e yapılan başvuru kaydı ise bulunamadı.
GEÇEN GÜN yetkili biri ( bir maliye uzmanı sanırım ) bir hesap yapmış bu konuda tv de..
eski 10 yıllık faiz oranı karşılığı ödenecek aylık miktar ile yenisi arasında ayda sadece 300 tl gibi bir fark vardı( konut kredisi )
bu indirimlerin bankalara yansımadığıda ortada ...
https://tr.investing.com/news/econom...edium=referral
İnşaatta yeni iş siparişleri Ağustos'ta 2.9 puan yükselerek dipten döndü; ancak önümüzdeki çeyreklerde daralmaya işaret etti -İMSAD/rapor
“Manda ve himaye kabul olunamaz” diyerek Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas Kongresinin 100.yılında Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .
Her ülkeyi saymış bizi açıkça tehdit eden 'O devlet'i saymamış....Alıntı:
ALTAYLI: Bu mümkün mü? S-400leri geri mi vereceğiz?
KILIÇDAROĞLU: Hayır! Alındı bir kez! Peki S-400 niye alındı. Bize kim saldıracak? Irak mı, İran mı bize saldıracak? Rusya mı bize saldıracak? Silahlar zaten onların. Yunanistanla mı kavga edeceğiz.
Gönüller bir olunca göz görmüyor demek ki...
Berat albayrak 8 eylül'de istanbul'da ekonomistlerle buluşacak
VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime giderek, faiz oranını maaş müşterileri için yüzde 1,45'e, diğer müşterileri için yüzde 1,55'e düşürdü.
Şimdi dolar alsak 1,5 hafta sonra merkez politika faizini %3,5 ila %4 indirince borçlanıp o doların parasını ödemek olurmu?
Dolar al 1 yıllık da kredi çek öde:( %16 -%19 arası faizden
Bir yılda dolar bu kadar artmazmı????
Örnek şirket borsada ve tahvil ihracı yapıyor %17 den alan olmazmı?
Bir hafta sonra
Cumhurbaşkanlığı : Sivas’ta 100 sene önce bağımsızlık ve vatan aşkıyla yakılan meşale, muasır medeniyet yürüyüşümüzde bugün de yolumuzu aydınlatmaktadır. Sivas Kongresi’nin 100. yıl dönümünde tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyoruz
gazi mustafa kemal diyor ATATÜRK bir türlü diyemiyor..
Benim camış yavrulayarak çoğaldı:)...0.69 fiattan:evil:-1.22'ye kadar 3 tavan çekti,borsa işte böyle yer,sanel,nıbas,bmelk vs kaçmıştı,onların acısını bundan çıkarttım:)
Borsa 100.000 üstünde.
Bist > 100.000
Ahmet Davutoğlu : AK Parti yönetiminin ihraç etmek istediği şahıslar değil daha önce hatırlattığımız bu ilkelerdir. Söylediklerimizin arkasındayız.
Erdoğan: "Faize alerjim var, yüksek faize karşıyım. Şu anda yeniden faizde düşüş başladı, enflasyon da düştü. Politika faizi daha da düşecek.
Erdoğan: "Bizler, şu anda finans yönetiminde çok daha başarılı bir ülke konumundayız. Bu başarı bizi ekonomide çok daha güçlü hale getirmektedir."
Geçenlerde bir üye arkadaş yazınca;inceleme gereği duydum.
Olay insanlık meselesi mi dir,yoksa cehalet mi?
Olayın özeti şu haberde.
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...durdu-5314683/
Şimdi tarihin ölçülebilen en büyük kasırgasında! 7 kişininin hayatını kaybetmesi,bir tedbirmi dir. Yoksa bu olayda olduğu gibi(daha basit gibi duruyor) işin fıtratında mı vardır? Karar veremedim.
Bence Dünya akılı ,salak ayrımı yapıyor gibi???
Altyapi iile maddiyat
Birazda mukadderat
Daha 2-3 hafta evvelki istanbul yagisinda altgecitte evsiz biri olduydu
Bnm arkadas var minibusle servis ceken Onu goruyodum hep diyodu
Piyango nerde kime vurur hic belli olmaz mod u
Koskoca billiur tuz sahibi adam yatta yazin tatil esnasi. geliyo ari bogazdan sokuyo
Karaya yanasamadan oluyo..
Olum biraz altyapi infrastructure maddiyattan bagimsiz
Yani sizde kadere inanıyorsunuz. Yazdığınız hadise biraz müstesnaya giriyor. Eşeği sağlam kazığa bağlamak diye bir durum var.
Yerleşik bir değiş olan:atın ölümü arpadan olsun derseniz;zaiyat artar,sonuç bu şekilde olur, dünyada gündeme getirmez diye düşünüyorum. Cehaleti ön plana alıyorum maddiyattan önce.
Tabi cehalet tuhaf olgu.
Cikis noktasini tam bilemesemde. Hep var. Cehaletin organize hali bile var.
Simdi cehaletin tanimi yokki bilader
Mesela su an bi kafedeyim
Self servis
Sirada bi cift var
Surekli opusup duran
Bu da cehalet