Herkes vesikalık resmini atsın...Ben başlıyorum.
Printable View
Herkes vesikalık resmini atsın...Ben başlıyorum.
Reis arka planda ne olup bitiyo herşeyden haberdarsiniz bu ne bile derin devlet gibi tirstim [emoji16]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesikalıklar....
Emmi soru sordum yasinizla ilgili cevaplamamissiniz neden acep ?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad bugün ahiret için çalışıyor belli ki daktirim eskiden olsa sizinle gurur duyardı ama bu ara biraz sitemli sanki [emoji849]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz soktunuz üstad mevzuyu yok mudureydi Victoria's di derken yoksa biz fonuzda mevduatimiz da faizimizdeydik. [emoji28][emoji23][emoji1787]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/nE9eDaR0er8
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri dönük okudum şimdi de kafama takıldı webster bayan mıymış öle şüphe varmış,
Sayın webster öyleyse eger ben burdan size yürürüm deme di deme hergün kur yaparım size🌹
Bist basıl açılır yarın
Emmi genç çıktı ya yolun yarısındaymisRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad bu dunya bitmeyecek gibi bu dunya bu dunya yarin bitecek gibi ahiret için çalışılmalı .bu ara cocuklarin yeni okullariyla ilgili kosturmaca var.nobete geldim..carsamba sabahina kadar hastanedeyim. Isyeri hekimligi bi yandan.. ekimden itibaren cezaevinde başlıyorum nöbetlere
Ortam çok gerildi ben çıkıyorum gerginliği sevmiyorum yarın için trade yapacak hisseleri çalışayım iyi geceler
Gaya bey koşun olay staga kadar gelmiş sonunda .
Konu farklı yerlere doğru gidiyor gibi 🤪🤪🤪
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi mesajı sileceğimi şaşırdım .. Sabahtan beri bir atışma bitmez mi ? :notr:
Gaya bey dedim başkası geldi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silinen msjlari görebileceğimiz yer olsa keşke kim kime kabardi merakta kalicaz şimdi [emoji1787]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.