Afrika'dan iyi tahsilat yaptılar. Yatırımcı ilişkilerinden teyit edebilirsiniz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Afrika'dan iyi tahsilat yaptılar. Yatırımcı ilişkilerinden teyit edebilirsiniz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene için sorun olma ihtimali var mı nakit akışından onu düşündürüyor bana diğer türlü bu yıl için yaptıkları favök hesabında doları 6.20 lerde kabul etmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam ki doların geldiği bu noktada ciddi bi favök artışı olacak yurtdışı tarafında, geçen kapa düşen ödeme de çeyrek bazında hatırı sayılır bi miktar niye buralarda geziyor hala anlamış değilim
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirket yıllardır böyle her olumlu haberde aşağı basıyorlar yoksa karında şirketin yönetimde sıkıntı yok sadece bir grup kademe hesabında.
Portföyün yarısını 3.31 den aksenledik.Arkamıza yaslanıp aşağı düşerse 3 civarida diğer yarısınıda tamamlayıp depoyu tam aksenleyeceğim.y.t.d.Her koyun kendi bacağından asılır. Bana itibar etmeyin sakın.
Soyle bir haber ve yalanlama haberi var resmi ağızdan... Insallah doğru değildir gercekten
Doğru olsa sirket hemen kapta yayınlardı kaç gündür endeks düşsede kağıdı aşağı indirsek diye dua ediyorlardı bu gibi fırsatları kaçırmazlar.
Bolu Göynük tam kapasite çalışıyor şu an, Antalya çalışmazken.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ekmeğime yağ sürüldü, 3 tl civarı bekliyorum seni aksen
Çok pis komplo kuruyorlar şirket üzerinde, satış baskısı oluşturmak için. Twitterda çıkan haberler, oluşturulan algılar.. Bana öyle geliyor ki hepsi bir stratejinin parçası.. Pis kokular alıyorum.. Burda da bazı kişilerin bu komplonun parçası olduğunu düşünüyorum.. Onlar kendilerini biliyor.. Gerçekler er geç ortaya çıkacaktır.. 2 sene daha vaktim var pala efendi o zamana kadar istediğini yap.. Görelim bakalım hangi fiyatlarda olacaksın..
Gana da konuyla ilgili çıkan haberler için bir link:
https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePa...-US-SEC-924379
"...The 46-year-old is accused of arranging for a Turkish energy company to funnel at least $2.5 million through a Ghana-based intermediary to government officials."
Soruşturma açılacaktır mutlaka. Yargı sürecini takip etmek gerekir.
Satmıyoruz spek 2.20 lere getir de lotumuzu ikiye katlayıp maliyet düşürelim.
Alarko ile hedge ettiğimi düşünüyordum portföyümü. Doğalgaz vs Kömür santralleri dengesini ama ummadığım bir sıkıntı doğdu.
*Konu yargıya taşındıktan sonra şirket aklanıp -geldi geçti mi- olur?
*Gana'da faaliyetlerde sıkıntı oluşur mu?
*Bilançoyu bozabilecek bir ceza gündeme gelir mi?
Bu konuları doğru analiz edebilmek çok kritik.
Şirketten açıklama gelmesi lazım ama ses yok ...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirket neyi açıkladı ki bugüne kadar bunu aciklasin, kurumsal olsa açıklama yaparlar!!! Spk ya şikayet edin arkadaşlar ben öyle yapıyorum şu an
27 Marttan itibaren yatırım fonları 4 milyon mal satmış, şimdi de Amerika'da bir şahısla ilgili uyduruk sec soruşturmasını Gana'da yerel bir gazeteyle, Kerim Ülker'e yazdırıyorlar. Helal olsun.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlardan herşey beklenir kardesim, ama haber benim de midemi bulandırdı zira buradaki herkes benim için en önemli konunun gana olduğunu biliyordur. Sirket bir açıklama yapmak zorunda ama bunlar dünya sirketi falan olamazlar allaha havale ettim ben yıllardır
Problem şirket değil, bu Gana haberi yerel bir gazete ile aynı anda dünya gazetesine yaptırılmış. Bu haberi yaptıran da Şirket değil kesinlikle.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki yatırım fonlarının mal çıkması iyi değilmi beyler zira en son Kasım ayında start verilen çıkış süreci böyle başlamıştı.
Burayı okuyan bir sivrizekali benin çetenin başı olduğumu yazmış eee be dangalak adam yıllardır hissede yatırımcıyım, sirketin iyi yada kötü haberlerini burada hep paylaştım, daha dün gelmişsin bağcıyı kovmaya çalışıyorsun!!! Burada eski olanlar benim ne yönde olduğumu anlamıştır. AMA sen aksen e dün gelmişsin belli oluyor...
Cemilsavar sizde ilk geldiğinizde enisar a aynı yakistirmayi yapmistiniz.
Bunların sabrımızı ne kadar test edecekleri belli değil, ama dolar ve TL bazlı haftalık grafiklerini atıyorum ki teknikten anlamayıp grafik bakmayan uzun vadeci arkadaşlar psikolojik olarak güçlü kalsınlar. Nereden ne zaman döner bilemeyiz!
Dolar grafiğindeki takoz kırılmadan gerçek çıkışın başlamayacağını düşünüyorum, şu an orada destek çizgisine yakın. Takoza baktığımda daha zamanı var gibi.
TL grafikte ise ne kadar sınırları zorlayabilecekleri, hangi seviyeleri ağırlıklı kullandıkları görülebilir.
Şu an 2-4 yıllık ortalamaları 3.20-3.30 arasında.. 1 yıllık ortalama ise 3-3.05 aralığında..
Paylaşım şahsi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir..
https://pbs.twimg.com/media/EVtloWOW...jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/media/EVtmShQW...jpg&name=large
Geçmiş yazıları okuyun eski nick 'in silici idi, ben sirketi asla kötülemedim, kötüleyeceğim şirkete neden para yatırayım??? Insanlık ediyorum pişman etmeyin lutfen
Hayat insana her gün birşeyler öğretiyor. Burada daha yazmıyorum hepinizin yolu açık olsun. Bol kazanclar
Kerim Ülker kaç para almıştır acaba bu yazı için? Nasıl yedirecek eşine, çocuğuna?
Hissede haberlerle algı yönetimi ve manipülasyon yapıldığı aşikar.. Hem de bunu çok kaynaktan yapıyorlar.. Kerim Ülker siparişe göre yazı yazmış, orası net.. Ama günü geldiğinde elimdeki lotları spek ve tayfasına nasıl yedireceğimi ben biliyorum.. Azdan az çoktan çok gider demişler.. Beklemenin bize maliyeti varsa onlara çok daha fazlası var.. Ayrıca böyle bir yöntem kullanıyorlarsa artık son kozlarını oynuyorlar diye düşünüyorum..
Ayrıca sabrı olmayan zaten bu hisseye girmesin, sabrı olan için de Vesbe'nin 2012 Eylül - 2014 Nisan grafiğini incelesin.. İnsanları nasıl psikolojik harbe sürüklemiş, dökmüş görsünler.. Tabi sonrasında hisse 10 ay içersinde 3 liralardan 20 liraları gördüğünü de unutmasınlar.. Bu sabrı gösteremeyecek zaten hiç bulaşmasın..
...Değmeyecek bir şeydi, sileyim yerine patinaj takası koyayım..
https://pbs.twimg.com/media/EVuqjIqX...jpg&name=large
Akenr tavan oldu, odaş ve zoren de pozitif kapadı. Her türlü manipülasyonu göz göre göre yapıyorlar.
Benim tek merak ettiğim bu yapılanlar patron tarafından mı yoksa bu hisseyi ele geçirmiş şirketle alakası olmayan zengin bir grup tarafından mı yapılıyor?
Bu işi yapan sirket olmasa dakikasında kap açıklaması gonderirdi
O zaman bu şirketin amacı 10 yıldır nedir kapatsın borsadan çıksın bugün bgc de satiştaydi yatırımcıyı üzüp ne amaçlıyor bu adamlar yabancida kaçar lotlarini ele alıp sayacak mı?
Yarın birgün 5 lira yapsa kağıdı şirketi bilen hiç kimse o fiyatlardan almaz kime satmayı planlıyor?
2.siRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bir gün iş bankasinda teminat karşılığı bulunan 110 milyon lotu piyasaya sürmek istediğinde bu yapılanları gören kime satacak bu adamlar?
Yok bu haber patron ve şirketle alakali değilse avukatların haberi yapan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunsun üstüne de kapa bu durumu bildiren bir haber at.
Piyasaya süremez. Borsada satamaz, nitelikli yatırımcıya satabilir Goldman Sachs gibi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce basında çıkan haberleri ve ilgili dökümanları inceledim. ABD’de açılan dava şahsi bir dava yani bahsi geçen SEC yolsuzluk yapıldığını onaylasa dahi şirket üstünde açılmış bir dava olmadığı için Aksa Enerji’yi bağlayıcı bir durum olmayacak.
Tabi böyle bir durumda imajları zedelenir mi, orası kesin. Ama imajlarını çok da önemsediklerini düşünmüyorum, öyle olsaydı 10 senelik hisse grafiğinin bu şekilde oluşmasına bir şekilde müsaade etmezdi şirket.
Bir diğer konu da haber Gana basınına 13 Nisan’da düşmüş görünüyor, ama çete ve maşacıları nedense hep bir elden haberi bugün yayıyorlar. Manipülasyonun kralını yapıyorlar anlayacağınız. Yapsınlar bakalım yapabildikleri kadar..
7 Nisan'da yazmışım sayın capital her ne kadar bu işin arkasında şirket yok dese de bana bu işin arkasında şirket var gibi geliyor bunlar bir sonraki bilançoda ya negatif bir bilanço yada geçmişte yaptıkları gibi hatalı bir bilanço atabilirler.