Galip alım zamanı galip ky cıyı uyarıyoruz senide mi uyaralım
Printable View
Galip alım zamanı galip ky cıyı uyarıyoruz senide mi uyaralım
Market hisselerinin ardından taşımacılık kargo dış ticaret ve Denizcilik firmaları koşuyu önde bitirir doçe bankın baş ekonomisi çok erken demiş hisse alımı için öyle değil mesela lufthansa alıp üç ay beklemek şartıyla en yüksek getiriyi bugünlerde alarak saglanacagını düşünüyorum
Ve air frenç
İran aşıyı bulmuş haberleri var bu gerçekse piyasalar uçuşa geçer
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korkuyu verdiler insanlara alıyorlar hisseleri ellerinden galibin küresel biçimi bu bedelli yok zarar yok otobüs kazası yok mavin arttırması..... Böyle çok uzuyor yazamadım ama çinde başladı bu korona demi çinin borsası en çok o dipleri görmüş olmalı açın Bi grafigine bakın isterseniz
Madem öyle Orhan babadan gelsin batsın bu dünyaa
Ulan galip 15 milyon lot daha toplamadan gözüme gözükme
Galip çinde vaka yeni vaka sayısı artış hızı düşüşe geçti vaka sayısı artışında düşüyor hastalığı yenip taburcu alanlardan dolayı haberin olsun elini çabuk tut
Galibin ky nın bögrüne bögrüne tepeden nasıl mal salladıgını unutmamış ky
Devlet yoneticileri ozellikle cakal patronlar icin saglam bir is cikarmali. Ne oldu da fabrikalar mi batti hisseler yerlerde surunuyor? Ytd
P/D karın iki katına düşmüş kimse umursamıyor kitlesel panik bitene kadar uyusun
MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eminim galip bu günde hisse satıyor
Bu grup borsaya kaç şirket kote etmiş? hepsinin borsadaki uzun tarihleri boyunca yatırımcısına bir katkı sağlamış mu? Herhangi ciddi bir karlılık büyüme mi olmuş!! Habire grup şirketketi arası veya kendileri ile grup şirketleri aradı hisse al sat işleri, hisse doldur boşalt işleri!! Bunun anlamı nedir?
Bu grubun bütün şirketlerinin birleştirilmesi, tek şirket olarak borsada olması en hayırlı iş olur! Belki ozaman ortaya nitelikli tek bir şirket çıkar!
Borsa yönetimi bu kadar şirketle borsaya kote etmelerine niye müsade etmiş o da ayrı bir sorgu. Çok sayıda kırıntı niteliksiz şirketin BİST te oluşu ülke borsasını nşteliksizleştirmeden başka bir işe yaramıyor.
Her an bir af çıkabilir eli kulağında Metro roketler demedi demeyin
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galip Öztürk'ün, müebbet hapis cezası aldığı dava 22 yıl önce işlenen bir cinayete dayanıyor. 28 Eylül 1996 sabahı, Kuvvet Köseoğlu isimli kişi Beyoğlu'nda saklandığı evde öldürüldü. Galip Öztürk ile aralarında, Samsun'da yaşadıkları dönemden kalma kan davası olan Köseoğlu'nun öldürülmesi sonrası açılan davada 7 kişi yargılandı. Yargılama devam ederken, cinayeti işleyen Kudret Okumuş, yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Okumuş 28 Ağustos 2011 günü Çorum'da tutuklandı.
24 yıl önce azmettirdiği davadan suçlu bulundu ...Müebbet hapis yedi ....
Çıktığından beri düzeninin kurdu Gürcistanda ....Buraya gelse affedilse ne olur ?
Tek tek lotları sayıyorlar ....
Bunalındayın...
https://i.hizliresim.com/NoevA0.gif
Otobüs seferleri durdu. Metro ve mepet negatif etkiler mi corona ya ek olarak
LND-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekleniyordu zaten, satın alınmış olmalı.
Biz 11 ler beklerken geldik yine 1 lere.tazıklar olsun ağa.y.t.d.
Gerçekten 11 leri mi bekliyordunuz? Hangi sebeple acaba? Selamlar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galip ağayı da kapsıyor mu bu af
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diyelim ki bu af Galibi kapsıyor. Sonuç olarak Metro ne olur?
Galip ÖZTÜRK TCK 81. maddeden hüküm giydi. İnfaz Kanununda 81. madde (Kasten Adam Öldürme) kapsam dışı bırakıldı.
Sattınız malı şimdi nasıl alacağınızı mı düşünüyorsunuz?
MEPET çıkarken zor alırsın.
Hadi inat etme bunu da yükselt. Söz 1,50 üstünden verecem.
Hadi artık kitle tavana.
Enerji gida ulasim nakliyat...vs bircok alanda istirakleri var, pd/dd 0.40 muthis kar var, borcu yok ama kaymagi galip yiyor. Hisse yerlerde surunuyor.
Milleti dolandır sonra af böyle bir dünya yok.
Herkes yaptığını çekecek.
Sonu ömür boyu kodes.
Kodeste pis bir lağım faresi gibi gebereceksin.
O kendini biliyor 😄😄😄
Eğer ÇAKICI çıkıyorsa; GALİP te özgür kalacaktır.
Gerçekten çıkarsa buralar şenlik olur!
Arkadaşlar bu görüşülen yasada Galip Ağa'nın affı gerçekten söz konusumu acaba ? Hisselere bakıyorum resmen haber bekler pozisyonda bekliyorlar , kademeleri doldur boşalt yapıp kıvranıp duruyorlar , eğer gerekten aftan yararlanırsa küçük bir ralli yapar Galip hisseleri. Ne diyorsunuz Galip Aga yırtacakmı ?
Hisse hareketli bir günden sonra tavanla kapatmış.
Af mevzusu gündemde.
Forumda tık yok.
Aslında bu üç gösterge de hissenin gitmesini destekliyor.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
İnfaz düzenlemesi Meclis’ten geçti ve yasallaştı . Acaba PATRON a da dokunacak mı ?
borsa da da bir çok küçük yatırımcının katiline af çıkmaması iyi olmuş
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan ve ortalama tahmin +911 oldu.
Foreks'in 38 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +3055 puan olurken, en düşük beklenti +170 puan
olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 38 analistin tamamı pozitif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 72,33 puan düşüşle 96.398,64
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +911
Ortalama : +911
Maksimum : +3055
Minimum : +170
Katılımcı: 38[(+38)(-)0]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(14/04/2020 - 09:17:03)
Bu piyasada iyi dayandi. Gerçi galip ağanın hisselerinin sağı solu hiç belli olmaz. Daha doğrusu galip ağa ve avanesinin sağı solu belli olmaz. Alan pişman almayan pişman. Satan pişman satmayan pişman. Onun için hep tetikte olmak lazım. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milleti nasıl usandırdıysa artık kimse uğramıyor bile.
Üzücü olan şimdi kimse uğramıyor buraya.
1.00 iken de kimse uğramadı.1.30 ları gördü yine kimse yok.
Tahmin ediyorum eğer olursa 2.00 lerde buralar dolmaya başlar. Hele bir de 3.lere gelse var ya herkes METRO şöyle böyle demeye başlar. Düşünce de yok 2.5 tan aldım yok 3 lerden aldım demeye başlarlar.
Yanlış anlaşılmasın 2ler 3 ler gelecek demiyorum, demem de zaten.
Sadece olası durumları söylüyorum.
Bu hisse kıymetini yitirdi yatırımcının gözünde, güvenini yitirdi galip Türk halkının önünde, işi çok zor...