Normal zamanda ise yuzde 1 vergiyi de koyup 7-8 lira ustten satiyordu
Printable View
Normal zamanda ise yuzde 1 vergiyi de koyup 7-8 lira ustten satiyordu
Millet bilse degerinin altindan hemde vergisiz mal oldugini bilmiyorlar iste
Pariteye rağmen dolar/ tl banamısın demiyor. Normalde eksi olmasını beklerdim. Hele hele faiz kararı beklenirken.
Bak osmanlı [emoji5]bugun 702 den almadın yarın sabah 703 den ver bana....[emoji5]bugun ben boğazakadar maldayken dibe verenler yarın verecek mi bakalım....ons 1980 ne gelince usdtrf yi 701 den verdik gldtrf ile değiştim iyiki değiş mişim....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon net aktif degeri 707 lira civari olmali su anda. Uzerine 7 lira vergi primi koyunca 714 eder. Kim verecek 703 den de alacan. Faiz karari oncesi faiz artisina zorlamak icin arttiriyorlar dolari. Bunu bilenyen mi var. Kallavi faiz karari olacak olsa dolr 7.2 simdi. Piyasa fiyatlar herseyi onceden
Cephane !! Hangi cephane üstadım 😂😂 Temmuz ayında iskontolu dolar sattırdılar. Ne bekliyorlardı, 6,85 lerden dolar satıp, 6,40 lardan almayı mı. Neyse, olan oldu. 2009-2013 yılları arasındaki para girişi olmazsa , TL kolay kolay değer kazanamaz. Ha, kazanmasını istemiyorda olabilirler. “ Rekabetçi kur” her gün değer kaybeden kurda demek değildir.
Gösterge değere yakın gldtrf denenebilir ama sn. trader ın dediği gibi volatilite artıyor. Günlük 30-40 dolar düşüşler akabinde aynı tepkiler çok fazla.
İki fonda da qnb göstergede robot çalıştırmıyor
Usdtrf de finans gözüktü. O bile alttan alma çabasında !!
Sanko disinda alici yok oda aldigini satmak icin ugrasiyor. Dun aksamki ve sabahki gibi hava olursa bakariz risk off mode
Osmanlı. ..o benim....konuştum cüneytle...707 gösterge neden almıyorsunuz diye bakalım....yarın merkez faize dokunmazsa aynı adamlar 715 den saldıracak....bugun malları sattın yarına bırakmadın....nasip bakalım....
Dolar bu fiyattayken 714 den işlem görüyordu....akşama kadar beklerim bir akıllı gelir....infomu gedik mi işmi finansmı bakacagız....
Akşama parite çöküp endeks kırmızı olursa dolarcılar gelir. . Parite ğöçerse onsda gider diye gldtrf yi satıp usdtrf yoğunlaşıyorum....
Metro alan ve oyak aynı ekip....metro ve alan gldtrf alıyor...metro usdyrfyede 50 şer yazdı....702.5 den
Finans cekildi tahtada yok buradan dunku gibi olacwk galiba
Usdtr de Kademeler ne durumda acaba serbest düşüş durduruldu sanki?
Bi ara +20 bindi günü -8 ile kapadık....gldtrf nin _%4 usdtrfnin çakıldıgı bir gün...bu kadar zarar bile sevindirici....1400 usdyrf 1.500 gldtrf var....yarın zarar çıkar çnümüze bakarız inşl
Parite kayacak dedik kaymış ons şelale....iyiki usdtrf seçmişiz züğürt tesellisi
Finans çekilmedi hiç...dolar çekildi....
Fon piyasa yapiciligi gorevini yerine getirmiyor. Yarin da ayn8si olursa spk yazacam. Bu nasil istir net aktif degerinin 4 lira altundan aliyirdu bugun.
hakikaten 7 lira primli islem goren kait 3 lira alttan islem gordu. Tekrar eskisi gibi islem gormesi icin fona ragbet olmasi lazim. Tortumlu alisa gectiginde net aktif degerine kadar geliyor satisa gectiginde 3 lira fark okuyor. Tahya yapici sanko sanki. Fon geri cekilmis izliyor.
Adamlar tepeden 70 dolar onsa basıyor. Volatilite tavan yaptı!!!
Pariteree...-0.66...ons 1944....yarın şenlik var....çok hareket olcak....yarın mb ne yapar?....tutturan köşeyi döner....dxy çıkıyor....
AA Finans'ın PPK toplantısına yönelik piyasa beklenti anketi, 22 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı. Buna göre, 18 ekonomist politika faizinde (bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı) değişiklik beklemezken, 4 ekonomist faizlerin artırılacağı öngörüsünde bulundu. Ekonomistlerin politika faizindeki artış beklentileri 25 baz puan ile 175 baz puan arasında yer aldı.
Ons tepeden 70 dolar satış yedi.
#ALTIN'da düşüş bekleyenlere aradıkları önemli haber
"Altını fazla değerli bulan fon yöneticilerinin oranı %31'e yükseldi."
https://t.co/viH3JVTila https://t.co/DsPYmEXUjd
İYİ Partili Çıray, Erdoğan'ın 'müjde vereceğim' açıklamasına ilişkin sözlerinde, "'Müjde' enerji ile ilgiliyse sayın Erdoğan'ın etrafındaki birileri borsa oyuncularına bu bilgiyi dün sızdırmışsa eğer, bu resmen insider trading'dir (İçeriden öğrenenlerin ticareti) ve ağır suçtur" ifadelerini kuyllandı.
Müjde işi olmasa dxy coştun ons düştü tam dolarlık...aslında dolar düşmedi bu haberlr usdzar kadar düştü...dün müjdeyi vermesinide bugunku merkez kararı öncesi merkeze faiz artırmamak için alan açma gibi...