2,50 üstünü test edecek miyiz bakalım ?
Printable View
2,50 üstünü test edecek miyiz bakalım ?
Mendo'cum,hadi artık sıra gelmedi mi daha yaff ?:p
Bu hafta sonuna kadar hareket baslar gelecek hafta iyice hizlaniriz.hayirli olsun .ytd
Sn Ga1975 topiğin yorumlarını geri sardım ocak 2020 lerden hisse 1 liralarda yorumlarınız var... 4 liralara kadar taşıdınız mı kağıdı.... sizin tecrübeleriniz önemli yeniler için... SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fark ettiğim kadarıyla, globalin son 5 dakika alımları ile 5 kademe 3.48 e fırlayarak günü kurtardı... ilginç bir hisse.. tradecilere iyi fırsat veriyor gibi görünüyor bence...şahsen denemesemde...
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıyıdan,kıyıdan yükseltilmeye başladı kağıdımız.
Sanırım,Dışarıdakiler henüz farketmedi tahtayı .
Tavanlar gelirse,farkediliriz .
Bi ihracat bağlantı haberi bekler olduk .
o kadar üretim yapılıyor, depoda stok için değildir herhalde.
hayırlısı bakalım.
Keske o kadar sabirli olabilseydim.kar ettim ama hep erken indim trenden .ytd
Tahtacı sağolsun ; 'sattıklarını geri al 'dercesine basıyor aşağılara .
Bir gün alıp başını gidecek de,inşallah al-sat yaparken maldan olmayız .
Hisse ile ilgili teknik yorumlar sıklaştı,sert bir yükselişten söz ediyorlar,uzun süredir oluşan birTOBO formasyonunun sağ omuzundayız.
3,50 üzeri kalmamız çok iyi olur bugün.
Yarına Allah Kerim.
Bugun bir harekete basladi , hafta sonu gelene kadar hareketini tamamlar tahminim.sabreden, acgozlu olmayan ,sevinmesini bilen tatmin olacaktir diye dusunuyorum.ytd.
:bravo:
Bravo ,bugün başını yukarı kaldırdı çok şükür.
Sabırla bekliyorum
Bende bugün biraz aldım, beklerim.
Maaşallah,maaşallah.
bir merko hareketi kadar olmasan da,bi avod olursun inşallah mendo'cum.:yahoo:
Bilanço önemli, onu bir görelim ama bir şekilde sermaye furyasına uyacak potansiyeli var gibi.
3,90-3,11:0,79 kademe geri çekilme beklemiyordum açıkçası.
3,90'dan inişi %25'i buldu.
Hakkımızda hayırlısı.
bedelli olursa belki genel trende uyar..başka türlü bilanço dövizdeki artış nedeniyle yine hüsran olur....döviz borcu yükünden kurtulmadıkça işimiz zor.
Bugün 1000 lot aldım, hedefim burada fazla riske girmeden 50 bin lota tamamlamak. Ama bunun pozitif değerde ne zaman sonuç vereceğini kestiremiyorum. O yüzden bu 50 bin lota 2-3 ay bekleme süresi tanıyacağım.
hasılat ve esas faaliyet karı olarak sıkıntı olmaz,ikisi de artar..ama dövizdeki 6-9 aylar arası artış nedeniyle yine zarar yazarız...kardan vazgeçtim,zarar büyümese yeter.(bilanço için p.tesi son gün)
malın çok kıymetli ise çagrı yap...
yoksa bu kafa ile öperler seni ...
Akturu satacaklarmıki
Üstündeki malları ayırdıklarına gore bir atraksiyon var gibi
Sermayesine %48 oranında iştirak ettiğimiz Aktur Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş. ("Aktur")'nin 03/11/2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında özetle;
- Aktur gayrimenkul portföyünün operasyonel olarak daha etkin yönetilmesi amacıyla; aktifinde kayıtlı arsa, yeraltı ve yerüstü düzenleri ve bina niteliğindeki taşınmazların, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19-20. Maddeleri, Türk Ticaret Kanunu'nun 159-179. Maddeleri ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde, yeni kurulacak anonim şirket niteliğindeki şirkete 30.09.2020 tarihli kayıtlı defter değerleri üzerinden kısmi bölünme suretiyle devredilmesine,
- Aktur'un ortaklarının devredilen malvarlığı bölümlerinin karşılığında Şirketteki mevcut payları oranında yeni şirkette pay sahibi olmalarına,
- Konuya ilişkin sermaye azaltımı ve kısmi bölünme hususlarının görüşülmesi için Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
bu haber de ne demek isteniyor aktuır mu satılacak aktur arsalar binalar mndrs e mi gececek
Bugünkü spk bültenine bakın ortaklar,mendo ile ilgili haber var.
Yarın tepki ne olacak bakalım.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16/11/2020 tarihli kararında özetle;
- Sermayesinde %68 oranında pay sahibi olduğumuz Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş.'nin ("Akça Enerji") diğer ortaklarındaki toplam 22.400.000 TL nominal değerli payının ve sermayesinde %66 oranında pay sahibi olduğumuz Tan Elektrik Üretim A.Ş.'nin ("Tan Elektrik") diğer ortaklarındaki toplam 12.920.000 TL nominal değerli payının tamamının satın alınmasına,
- Söz konusu alımlara ilişkin pay bedellerinin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) düzenlemeleri çerçevesinde yetkili bir kuruluş olan DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanacak olan değerleme raporlarına göre belirlenmesine,
- Konuyla ilgili Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) gerekli izinlerin alınmasına,
karar verildi.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgileriniz sunarız.
Saygılarımızla.
Bugün güzel bir atak denedi ,yarın devamı gelir inşallah.
4 ve üzerini görmek nasip olursa çok şık olur.
Bu Rıza yine bir şeyler çeviriyor ama kötü niyetli olmak istemiyorum..enerji hisselerini almak,tüvtürk arsalarını ayırıp ayrı şirket filan...bakalım ne olacak?
10-15 kademe marjdan sıkılmadı hala tahta yapıcı....
Dövizin yataya sarması bilançoya olumlu yansır...
Maaşallah,maaşallah.
3,30-31'den ,3,40'lara atlayışı muhteşemdi.
Helal olsun kim yaptıysa.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.11.2020 tarihli toplantısında özetle;
Finansal yapımızı güçlendirmek amacıyla; Şirketimizin %48.0 oranında iştiraki olan, 31,519,600 TL ödenmiş sermayeli Aktur Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş.' de sahip olduğu 15,129,408 adet payın tamamının Osman Akça Tarım Ürün. İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş.'ye ("Osman Akça Tarım") DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde hazırlanan Değerleme Raporuna uygun olarak toplam 176,000,000 TL bedel karşılığında devrine,
Pay bedelinin;
- Osman Akça Tarım'ın Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş. ("Akça Enerji") sermayesinde sahip olduğu %4.3 ve Tan Elektrik Üretim A.Ş. ("Tan Elektrik") sermayesinde sahip olduğu %28.0 payının değerine tekabül eden kısmının, söz konusu paylar karşılığında tahsil edilmesine ve bu tutarın 16/11/2020 tarihinde KAP'ta yaptığımız duyuruda bahsedildiği üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanmakta olan değerleme raporu sonucuna göre belirlenmesine ve
- Kalan kısmının Osman Akça Tarım ile imzalanan Pay Devir Sözleşmesindeki koşullar dahilinde 31.12.2021 tarihine kadar nakden veya mahsuben tahsil edilmesine,
Satıştan elde edilecek yaklaşık 13,861,116 TL (TMS/TFRS'ye göre) iştirak hissesi satış karının finansal yapımızın güçlendirilmesinde kullanılmasına,
Satın alma işleminin SPK (II-23.3) Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin Önemli Nitelikli İşlemler başlıklı 4. maddesinin 1.fıkrasının (c) bendi ile Önemlilik Ölçütü başlıklı 6. maddesi kapsamında yapılan değerlendirme neticesinde; hesaplanan oranların %75'ten fazla olmaması nedeniyle işlemin önemli nitelikte işlem sayılmadığına,
Karar verildi.
Hayırlı olsun
Benim anladiğım Ali cengiz oyunlarina devam.elektrik sirketlerinin kur zararlarindan daha fazla girecek
Altın yumurtlayan araç muayene Rıza Akça'ya verile,karşılığı da Tan Elektrik ve akça Enerjideki R.akça payları Menderes Tekstille değiş tokuş yapıla,göstermelik 3-5 kuruş ta para verile...yaladık yuttuk..yapacak bir şey yok,alan da Rıza veren de Rıza,isterse bir değerleme raporu hazırlattırır Menderse Tekstili bir ayakkabı boyacısının sandığı ile değiştirir...değerleme raporu hazırlayanlar zaten onun adamı...yasal kılıf.