ahh be *****n ... nereye düşeceksin daha eksiye gitmiyor hisse fiyatı anana baban atlasın emi.
Printable View
ahh be *****n ... nereye düşeceksin daha eksiye gitmiyor hisse fiyatı anana baban atlasın emi.
Baskentim senin bir yorumun olur mu
Ben izliyorum :) Üç gün düştü diye üzülmem üç gün çıktı diye sevinmem. Sadece SPK ve BİST bu durumlarda nasıl ki hisselerde VBTS tedbirleri izliyorsa piyasa da neden düşüş ve yüklelişlerde limit kısıtlaması yapmaz onu merak ediyorum. Manipülasyon ve spekülasyon stabil piyasada yapılınca takip eden ve tahta yapıcıları internette yorum yapanlara görüş söyleyenlere ceza kesen SPK bunu düşünmez mi.
Bu durumlarda tek çözüm açığa satışı engellemek değil gerekirse seansı durdurmak veya alım satımlarda en fazla +/- % 5 gibi limit koymak olmadı.
Öbür türlü İhlas grubu özelinde bakarsak bu hisselerde her zaman her türlü hareket olabilir mesele bu hareketlerde yem olmamak. Alırken yüksekten almamak satarken düşükten satmamak.
Maliyetim düşük ALLAH maliyeti yüksek olan arkadaş varsa yardımcısı olsun.
şu Aşağıdaki haberlerin bir etkisi olmuşmudur bilmiyorum.
Haber 1
https://www.gercekgundem.com/medya/1...hdit-suclamasi
Haber 2
https://www.gercekgundem.com/guncel/...iginda-silindi
Haber 3
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/687189.aspx
Yatırım tavsiyesi değildir.
Buyrun buradan yakın lütfen..İki sözde iş insanı diye geçinen fırıldakların tekin ve dürüst olmadıklarını ifade eden kanıtlarıyla buyrun görün,anlayın,bilin..Teşekkürler,Başkent..
İhlas change ihyay gerçi ikiside aynı .... h ama sular durulunca iha nın ırzının gerçekleşmesi ......... Şuna bak ya insanlar sapır sapır ölürken bizimkide işmi bilmiyorum artık...Sevmediğim şeylerin başında para gelir fakat onsuzda bir şey olmuyor malesef
Nedendir bilmiyorum sebepsizce borsalarda en gec kasimdan once ralli olacakmiscasina bir umudum var.
Bugün alıcılar göstere göstere yukarıdan alırken, iş ve saz arkadaşları neden aşağıdan sattı? Tahtada 2 gurup mu var acaba? Mal değişimi mi oldu?
Böyle sıkıntı bir dönemde şeker niye 10 milyon mal aldı? a1, info, vakıf.. 6/4/4 milyon aldılar. İş yukarıdan satıp baskı kuruyor, diğerleri alttan topluyor gibi..?
masak goreve kimdir bu mucait oren
kim koruyor bunlari
Yarin ortalik karisirmi ? , waşington da ohal ilani ve abd irak taci ussune fuze ile saldiri olmus
öngörülmesi imkansız bir dönem
Umudumuz musait beyin koronadan hakkin
rahmetine kavusmasidir
Turkiye de yayilmadan asisi bulunursa iyi olur
bist toparlanmasi zor abd ab piyasalari toparlanip
en son sira bize gelecek yil sonunu bulur
ihlas durum farkli gidisat iyi degil adam aldigini
buldum saniyor art niyetli olunca kendi iside rast gitmiyor
Hayir icin caliyor adamlar .
Ickisi yok kumari yok
Borsadan hizli dusuyoz yuh..adam bi kere istikrari bozmadi..cizgisini hep korudu..hersey ortada gizliden bisey yapmiyo..biz fazla hayal kuruyoz..ytd
Islem durdurma icin ne bekliyolar acaba..
Başkent,İşin garip tarafı devleti yönetenler,spk,bist bu mücahit ören efendiyi bu güne dek çevirdiği nahoş dolaplara rağmen neden koruyup kolluyor olmasıdır.. Dediğiniz gibi kayyum atanmış şirketler bunlardan milyon kere daha dürüstler yani bunların tüm mal varlığına devlet el koyup mağdur vatandaşlarının hakklarını ödemesi lazımdı ama malesef yandaş koruma hastalığı devam etmekte güzel yurdumda..
Eh be ahlak yoksunu zalim hisse fiyatlarını düşürmek için yaptığın haberlere kadar adam gibi Holding hissesine sahip çıkıp düşmesine engel olsana ömründe bir kere adam ol ..
olmasi gereken yere geliyor
90 kurus normal degil
Sadece 84 ile 95 arasındaki kademelerde işlem yapan iki aracı kurumun işlemleri incelenirse bu hissedeki manipülasyon ortaya çıkar. Ama inceleyecek spk sadece milletin tweetlerine bakıp ceza yazacak adam arıyor. Aracı kurum adını vermek istemiyorum ama ihlasta 95 kademesine çıktığı gün alıcı olan aracı kurum ve diğer aracı kurumun işlemlerine baksınlar yeterli.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu kadar fazla düşmesinin sebebi kıykuyruğun tekenin müco beni tehdit ediyor diye yaygara koparması ve mahkemeye vermesi. Laf atan tarafa bakıyorum akp cenahından kimseler.. yani müco bu sefer hesaba çekilebilir korkusu var. Müco gözden çıkarıldıysa Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarız bir müddet daha müco akp itliğine devam etsin..
korkacak bir şey yok traş yapıyorlar. https://www.youtube.com/watch?v=WlFoIKX5Tk8
Bu ky 10 martta satmadı 22 nisanda da satmayacak.
Pamukbank ı terör örgütü batırdı ortaklara geri verilmelidir diye açılan hak talebi "tüm ihlal iddaaları açıkça dayanaktan yoksun bularak hak ihlali saymadı.bankanın cezalandırılması iyi yönetilmemesidir" ifk iddalarıda hep terör örgutu batırdı diye bağırıyorlar acaba aym ye giderlermi ?
Haklısın güzel kardeşim..Allah cümlemize sağlıklar,sabırlar,dayanma gücü nasip etsin diyelim..Çok fena olta attılar bizlere yani benim gibi düşünüp hareket edenlere mücahit efendinin ne kadar kötü bir iş insan olduğunu güven duymamamız gerektiğini bağıra çağıra söylememe rağmen ZOKAYI önce ben yuttum şuan hazımzızlık çekiyorum malesef geçmiş olsun bizlere diyorum..Büyük Allah nasılki çaresiz bir virüsle insanlığı dizayn edip ayar verdiyse bu hırsız işbirlikçi zalimlerinde zulimlerine son verecektir inşha Allah..Buradan tekrar söylüyorum mücahit Ören ,Rıza kutlu Işık Fetö'den daha tehlikeli ve acımasız zalımlardır bunlar devlet içinde böyledir tehlikedir ancak ne yazıkki devleti yönetenler ,spk,bist ve diğer kurumlar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile hareket edip bunlar gibi işinsanlarını koruyup kolluyorlar..Şimdi devlete bunları şikayet etsek banamı sordunuz almasaydınız,dolandırılmasaydınız diyecekler yine onları savunacaklar..Rabbim Allah'ın hakkaniyetli adaleti tecelli edecektir ..Yolun sonu görünüyor..
Amin..Amin.. İnşha Allah..
Heilzede, bir yerlerden elbet destek olacagim, lakin bu durumda benim yuzumden dahada dusururlermi yoksa oyalarlarmi iste ondan emin olamiyorum........................................ ..
-Resmen bizlerle faşak (başak) geçiyorsun ya sana helal olsun..
Eyüp peygamberimiz kadar olmasa da ben yeterince sabırlıyım ve diyorum ki ben hala buradayım Ey İhlaslılar :)
Her yükselişin bir düşüşü olduğu gibi her düşüşünde bir çıkışı vardır... Sadece zaman uzar o kadar..
Yatırım tavsiyesi değildir
DNA sını çözmüşsünüz.
Bravo
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadas kuresel krız var sız medyadan dolayı dusuyor dıyorsunuz son 1 ayda %30 un altında dusmeyen ne kaldı acaba
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.