Hiç birşey olmasada birşeyler oldu. Saniyelerle kaçırdık 70 leri. Üstüne üstlük 60-61-62 den sabahtan yazdıklarım gitti. kaldı 12.000 lot:( YTD
Printable View
Hiç birşey olmasada birşeyler oldu. Saniyelerle kaçırdık 70 leri. Üstüne üstlük 60-61-62 den sabahtan yazdıklarım gitti. kaldı 12.000 lot:( YTD
açıkçası bilanço için sadece 28 gün süre kaldı.
çok güzel bir bilanço gelecek diye düşünüyorum.
piyasa değeri diplerde sürünüyor.
nerdeyse piyasa değeri kadar kar gelebileceğini düşünmekteyim. ya da bir iki tık altı olur.
fk seviyesi 1 - 1.5 arasında olacak.
hakikaten komedi diye düşünüyorum.
bu hafta heralde bedelli onayı gelir !! spk sn. milletvekilini kırmaz"yatırım tavsiyesi değildir"
Bu gün gyo'larda şenlik var, kamular da dahil ama bunda tık yok yine.
Bence...Bu kağıt o dediğine 10 basar rasyolar yönünden. Lakin ben değer yatırımcısı olmam bu tip kağıtlarda. Geçen yıl 3 milyona satamadığı daireyi bu yıl 5 milyon gösterip "sipariş" kâr yazdırmaca. Bana göre değil. Valla vurur giderim kusuruma bakma hocam.
evet kiler gyo şu anda bedava sadece yeni yapacağı 3 proje için 6 milyar gelir elde edecek
borç yok
eskileri saymıyorum bile
belki de piyasa değeri kadar kar da gelecek, daha ne olsun ? ama bedelli ve mecnurun ölmesi işi bozdu !
diğer şirket için kesinlikle yanılıyorsun, satamadığı ifadesi bir kere kesinlikle yanlış. ayrıca yapılan değerleme raporunda ki rakamlar da oldukça düşük ! kasada 70 milyon tahvil var, bu yıl 40 kira alsa 110 milyon cash yapar. şirket 500 milyon lütfen (borçta yok + geri alınmış paylar var) [emoji846] orası şu an bedava , ama burası daha da bedava"yatırım tavsiyesi değildir"
Hocam, KLGYO'nun kasadaki parası diğer şirketin piyasa değerinden fazla. Belki de 1 Ekim'de dolara yatırıp 20 Aralık'ta sattı. Adam sonuçta aynı ekipten, herkese mesaj gitmiş o dönem öyle diyorlar. Şayet öyle bir şey varsa yukarıdakiler çerez kalır.:)
Yönetim Kurulu tarihine baksana.:p
Bu gün şu onay gelse de hisse gerçek gündemine dönse artık.
Hayır zaten bedelliye isteyen katılır, parası olmayan zaten rüçhanını satar, yani bu kadar sürünme bedelli sebebiyle olmamalıydı.
Bu dönemde kaybettiren tek gyo bu herhalde, oturdukları yerde malları tonla değerlendi.
Notlarımızda bulunsun.Alıntı:
Ana ortağımız Kiler Holding A.Ş. 02/11/2021 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören şirketimiz payları ile ilgili olarak 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1.000.000 adet alım gerçekleştirdiğini bildirmiştir. Söz konusu işlemle birlikte Kiler Holding A.Ş.'nin Şirketimiz sermayesindeki payı %53,38 olmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/974048
Arkadaslar Spk bultende yeni bedelli basvurusu yapanlar diye yayinlamislar. Ama onaylandigina dair bilgi goremedim. Ne diyorsunuz bu konuda.
şuna bak ,-%4,6...mayalarında var ,dürüstlük diye birşeyden haberleri yok.#bucim de bedelli açıkladı,hemde %300,hisse artıda...
SPK'daki liyakat durumunu gayet yakından biliyoruz. Hiç şaşırmadım. Hepi topu haftada 1 bülten o da toplasan 2 sayfa. Diyecek bir şey yok.
Bilanço öncesi yarattıkları tedirginliğe hayranım. adamlar psikolojinin kitabını yazmış. Kasada para tutmak lazım, bir bakmışsın bu gerginliği aşağı yönde kullanmışlar. En sevdiğim.:)
Ben sadece şunu söyleyebilirim. OZGYO'nun piyasa değerinin 600 milyon olduğu bir yerde KLRYH'nın ölüsü 2 milyar TL olmalı. Çok iyi tanırım bu şirketi. Bunlardaki teknik kadro bir tek DAP Yapı'da var.
hangi 2 milyar ! yahu bunun sadece Referans Bahçeşehir projesi 1.2 milyar tamamı bitmiş ve hiç borç yok sn. hissedarxd
bölündükten sonra min. 4 lira hisse başı fiyat olmalı.
sadece yeni 3 projesinden (pendik, beşiktaş, beylikdüzü) 6 milyar gelir elde edecek.
bedellide yoğun türbülans olur , bu normaldir
mecnurun malları alındı, hemde 2.25 lira ortalama !
hatta ondan sonra oyak malları da alındı.
burda alınacak mal falan kalmadı, net ifade edebilirim.
tencerenin dibini sıyırma operasyonu
nerdeyse 750 milyon - 1 milyar kar gelecek şirketin piyasa değeri 1 milyar olur mu ?
İşin asıl tuhaf tarafı; bedelli ile gelecek olan miktardan sonra kasadaki nakit kadar bile piyasa değerinin olmaması. Üstelik borcu da yok. Borsa, hakikaten aklın mantığın bittiği yer.
https://i.hizliresim.com/73d0e8t.jpg bu hafta 5 günlük takasa ve maliyetlere bakıldığında tahta o kadar da sahipsiz değil "yatırım tavsiyesi değildir"