5.60 ile 5.70 arasi duzeltme tamamlayabilir. Sonrasi devam..Y.T.D.
Printable View
5.60 ile 5.70 arasi duzeltme tamamlayabilir. Sonrasi devam..Y.T.D.
Arsan bu her şey olabilir
Yurt dışı endeksleri sıkıntılı oradan gelecek düzeltme bizede yansiyacaktir diye temkinliyim bakalım ne olacak.ytd
veeee sonunda süper kapanışda geldi. hayırlı yolculuklar arsan turizmciler.
Dün kurkçu dükkânına döndüm ben:) 5,60 ı görünce öğleden once kayıtsız kalamadım. (Ceplik aldım biraz)
Daha önce soyleseler 6 TL nın üzerinde alım yapmam derdim. Ama bugün onuda yaptım. EE hali ile maliyet 5,77 ye çıktı..
Keşke dün daha çok daldırsaymışız kepçeyi...
Ben tüm mali bu gün verdim bakalım arkasından mi bakicam.Yoksa düzeltme yapacakmi.ytd
Arsan bugüne kadar 6 nın üzerinde satan hiçkimseyi üzmedi. İstatistikler bunu söyler. Nihayetinde sabahki 6,3x lerden an itibarıyla 5,99 a geldik bile :) Yine satan yatırımcısını üzmeyip aşağıdan alım fırsatını veriyor. Buranın speğini bu yüzden seviyorum. sat -alcısını hiç üzmüyor. (tabi alımlar yine kademeli yapılmalı tek seferde yapılmamalı.)
Başka kağıtlarda biraz opuldum sonra arsandan acisini çıkardım.Sagolsun hep bir şans veriyor.ytd
Bugün yabancı oranı 1.806.340 dan 1.592.315 lira düşmüş.yani fiyatı yükseltip mal çıkışı başlamış gibi.herkes gidecek diye atlıyor bu aralar.insevingte yazanlar doldu.bakalim nereye kadar yükseltip tradeyi bitircekler aslında çok lot yok.1.500.000 lotu bir tavan 2 Çin'de tavana yakın hacimli hareketle bitirebikiyorlar ama temel olarak fiyatı uygun.orta ve uzun vadede tutulabilecek bir kagit
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde global yine 241.000 merilde 80.000 satmış..borsada yabancı üzerinden oynayan bıyıklı traderler var.cok hissede yapıyorlar.bir iki hafta ay topluyorlar göstere göstere.sonra dikkat çekip tavan hacim günlük yüksek artışla müşteri çekip bir kaç günde bisaltiyorlar.ayni hissede yılda üç dört defa yaptiklar oluyor.twitira baktım.dun bugün yorum kayniyo.al tavsiyeleri patlamış.5 lerdeyien kimse yazmıyordu.
Sürpriz yapacaklar yine baskılıyorlar... Tahminim yukarı çekip alacaklar dur bakalım (Zaten bugün yada yarın yönümüz belli olacaktı Belki bugünden belirlerler: Ya tarihi zirvelere giden bir süreç yahut yolun sonu THE END)
Baskın Basanındır..PC Başında olsak iyi olacak...
şu görüntüde, akşama koltuk altımızdan tutup kaldırmaları lazım..
Bende heyecan olsun diye biraz aldım.Bakalim heyecan için aldiklarimizdan zararmi karmi edicez.Gerci ben zararına mal satmam ama neyse .ytd
Tahtada güç gösterisi yapanlar var alislara yazıyor sonra siliyor sonra meri ve inves birbirine mal veriyor felan felan.ytd
Invest, Merrill robotuna oynuyor. Programı çözmüş, robottan 1 kademe kazanıyor. Ama araya robot olmayanlar girdiği için işi bozuluyor. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Zarar edip çıkmıştı.
Bugun endeksin artisina tepki vermedi. Masada kalmazsa iyi. Bir elektroşok versek mi
Bana farketmez düşersen alırım fazla malım yok çoğunu nakit bekliyorum.Cikarsa ne hala dusersede farketmez.ytd
Bazen emirleri çekiyor tahtadan birden tahta kademeleri bomboş kalıyor kendi malları hariç tahtada emir yok.ytd
Kısa bir aradan sonra yabancı oranı yeniden %5.1 hemde bu düzeltme gününde.. Hangi arada aldılar anlamadim.Bu arada İnsanol ,düşüşlerde parça parça almakla akıllılık ediyorsun. Bende senin gibi yapıyorum böylece hem maliyeti fazla artırmamız oluyoruz hemde erken aldık ah vah demiyoruz. her düşüş kademesinde de alınca vicdanen rahat oluyorsun.Ustelik bide bugünkü gibi arada bir parça 6.10dan okuttuysan en güzel ticaret vesselam..
Bugün tekrardan 1.790.000 çıkmış yabancı .demekki satış yok şimdilik.bu arada bu rakamlar 2 gün geriden yapılan islemler.t2 var 2 gün geridendir.
Kılavuzu karga olanın...Hayatları ortalama düşürmekle geçecek.
Doğru Soyledin (Yazdın) yıllardır böyle bu: Hisse tavanlar yapar ortada yok, Yada çıkıştadır, yine ortada yok taaki düşüş başlayana kadar.. Vardır bir hesabı .Felaket tellalı ,gamlı baykuş, ne zaman sisli puslu hava olsa ortaya çıkıyor vesvese veriyor.. Üstelik hayatı çarpıtma üzerine yanlış aksettirme üzerine kurulu.
Şuan burada olanların çoğu malın %50 sinden fazlasını bu seviyelerden sattı.Bu malları alan spek buralarda hacim ve tavan yaomadan kimseye satamaz.Suan tahtada ne alıcı nede satıcı var tahta bomboş al gülüm ver gülüm.Endeks bozulursa aşağı salarsa ne hala yoksa mali boşaltmak için yukarı çekmek zorunda.ytd
Ağlanacak haline gülüyorsan o senin problemin hasbam. HEr düşüşte eline bir avuç tuz alıp koşuşturuyorsun ama sonun yine hüsran. Biz senin gibi Haticeye değil Neticeye bakıyoruz. Biraz ileriyi görmeye çalış çıkar şu at gözlüklerini..
Maliyetim 5,80 in altında (5,60 lardan tekrar girdim kağıda ) 4-5 Bin lotum var sadece. aşağı gelirse mal çoğaltacağım gelmezse . Yıl sonuna kadar tutarım No Problem.
5.96 ya vatandas 150 bin lotu yazdı varsaa gücü olan kaldirsin diye tahtanın babası benim diyor.ytd
Bu iş Bankası ne ayaktir tahtayı mahfediyor.Nasra ile beraber satinda sizdende kurtulalım.ytd
Son düzlüğe giroyoruz. Binicisi halis karataş. Vur kirpaci...
Olmaz çıkamam yeni döndüm zaar. Sen çıkarsan senin kağıtları alacağım. Satmanı bekliyorum Tabi kağıdın varsa
Yabancı oranı tekrar düştü.1.792.000 den 1.422.000 gerilemiş.2 gün ver den olması lazım.persembe bu kadar çıkış oldumu ya
Ben TM severim,yabancı ağırlıkı hisse almam. umarım onlarda satarlar yabancı sıfırlanır (yabancı olduklarıda meçhul).
Yabanci degiller.yerliler.sadece bu hissede degil.borsada cogu hissede yabanci hesaptan islem yapan spekler var.bir hisseyi yilda bir kav kez alip satarlar.biraz yukari surerler.trade ederler.unutmaki hisseyi 4.80 den israrla 6 ya tasiyan bu yabancidaki spekler.onlar karini almaya karar verip cikis yaptiklarinda hisse dusuyor ve tekrar birinin el atip toplamasini bekliyor.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.