Izliyorum su an nicolas brody i iranda sallandirdilar. Sonra ortaya cikabilir muhtemelen.
Printable View
koca koca firmalar kasalarındaki nakitlerle bi dünya kar yazabilirler
neden denemez neden yapmazlar bi düşünmek lazım
yada deniyorlarda kazanamıyorlar mı acaba?
viopu diyorum tabi.
Hafif de gücendim sana tabi gönderilerimden hissetmişsindir diye de düşünmüştüm ama belli ki hissetmemişisn
ne o öyle 10 k parayla %1000 kazansam 100k eder ki çok zor bi rakam örnek verdim.
benden alacağın kar dişinin kovuğuna gitmez
e ben seni gözü tok adam da bilirim.
benim gözüm zaten tok
başarıya açım sadece.
Bir zengin babanın evladı değilim ama
babam beni çok gözü tok yetiştirdi
köyde babamın arkadaşlarının cebinde para olmazdı
benim cebimde paranın olmadığı günü hatırlamıyorum.
yanlış yapmıştır tabi ezilmedim hiç
bizim evin işlerin benden bi tık büyük arkadaşlara para vererek yaptırırdı
yanlıştı tabi
biraz ezilmeliydim
şimdi dik kafalının birisi olup çıktım.
Arkadaşlarım kara lastik giyerken ben kara lastik giydiğimi hatırlamıyorum
kundura giyerek büyüdüm ben.
Komutan sen yine gösterileni görüyorsun ,gerçeği değil....
Bı düşün sana teklifimi ve şartımı.
Benim amacım senin kazancına ortak olmak değil, senin bakış açını değiştirerek ,rahat işlem yapmanı sağlamak. Tabii paylaşmayı ve kazanma sarhoşluğunu dengelemek.
Zaten kaybetmeyeceğin kesin teklifimde, kaybedersek ben kaybedeceğim, ama kazandığında öğrendiğin birşeyler olacak ve bakış açın değişecek
Nereden baktığını ve neyi gördüğünü sen söylüyorsun ,bende biliyorum.
Oysa ben bunu değiştirmene sebep olacak bir başlangıç teklif ediyorum.
Ama sen doğru hisse ,temeli iyi hisse diye tüm hisseleri al sat. Sana verilen lütufları es geç (zeka,sabır,mantık,algı vs) sonra kazanama ve rabbim öyle istedi ,rabbim uygun görmedi diye söyle.
Öyle bi dünya yok komutan, Güceneceksen gücen.
craps, pawnstar, svilengrad
Anlayamadım sen misin imam ,ben miyim ayyaş. cool:;;
ben anlatamadım, her gece saatlerce whats up da yazıştık yazıştık başaramadım. nasip böyle birşey değil, yanlışlarını nasiple örtmeye çalışıyorsun diye onlarca kez söyledim ama yok,komutan at gözlüğü takmış hep önüne bakıyor. gördüğüm kadarıyla sizde başaramayacaksınız :)
hangi sattığım hisseyi satmayı düşünüyorum demişim hadi söyle, sattıktan sonra gidenleri kast ediyorum.
yok işte bi bakmışsın bir vesile ile satmışım
plensızca hesapsız ca.
Komutan sana bişey paylaşayım, hayatım ile ilgili.
Ben 46 yaşındayım ve hayatımda iki defa cuma namazına gittim.
İlki genç yaşlarımdı, annem dediki (avukattır kendisi ama umreyede gitmiştir...ama aristokrat demokrat Atatürkçü bir annedir) cuma namazına git ! Babam o dönem yeni rahmetli olmuştu ( malı müşavirdi , demokrat halk adamıydı)
Tamam anne dedim ,İstanbul da oturduğumuz evin yakın bir yerinde camii ye cuma namazına gittim. Herşey normal di çıkana kadar camiden , ne oldu biliyormusun ayakkabılarımı bulamadım, öğrendim ki almışlar (çalmışlar demiyorum)
Aradan yıllar geçti 3 sene önce....
prkab 4.10da işlem görüyor
hacim minimumam indi aşağı gidecek yeri yok diyorum
5 dakida sonra satıyorum
yarım saat sonra da hisse tavana gidiyor
amiral i az mı yazdım bu avantajı korumalıyım diye
düşünüyormuydum satmayı?
Yazlıktayım ,Kumburgaz civarlarında...teyzem( eczacı asıl bı kadın) ile annemin yazlığı yanyana oralarda..
Bı cuma öğlene doğru teyzemin eşi eniştem (eczacıdır oda İstanbul beyefendisidir) yanıma geldi cuma ya gidiyorum gel seninle beraber gidelim dedi... Nasıl oldu ise tamam dedim.
derinlerimde bi şey ler vardır boşuna dememişsin dostum, boş ver ayakkabıyı
onu yapanlar onun için camideler fırsatçılar hırsızlar yani
bırak basit çe işleri
bak ömür geçti geçyor.
onlar para edecek ayakkabıları seçerler
yeni olacak, tezgaha koyabilecek
benim evin kapısından ayakkabılar hep ilk aldığım gece çalındı, bir kaç sefer.
adamlar ayakkabı mağazasından eve kadar takip ediyor hangi apartmana girdiğine bakıyorlar
gece de çalıyorlar, onların işi o.
Cuma ya gittik, doğal olarak telefonumu kapamıştım...
Namazdan çıkarken baktım ayakkabılarım yerinde...sevindim.
Çıktık telefonumu açtım ..7 tane arama mesajı geldi..
Baktım bizim sitenin yazlıkta plajdaki görevlisi aramış...
Döndüm kendisine...Beni aramışsın hayırdır dedim?
Dediki görevli sizin tekneniz tonozdan ayrılmış dalgalar ile açığa sürükleniyordu o nedenle aramıştım..Ulaşamadım size sahil güvenliği aradım. Marmara Ereğlisi açıklarında yakalamışlar çalışması için anahtarlar gerekiyormuş...
Neyse sahil güvenlik jetski ile aldı beni olayı çözdük, çözdüler sağolsun lar...
Şimdi sana soruyorum ,burada gösterilmek istenen ne ,gerçek ne komutan cool:;;;
Cami de ayakkabılarım çalındığında sevindiğimde oldu benim, yeni olmasına rağmen, vurmuşlardı ayaklarımı
iyi oldu
ben yenisini alırım, biriside ihtiyacını gidermiş oldu diye düşünmüştüm
bence görünen şu: hisseyi ilk kez alıyorsunuz tahtacı 20 kademe aşağı çakıyor,zarar ediyorsunuz. sonra hisseye ikinci kez giriyorsunuz, tahtacı tekrar 20 basamak aşağı veriyor fakat sonra tekrar yukarı götürüp zararınız kurtuluyor,yatırımcımısınız sınanıyorsunuz. gerçek: sonunda size faydası olacağına ,nanıyorsanız hisseyle devam etmeniz gerekiyor,inanmıyorsanız tekrarlamamanızda fayda var.
Gerçek benim dindar olmadığım ...ve bence gerçekten inancın oraya ait olduğunu hissettirmiyor sa bu eylemi gerçekleştirmenin doğru olmadığı...gösterilmek istenen ise benim gibi birçok insanın bunu bildiği halde ,bu eyleme devam ettiği olmalı diye düşünüyorum .
Abi ilk istanbula gelisimde bir cuma yapalim ayakkabilari bana emanet et evvelallah cikista bir surprizle karsilasmazsin[emoji4][emoji4]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonrada bir balik yeriz silivri sahilinde of daha ne olsun.
Iste o sıkıntı ortak ona teminat veremem
T/ A üstadm müsaitseniz ben şu glyho ile amiralleri yakalayabilirmiyim diye bir bakarmısınız
%12
teşekkürler.
Meret ayakkabi gibi degilki abi yenisini alalım diyecem bir kac yilligina maas kartina sn.abimize bırakırız artik[emoji16][emoji16]
Dostum bı organizasyon kaçınılmaz oldu artık....
Sebebi ise sn. Ahmt , sn bdayım, sn Bucuresti, sn buço, sn lütfü, sn 34jose34, sn know3, sn dobra, sn kuluçka, sn mescil, sn bora44 siz ve aklıma gelmeyen gerçek yatırımcılar buluşmalı....
Yer yeşilköyde güzel bı balıkçı..
İşletmecisi sn bdayım (kendisine sormadan yazdım ama umarım yanlış anlamaz)...tarihi siz belirleyin, yapalım şunu...
Abi 657 li baska ne yapabilir tek umudum kucuk bir teknecik olmasi yoksa...
yok ben doğru biliyomuşum umk
şimdi baktım fiyatlara:)
Organizasyon 10 numara birde şu boyun fıtığından kurtarabilirsem insallah yarin 15 gun sonra ilk defa mesaiye gidecegim bakalim zorlamaz beni insallah yoksa yine rapor alacak gibiyim.Herkese hayirli geceler dilerim.
Şu ayakkkabı mevzusunu yaşamayan yoktur pek:) Ben de yeni ayakkabılarımın cami çıkışında buhar olduğunu gördüm. Sağolsun imam bir takunya verdi de, eve takunyalarla gittim :) Hanımın dalga konusu oldum saatlerce :)
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesajı yeni gördüm ve kısaca cevaplayayım...
Eğer durum düzelirse ve sanki bozulan bir şey yok gibi; 5.40 'lı seviyelere çok rahat gelebilir...
Fakat asıl film bundan sonra başlar...
Aylık grafiklere bakılınca o seviyenin geçilmesinin farklı bir boyut olduğunu söyleyebilirim.
Önemli olan o seviyenin nasıl geçileceği. Aniden bir aşağı salma yapabilir. Hisse tehlikeli bir hisse...!
Eğer o seviyeler geçilirse oluşabilecek rakamları telaffuz etmek şimdiden gereksiz olur...
Sabredebilene ekmek çıkar...
http://myimages.tk/uploads/2020/7/13...most-lin-1.png
http://myimages.tk/uploads/2020/7/13...most-lin-1.png
http://myimages.tk/uploads/2020/7/13...most-log-1.png