Adamlar tepeden satti ustadim
Suan dusukten satip daha dusuren ky
Adamlar geri toplayacak
Yurtdışı vadeliler yeşil.
Hayır zaten bu 1-2 gün sürecek bir olay.Sonra TL açıkları kapanıyor zaten.O yönden sorun kalmaz yarın yada obür güne kadar
Ama bizim yerlileri ürküttükleri için bundan sonra psikolojisi bozulan yerlinin satışları devam ederse dikiş tutarmı endeks şüpheliyim
Birazda bize gözdağı vermek oluyor bu.
Bak sen beni TL'yle sınıyorsun bende senin borsanı çökertirim olayı sanki.
6,93 oldu şu an. Hareketlilik var.
Acaba bayram tatilinde birileri kur atağı yapmak isterken beceremedi de TL'ye mi sıkıştı.Yoksa durup dururken TL faizi niye binlere yükselsin.
Yabancı bankalar, TL elde etmek için Londra swap piyasasını kullanıyor. Piyasa oyuncuları, son dönemde bazı yatırımcıların TL'nin önümüzdeki dönemde değer kaybedeceği beklentisiyle pozisyon aldıkları ve bunun için açığa satış yapabilmek adına swap piyasasında TL talebini artırdığını belirtiyor. Ancak swap piyasasında lira likiditesinin az olmasından dolayı gecelik faizlerin de rekor düzeylere çıktığı ifade ediliyor.
Lubnanda patlama olmus
Eksisozlukte iranda da oldugunu yazmislar
Vay anam vay
Bir bu eksikti
Bist ilginç bir hal aldı akşam kapanışta aldığım hisseleri sabah en geç 11 e kadar satmış oluyorum bu sayede bugün +3 kar yapmayı becerebildim. Yükseliş trendine girene kadar bir süre daha böyle devam eder diye düşünüyorum. Sabahki yükselişler mal çıkmak için kullanılıyor...
Her zaman karı cebe alan ben ilkkez malda yakalandım üstelik tatilde ekran izlemiyorken avlandık, tatile çıkarken 60k kardaydım şimdi -30k zarardayım, alkol komasına girip kendimi denize atacam nasıl böyle acemilik yaptım😞
Günaydınlar üstadlarım, Emmim sağolsun başlıktan haberdar etti beni bayram dolayısıyla izine çıkmıştım nadir bakabildim. Herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim. Başlığımız hayırlı olsun geçte olsa.
dolar 6,97
Suan onur akindan
Gaybana geceleri dinleyerek sigarayi oyle bir cekiyorum ki
Allahindan bulsunlar...
Kumarhane artiya gecti
Bu kadar hizli hareket etmesi ilginc
çıkmalı mi full kademeli olsa , hic umut yok galiba
Paranızın,
3 te birini hisse
3 te birini fon
3 te birini OSLve GBL
de tutarsanız hiç bir zaman ters köşe olmazsınız.
Bu ilk kural. Bu yapılmadığı müddetçe üzüntü kapıda yatar.
Aman allahim euro sogani yukari cekiyot