tektu dün 0,98 gördü şu an 0,83
pili bitti mi yoksa şarj mı ediyor ?
tşk
Printable View
HAFTALIK DEĞİL GÜNLÜK TAKİP LİSTEM :)
ADESE
AKGUV
AYEN
BUCİM
DENCM
DERAS
DGATE
ERSU
EUHOL
GOLTS
GOZDE
KLGYO
KUYAS
ORGE **
PEGYO
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yarın ki hisselerim
orge
klgyo
adese
deras
dgate
MERIT
SNPAM
SKTAŞ
Hocam bu flap bir tepki verirmi? Yorum yaparsanız sevinirim
Parsn
snkrn
ykgyo
orge ytd
4 aydır takibimde olan zaman zaman alsat yaptigim ozgyo da bugün 4 aydır olmsyan birşey oldu dunku kapanış 1.18 bugün açılış 1.25 işlem hacmi bir ara Pegasus kadar fazla oldu , seans içi gevsemesiyle birlikte 1.22 den bindim umarım bugün kapattığı tavan in devamı gelir ,
Sayin çelik çomak siz ozgyo hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizinde Aralık ocak aylarında takibinizde olan hiseeydi
Kısa vadede nereye gider ? Bu tavan ,tavan serisine baglarmi ?
Tektu ve ostim hedefleri devam mı üstad, takipte yeni hisse var mı?
ıhlgm 1.10 üzeri kalıcı bir yükseliş bekliyorum artık kabına sığmıyor bu hisse ama bir türlü bekleneni vermiyor.. martı ve mrgyo da sistem al vermiş ytd incelemem gerekiyor lakin uykum geldi cümleten iyi geceler
Halka açık çimento şirketlerinin birleşme işlemi sonrası yabancı ilgisi de artabilir. MRDIN için alım fırsatı var mı, yorumlarınızı alabilir miyim?
BekirElibolTR aramıza hoş geldin... aslında zamanlama açısından bakmak lazım;
Yabancı yatırım için gelişmekte olan ülkelerden çıkıldığı sürece varsayımının pek geçerli olacağını düşünmüyorum.
Ancak, Suriye nin yeniden yapılandırma sürecinde Türkiye'ye iş payı düşer ise bölgesel yakınlığından dolayı çok avantajlı olacağını kesin diye görebiliriz.
Hoşbuldum Sn. Paşa Konağı, değerlendirmelerin için teşekkür ederim. Mardin i izlemeye aldım, Nisan performansı önemli ytd.
Hocam KARTN ve PAGYO ile ilgili düşünceniz ve öngörünüz nedir?
yorumunuz ve emeğiniz için teşekkür ederim.
Sn Çelik hocam, 2020 hisseleri en iyisi olarak 3 adet belirtilen listede Alkım bulunuyordu , bu konjonktürde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri olan kimyasal ürünler ve dezenfektasyon ürünleri üreten bu firma hiç durmadan üretmeye devam etmektedir . Fakat bu rallide geri kalmıştır. Bedelsiz haftaya kaldı.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde ambalaj sektörünün en iyi firmalarından ve üretim ve organizasyon çok iyi olan ALKA (alkım kağıt) fiyatlar i cok ucuz . Daha öncede yazdığım ambalaj sektörünün bir numarası sayılabilecek karton . Bu fiyatlar i haketmiyor . Sanki patron baskısı var gibi . Ata lirası olması gereken ; çeyrek bile etmiyor . Bu konularda düşünceleriniz i almak istiyoruz . Teşekkürler...
ben ambalaj sektöründe bakab değerlendiriyorum bntas genelde sektörde zayıf gibi görünenler her zaman ters mantıkla hareket ederler bu hisselerin ileride cok iyi fiyatlara geleceğini umuyorum ...alkim gelince bu koronovirüs olayı hissedeki hedefimi düşürdü hatta katletti 100 tl bekliyordum olmadı
Hocam yyapı hakkında bir bilginiz varmı?
pagyo porföyümde yüksek marj beklediğim hisselerden şu an sadece düşüşteki tepkisinde 5.06 tepki hedefi ytd sonrasını izlemek lazım
seramiklere sıra gelirmi ? Egeseramik, ve uşak seramik gibi ...
Ostim 1.86 üzerine kısa sürede atmalı trendin devamı için
Hocam BOLUC nin durumu ne olacak. Bir türlü hareket gelişme olmadı. Konu hakkındaki düşünceniz nedir.
Üstad Ostim de pazartesi hareket olacak diyor teknik analiz sizin görüşünüz nedir?
Takip listem
PINSUT
DERAS
KONYA
SARKY
VERTU
TLMAN
TKNSA
OZBAL
ostim biraz dinlenmesi lazım sindire sindire gidecek pazartesi hareket beklemiyorum sıkışma bant içersinde devam eder salı günü itibari ile hareket eder 1.85 drenç geçmesi lazım ytd