Allahtan boyleleri geliyor da, biz de bu Bahceli'nin incilerini hatirlatma imkani buluyoruz.
Yaz yaz, biz de malzeme cok.
Printable View
Allahtan boyleleri geliyor da, biz de bu Bahceli'nin incilerini hatirlatma imkani buluyoruz.
Yaz yaz, biz de malzeme cok.
Son çırpınışları derken sanırım benden bahsediyorsun.Asıl senin gibi farklı görüşlere tahammül edemeyenler artık tarih sahnesinden silinecek.Müslüman denildiğinde hemen AKP yi akla getirip İslamı akp ile özdeşleştirmek sadece bel altı vurmaktır.Benim söylemlerimin yada yazdıklarımın hiç birinde AKP kelimesini göremessin.
Allah adına mesaj vermeye gelince.Allah inanan insanlara önemli bir misyon yüklemiştir.Asr suresinin ilk ayetlerinde bunu görebilirsiniz.Bu ayette bahsedilen Allahın birbirimize doğru kaynaklar ile tavsiye edilmesidir.Allahtan gelen mesajları peygamberler diğer insanlara tebliğ ettiği gibi peygamberin vefatı sonrası elimizde kalan en büyük kaynağı kuranı okuyup anlayarak sizde bu misyonu devam ettirmekle yükümlüsünüz.Hee tabi bu anlattıklarım muvahhid insanlar için geçerli.Sizin böyle bir inancınız yoksa zaten yapacak birseyiniz yok.Sadece dünya ve yaşam için iyi insan olmaya çalışın ve düşünen sorgulayan beyinleride cahilce hemen yaftalamayın yeter.
Sen bi çık aradan akşam uzay hakkındaki fikirlerin yetti bana sana laf anlatamam ben
Kardeş ben bu adamı yıllardır tanırım dediği çıkar fakat şuan hangi sitede soylermisin unuttum ben takip etmek istiyom yardımcı olurmusun
Spesifik kardeş size yazdım hangi sitede takip edecem
çok basit bir araştırman için birşey yazdım ama yine tahammülsüzlük diz boyu.Operation Fishbowl projesini araştır kardeşim.1962 de nükleer silahlarla Amerika nın gök kubbeyi nasıl delmeye çalıştığını ama bunu başaramadığını genaralin ağzından dinle.İnanmamana saygı duyarım ama araştırmadan araştıran insanları küçümseyen tavırlar hiç hoş değil.
Off sözleşip mi geliyorlar kokutmuşlar topiği. Şunlardaki biat, utanmazlık, şahsiyetsizlik, arsızlık hiç bir zaman anlayamayacağım.
doğu akdeniz meselesini lozana baglayanlanlar var . Koca adamlar hala lozan diyor.adalari kaybettik lozanda diyor. Mondros tan önce kaybedilen topraklar misak-i milli sınırı değildir. 1 Uşi Antlaşması (İtalyanca: Trattato di Losanna (1912)) (18 Ekim 1912), İtalya Krallığı ile Osmanlı İmparatorluğu arasında Trablusgarp Savaşı sonunda imzalanan antlaşmadır. Bu antlaşma İtalyan tarihinde Trattato di Losanna yani Lozan Antlaşması olarak geçmektedir. "Ouchy" Lozan'ın bir semtidir. Türkiye tarihinde 24 Temmuz 1923 Lozan Antlaşması ile anlam karışmasını önlemek için Uşi (Ouchy) Antlaşması olarak anılmaktadır.[1]
Çok komisiniz bari sizde becerinde bir grafik atın boş boş konusmayinnn
Spesifik kardeş tweet rin varmı varsa yazarmisin tes.ederim
:) gerçekten background benim.Hatta dün gece girip yaptığım çalışmayı buraya ekledim.Sonra koç diye bir arkadaş çıktı biz bu çalışmaları biliriz bi işe yaramaz falan dedi onunla biraz yazışma fırsatım oldu.sonra konu nasıl akp ye geldi anlamadım.Allah dedim hemen akp yok yandaşlar buraya yine gelmiş nerden çıktı bunlar deyince gerçekten bıraz üzüldüm.adamlar resmen otomatiğe bağlamışlar :)
Senin yaptığına ayrımcılık denir yok tek yumruk olacakmışız da falan filan bunları senden mi öğrenecez buradaki insanlar hukuk adalet eşit gelir dağılımı şeffaflık gibi şeyler istiyor sen gelmişin şimdi sırası değil tek yumruk olalalim falan filan masal anlatıyorsun bize birde akıl veriyorsun ve olmazsakta hain olurmusuz ya Bi yürü git işine
İmparatorluğu kaybedip adalara odaklanmak bana ilginç geliyor. Eğer balkan savaşları öncesinde ülkeyi padişahçılar, ittihatçı diye bölmeseydik. Bugün başka bir haritaya sahiptik. Biz o dönemi tartışmak yerine adalara kafayı takmış durumdayız.
Adacılara tavsiyem denizciliğe önem versinler, amatör denizci belgesi alsınlar, denize açılsınlar ege ve akdenizde sivil olarakta bayrağımızı dalgalandırsınlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.5 milyar nüfuslu Hristiyanlar mal gerizekalı bir sizin gibi sözde müslümanlar akıllı
Ya menfaat için vermeyeceğiniz şey yok
Adam gibi piyasadan konuşacaksanız konuşun yoksa defolun gidin sizin trollüğünüz de allah inancınız da burda beş para etmez
son bir yıldır bu işleri bırakmıştım.yaratılış , dünya düzeni ve inanç üzerine bazı araştırmalar yaparak kafamada çözmekte zorlandığım sorulara cevap aradım.Şükür şuan istediklerimi buldum sayılır ama araştırmalar bitmez.Bu aralar çok nadir olsada amatörce çizimler yapıp paylaşmaya çalışıyorum.Çünkü bilginin paylaştıkca değer bulacağına inananlardanım.
yaww arkadaş ,şimdi o hritiyanların da ..................can,adam ğibi ne yazıcaksan yaz,niye karıştıryon dini!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rus doktorlar aşı olmayı reddediyor( kabul edenler yüzde 24)
Rus ayısının ipiyle kuyuya inilmez...kaynak tüm Rus tarihi...
sizde bu defolun gidinler ne kadar fazla.Afedersin kardeş burası senin tapulu mekanınmı ? Sahibi senmisin.Ağızlarda ciklet olmuş defolup gidinler.sizin derdiniz Akp falan değil sizin derdiniz inanan insanlar.Tahammül edemiyorsunuz ama edeceksiniz nedenmi çünkü bizde size ediyoruz.
Çok ayıp.
denişik fikirlere saygı göstermen ilazım. :he:
Turkey edges closer to quarantine list after Covid-19 spike ...www.liverpoolecho.co.uk › ... › Trav
Ne güzel demokrasimiz var çok seslilik her inanca saygı taraf olmayanlar hakikat yazanlar. Para için her şey mübah diyenler.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Troller onlara cevap vermenizden beslenir.
Slm cemaat [emoji16][emoji16][emoji16] viop ta hiç işlem yapmadığım halde piyasa nedir ne değildir diye abone olduğum başlık ta yine saçmalıklar diz boyu.. olmuyor sizle doku uyuşmuyor.. buraya gelip illa tartışacak , kazanacaginizi zannedeceginiz saçma sapan argümanlarla her yeri pisliyorsunuz. Gidin alternatif hisse.net açın orada toplanın tarikat tasavvuf u içine katıp piyasaya yon verin...faiz haram diyip finans merkezi açma garebetini uygulayan ( tamam sukuk diye birşey var ama postayı koyduğumuz Araplar bu işin yarısı) iktidar gibisiniz... Burada olmanız tamamen gerilim kaynağıdır, farklı fikirde olmak değildir.
Selam ve dua ile.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse burda inanç ve siyaset konusunda hazır kıta bekleyen tartışmaya meyilli bir çok kişi var ama bu mekan sanırım borsa ile ilgili olarak açılmış.Bu açıdan yola çıkarak bugün biraz vaktim var spot piyasadan hisselerle ilgili teknik bilgi almak isteyen varsa kısa kısa cevap şeklinde yardımcı olmaya çalışırım.
faiz konusunu çok iyi araştırdım.Dini anlamda faiz ile ribanın birbirine çok karıştırıldığını gördüm.devletin belirlediği faizle kuranda bahsedilen riba çok ayrı şeyler.Riba verilenin kat kat karşılığında geri alınmasıdır.Günümüz de bize sunulan faiz bu değildir.Faiz devlet tarafından belirlenmiş minimum sınırlı orandır.Bu da kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması için sunulan en makul sermaye aracıdır.İnşaallah yazdığım bu kısa öz bilgi ile bu konuda azda olsa aydınlanmışızdır.