akdenizde varolus savasi verirken cok mu bu zam ? ulkemiz boylesine bir kurtulus savasindayken dis mihraklara karsi illa ki bizimde fedakarlik yapmamiz kacinilmaz.
Printable View
bosverin sosisi sucugu
ekran basinda yemek icin sunu alin bana dua edin sonra.
https://www.trendyol.com/karlioglu/a...chantId=116848
cogunuz ana citlak hakiki antep fistigi yememistir.hazir fiyatlar % 50 ye yakin geri gelmisken alin.cekiniz vs varsa uyugna gelir.
yoksa kendi sitelerinden alin.
bu sene antep fistigi normalin 3 kati mahsul vermis..
https://www.onlineciftci.com/yeni-mahsul-antep-fistigi
bu da bonus tavsiyem.
https://www.onlineciftci.com/kabuklu-chandler-ceviz
konu disi olacak ama bir konuyu merak ediyorum.
benim ordulu bi elemanim var.adam her sene 2 ton findik topluyordu agustos ortasi gidip 20 gunde.gecen sene ki urunu satma dedim.2019 agustosta 13 bin tl olan tonunu ocakta 30 bin tl ye satmisti.
her sene en fazla 2- 2.2 ton mahsul veren bahcesi simdi 4 ton urun vermis ve su anda tonu 22 bin tl.bana soruyor satsam mi diye.sizce satilir mi.birde bu ise nasil girisilir.sordum 4 senede urun vermeye basliyormus findik.ancak kimse satmiyormus hazir findik bahcesini.
GATA ya sucuk gelmiş forumda
banada forumdan bir arkadaştan nano iyon antibakteriyel ABD üretimi maske geldi bir maske 3-4 ay kullanılıyormuş 18 ay yeter artık bu maskeler bana [emoji3][emoji3][emoji3]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ekşi'den..
"-burası cennet şükredin.
+sen de gel o zaman y.rraam.
-404... "
..
"yakında bu d.llamaların seslerini çok duyacağız. yapılan anlaşma gereği tr'de ki banka bilgilerini bulundukları ülkeye bildirmek zorundalar. gurbetçilerin neredeyse hepsi de o bokladıkları ülkeden sosyal yardım alıyor, acız-muhtacız ayağına ama şimdi ak-kara çıkacak tr'de ki hesap bilgileri verildiğinde bak gör o zaman nasıl kuyruklarına basılmış gibi bağıracaklar samimiyetsiz p.çler. bir de bunları savunanlar var efendim ülkeye para getiriyorlarmış falan sanki babasının hayrına getiriyor am.ıklar parite bir değişsin tl daha değerli olsun euro'dan bak bakalım bir tanesi geliyor mu o cennet vatana ? sınır kapısının önünden bile geçmezler o derece yavş.ak tır gurbetçi tayfası. samimiyetsiz p.çler, bizim derdimiz bize yeter bir de bu moronlar insanları iyice geriyor."
..
"daha önceleri oraya giden türklerin türklükten çıkıp asimile olması çok içimi burkardı... ama artık keşke bir an önce asimile olsalar da şu ülkenin yakasından düşsünler diye düşünüyorum."
S&P vadeliye ne oluyor bilen var mı? son 1 saatte -2% yaptı.
jp çakalına 1 milyar dolar ceza şeyetmişler>
Bu firmanın ihraç ürünleri elinde kalmış.
O sebeple ucuza satıyormuş.
Forum donanım haberde öyle bir konu açılmıştı.
Trendyol'da KG fiyatı 71TL'ye satılmıştı.
Firmadan genel anlamda çoğu kişi memnun. Fıstıkların lezzeti hakkında iyi şeyler söylüyorlardı.
Bilginiz olsun.
Usd try 7.7070 gördüm blomberg ht
Sunucu fazlada şeyetmediler bizi meksikayi daha çok seyetmişlee.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S&P futures 3.222,88 -76,42 -2,32%
Bakalım 200 altına salar mı.
faidesi azalıyor ana çıtlak baba çıtlak farketmez , kavrulmuş ürün neticede ... çiğ olacak ... antep fıstığını mevsiminde çiğ almalı , çiğ fındık çiğ badem gibi... ince kabuklu ceviz pek narin oluyor bilecik türü falan öyle....., avucunda çıtırdataayacağın sert kabuklu yerli ceviz iyi... sok arka ucundan bıçağın ucunu açılır o ...
viop topiğindeki ilaç haberi ilginç
puf.. bir o eksikti..
https://twitter.com/alimahir/status/...100546049?s=19
Bizde sucuğu , cevizi nerden alırız derdindeyiz. Topunuzun monako.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynı konudan mı bahsediyoruz bilemedim ama
haberin içeriği YENİ zam değil.. geçmiş zam istatistiği..
Alıntı:
Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı. Sanayide 2020 yılı birinci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kilovat elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu.
Konutlarda, 1 kilovat elektrik için, tüketicilerin 2020 yılı birinci döneminde ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,2, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 32,3 artarak ortalama 71,2 kuruş oldu.
Sanayide 2020 yılı birinci dönem doğal gaz fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 metreküp doğal gaz için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 1,4 ve bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 13,2 artarak ortalama 189,0 kuruş oldu.
Konutlarda, 1 metreküp doğal gaz için tüketicilerin 2020 yılı birinci döneminde ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 2,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 34,7 artarak ortalama 182,6 kuruş oldu.
Reha abi rakı her şeyin ilacı demiştin. O noktaya doğru gidiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen hafta medikal firmaları haberi vardı Tv'de alaccaklarimizi alamıyoruz diye. Hastanelerde yarabandi bile olmaz falan dedi borçları alamazsak..
Bu sene fındık üretimi az,şu sıralar Giresun fındığı 24-25 arası,bizdede 50 dönüm var,ama üretim %50 düşük mevsim yüzünden,fındık narin üründür,sert kış şartları ona gelmez,mart-nisanda kış devam ederse üretim çok düşer,bu senede öyle oldu,ABD üretim düşük olacak dedi,bizde bakan rekolteyi yüksek açıkladı,esas rekolte pazara indirilen fındıktır,her ürün böyledir,en fazla döviz girdisi olan fındıktır %70 bizde üretildiği için,dışarıya iç fındık 7 dolar cıvarı,kabuklusu 3-4 arası,şu sıralar üreticiden tüccarlar dolar bazında düşük almakadır,ilerleyen aylarda fiat yükselecektir ürün az olduğu için,geçensenede rekolte azdı,ama bu sene ondan daha az.
hayret avrupada yaptirim icin toplanti iptal edilmis dolar halen dusmedi
sıçrama / değişim USA den olmayacak ki ... şu anda bile dahi iblishanın yönetişim için kullandığı beden usa orjinli değil ki ...
not : billi gatör ün aşı olayı aşı fanatikliği ile iblishanın çizdiği rotanın ilgisi yok , billi gatör ile melinda temiz insanlar ...
Dolarda (DXY) hareket bitmiş olabilir;YTD
https://www.tradingview.com/x/AVuyUs5k/