:)
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
:)
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/fintables/status...014018/photo/1
Fintables paylaşmış;
Özvarlık karlılığı 25’den yüksek, F/K oranı 0-10, kaldıraç oranı 0-50 ve PD/DD oranı 0-2 arasında olan şirketler listesi.
Türk borsasında sanki bu verilere bakıyor pehh..
Neyse içinize su serpeyim. Yarın ve cuma günü yükseliş bekliyorum. Bu iki gunden birinde günlük minimum yuzde 3 cikis bekliyorum. Sihirli kürem bunu söyledi. 😊
Dur bakalim iki gun dedik hemen infaz etme. Dökülenleri iyice toplasınlar hele
Trend dibi basıyorlar.fakat alıcı geliyor 800 bin lot verdiler bir haftada bu fiyatlardan daha fazla vereceklerini düşünmüyorum yinede ama bu algyo ne yapacağı belli olmaz
Bu hissede dip diye bir şey olamaz. Kafası isterse 13’lere kadar çekebilir manipülatör. Mal kaptırırsa da kusturana kadar bekler verir makinalara onlar akşama kadar çalışıyor zaten.
algyo çok etkilenmez ama gyolara geçmiş olsun. endeks de orta vade düşer. algyo da madem endeks düştü ben de düşeyim diyecek.
Dolar bazli trend dibi 16.1 oldu
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demistik?
Sürekli aşağı doğru testere hareketi yapamaz. Eninde sonunda testerenin artık kesemeyecegi ve zarar göreceği bir denge noktasına gelir..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.15 pivot burayı geçerse alarmlar çalar yeni alıcı gelir
17.71 Dük olur dolar bazli
Dük mü olur madam mı? Yetti gari. Ne olacaksa olsun. Yakında huniyi takıp gezeceğiz.
Bu kadar ucuz ve adi
pandemi başlangıcında faiz inmişti. şimdi bu faiz artırımı ve pandemi tedbirleriyle yakında krize gireriz ve endeks çöker. bir müddet uzaktan seyredeceğim.
16.97 ema üstünde defans yaptılar ama endeksin salınımıyla verdiler. Yine de mum çubukları bugün al verdi. Yarına bakacağız...
Kapanışı 17 civarı yapabilir.
Karanlık oda öncesi
https://i.ibb.co/fQKpfp4/Screenshot-...eks-Trader.jpg
Kapanış 16.99 alicili. Karanlık odada 99 kademesindeki 12bin lot alındı.
https://i.ibb.co/NLHVjnG/Screenshot-...eks-Trader.jpg
Geçen yıl 40-45 arasi haraketler yaparken 1 haftada 200 bin lot vermişti buna benzer bir durum var hatta burada bir arkadaş ismini unuttum geçmiş yazılarıda inceledim bulamadım tahtada biri var ellerinden kıl çeker gibi lot alıyor diye yazılar yazmıştı o arkadaş buradaysa takaslardan bir analiz yapabilirmi
Endex harika bir trendinin içinde ve bugün tarihi zirve ile kapanış yaptı. 137,ardından 140 binler teknik dahilinde.Yaniltmaz umarım bizleri SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 17.02 üzerinde 17.4x lere kadar uzanabilir. Saatliklerde bir w formasyonu gördüm hedefi oralar. Daha önce dediğim iki günlük yükselişin ilki tamam ikincisi de bence olacak. Ha gün içerisinde yüzde 3 bence görülür ama öyle ****** dolu ki tahta onlar bırakırsa veya söyle diyim alıcılar onlara hakim gelirse yarın güzel bir kapanis yapabilir.
Bu arada yapikerdinin robotunun fişini çekmişler herhalde düşerken açığa veriyordu trend diplerinde hiç işlem yapmıyor bu günde yoktu tahtada
Civi cakti ** kagidi bune ya
17.15 pivot 17.35 direnç.. eğer geçilirse hızlı ataklar gelebilir ama kolay bırakmayacaklar gibi görünüyor
La rüyamda gördüm bugün kap haberi düşüyordu bizim uyuz eşşek ile ilgili. 😂 Hayaller hayaller... 🤣
[QUOTE=devletmemuru;4945740]La rüyamda gördüm bugün kap haberi düşüyordu bizim uyuz eşşek ile ilgili. 😂 Hayaller hayaller... 🤣[/QUOTE
Ne gibi bir haber mesela?? adamlar kap 'ın ne olduğunu unutmuşlardır endeks biraz salarsa gelse gelse devre kesti haberi gelir
Yeryüzü daha böyle bir orsp çocukluğu görmemiştir yazın bir kenara
Bu gün tahtada alan lar zararına sattı
Dün bir kısmını satıp Ege Gübre almıştım.
Keşke hepsini satsaymışım..
Bu uyuz beni uyuz etti..