Aleykum selam sayın hocam ve tüm arkadaşlar.Hocam INDES değerlendirebilr misiniz zahmet olmazsa pc ler bugün hareketli idi.Şimdiden teşekkürler.
Printable View
Aleykum selam sayın hocam ve tüm arkadaşlar.Hocam INDES değerlendirebilr misiniz zahmet olmazsa pc ler bugün hareketli idi.Şimdiden teşekkürler.
Hocam mepet, mrgyo yaklaşık 3 aydır tutuyorum.bunlar hakkındaki düşünceniz nedir?
Çok teşekkür ederim degerli yorumlarınız için
uzun aradan sonra ziyaretci sayısını geçtik :):) hayret
yarın
trgyo
ihlas
cemts
escom
nugyo marj gördüklerim herkese bol kazançlar dilerim iyi geceler
Teşekkürler hocam
Teşekkürler, hayırlı geceler Hocam...
psdtc
gerel
turgg
yatırım tavsiyesi değildir.
Slm herkese.hayırlı bir gün olması dileğiyle.Klmsn yabancı alışınsa oran olarak ilk sıraya yerleşmiş.Ama hala gitmiyo.tahtacısı mucoyuda geçti.Lkmn ve klmsn da beklemeye devam.Çelik hocam ucuzlar sabır dedi.hayırlısı.
Hayırlı sabahlar dostlar. Endeks için 1506 stop seviyemi 1525 seviyelerine yükseltim. 1560 ları geçip üzerinde kalıcılık sağlarsa işlem yapmaya devam ederim. Geçmese 1525 stop koyar ve öylece işlem yaparım. Stop olursam ilk başta %50 nakite geçerim 1506 altına inerse %100 geçerim. Kesinlikle Y.T.D
Günaydın Esma hanım.Klmsn dan bugün patlama bekliyom.salı günlerini sever.yabancı oranında ilk sırada.siz ne düşünüyorsunuz ?
Gıdalardan knfrt takibimde.
sayın suzay btc Turk te öyle bir sorunla karşılaşmadım hesabıma geri çektim sıkıntı olmadı bendeSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elif hanım sanko için hedef 20-24 tl idiSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı sabahlar .
Herkese hayırlı , bereketli kazançlar..
esma hanım sokm hakkında düşünceleriniz nelerdir acava
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam emin olmamakla birlikte tobo formasyonu yapıyor gibi siz ne düsünüyorsunuz
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta vadelik hisselerimden IPEKE teknik olarak güzelleşti.13.58 üzeri kalırsa önü açılır.YTD.
Celik hocam GSD ler harekete başladı. GSDDE TAVAN tebrikler ....
Odas ve ipeke'ye sembolik bir miktar girdikten sonra, bir göz atayım diye bir tarama yaptığımda şu hisselerde yükseliş olacak gibi görünüyor diye not aldım ve elbette her zamanki gibi hiçbirine girmedim :rules: https://imgbox.com/BMyxF5JQ
sadece ipeke'den bozup arzum'a kattım 20.50-30-22.5 yolculuğunda daha da düşmez diye. herhalde altından bozduğum meblağın bir kısmıyla yerli hsyf'lere girerim tek tek hisse kovalamak yerine. zira bilançolar geliyor ve kâr satışları olabilir. yoksa gönül istiyor kaçırdığı fırsatları aynı hisselerden yakalamayı ama çıkmayı/lot artırmayı bilmiyoruz ve bu takip günlük konforunuzdan yiyor. yani kazandığınız para, kaçırdığınız huzura ve zamana hiçbir şekilde değmiyor.
Bu arada, Fintables başta olmak üzere, temel analiz için takip ettiğiniz kaynaklar var mı sormak isterim. zira pd/dd, fvaök vb bayağı şişmiş olsa gerek şu 2 ayda. en son bilanço takip ettiğimde yaz sonuydu. sanırım sonuncuyu tamamen kaçırdım. sallıyorum, ttrak 80'den 180'e geldi ancak son bilançosu nedir, tekrar yükseliş yapma şansı var mıdır, öngörebilmek isterim. otomotiv ikinci şahlanışını yapmış zaten (otkar ve jants'ı demiyorum, toaso ve froto'yu diyorum). bu sebeple aslında koç iştirakleri fonu ile hiç olmazsa bu yükselişlerden nasiplenmek mümkün olabilir diye düşünüyorum. bist 100 dışı hisselerin ayakta tuttuğu ayı piyasasını da hatırlarsak, bist 100 dışı hisseler için açılmış yeni yatırım fonu da alternatif olabilir düşüş zamanında. temettü fonları hakeza. tarih takip etmek istemeyenler için. bunlardan nemalanmadım henüz ancak son dönem getirileri doyurucu gözüküyor. hisse bazında ise, tartışıldı mı bilmem, başka örneği olmadığı için kısayollarımdan şu seçkiyi sunmak ve sorgulatmak isterim: https://halilbuhur.com/buhur25-ekolu
Uzun zamandır hareket etmeyen ve yıllık hisselerde olan PAGYO ısınma turlarına başladı...
değerli görüsleriniz için teşekkür ederim esma hanımSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma hocam . Yıllık listede olan uşak seramik için ne düşünüyorsunuz? Çok hareketsiz kaldı...
Megap yarın şova başlar Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Mebes hocam 2.26 kanal alt bandına değip dönmüş . Ksada 2.31 stop 2.33 desteği üzeri ilk hedef 2.37 ve 2.40
Temel olarak güçlü bilanço kokusu alınan hisseler piyasa tarafından satın alınıyor.Bir durgunluk var acep neden?
CEMTS güzel bilanço beklentisi piyasa tarafından satın alınıyor.PAPIL kedimizi dün ürküttüler bugün miyafladı.YTD.
Koza gurubundan pirimlenmeyen IPEKE( orta vadede listemde var) bıraz daha yakından takib ediyorum.TVF başkanın demeçleri vardı geçen gün sanki hukuki süreç yakın bir zamanda sonuçlanabilir diye bir beklenti içine girerse piyasa daha hareketli olabilir.Kesinlikle YTD.