ankara sözleşmesi hazırlıyorlarmış...
https://odatv4.com/akpden-ankara-soz...-20032153.html
Printable View
ankara sözleşmesi hazırlıyorlarmış...
https://odatv4.com/akpden-ankara-soz...-20032153.html
İstanbul Sözleşmesi diye özetlenen sözleşmenin tam olarak adı;
Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesidir.
Bizim talebimiz üzerine istanbulda toplanılmış ve sanırım ilk imzalayan ülkede bizmişiz.
iktidardaki partinin adı da "Adalet" ve" Kalkınma", isminin ne önemi var. bizim toplumuza uymuyor idi. erkekler potansiyel suçludur. kadının beyanı esastır.
https://twitter.com/i/status/1370698437549772802
-2000 açar,iş yatırım şort kapamaya başlar 162-163 de döner dowa bakar.
bunlar ne ki neler oldu,bunların hiç bi anlamı yok.İlk kez başkan görevden alındığında ses çıkmamış ,olay normale dönmüş.
Tecrübesizler sakın şort yapayım demeyin.Sizin üzerinize oynarlar.iş yatırımın 50.000 şortu var ,bu kurum açar şortu tam böyle zamanlarda kapar.Ne olduğunu anlayana kadar 10.000 puan yersiniz.
vob da şort kapanınca yükseliş olur(tecrübesiz arkadaşlara için ).
SnCaho ,bu kaçıncı başkan,vize ,uçak,sınır öteleri,hergün ayrı aksiyon,her seferinde şortcuları madara ettiler.Türkiyenin yeni normali bu artık.
yaklaşık 2 aydır viop işlemi yapıyorum. 2 dolar işlemi dışında (ikisi de viop vadeye dikkat etmediğim için oldu) tüm xu30 tüm işlemler tuttu. güzel kar bıraktı.
umarım borsa melekleri ilk kez işlem yaptığım ford vadelide beni ipten alacak. ford palasının gazabından kurtaracak. en azından görüntü o ama hisse vadeli 1 işlem yaparken ben gibi 10 kere değil 1000 kere düşünün arkadaşlar. taklaya 10 dakikada bile getirirler.
iyi geceler.
bu MB başkanının ilk görevden alınışı değil.
daha öncekilerde ne olmuştu kimse grafikten bakıp şunlar olmuş dememiş.
ben kısaları kapatıp tekrar uzunları yerine koymak için pasif emirleri gönderdim. nette zaten uzun vardı gece seansı son dk da azaltmış olduğumu yazmıştım.
6 parça 10 ar lot. belki 1 - 2 tanesi açılışa denk gelir.
kalanına da seans içinde çok miktarda 2-3 puanlık işlemlerle maliyet iyileştirme yapılabilir.
eğer düşük başlarsa grafikte -%50 altında her yerden azar azar kısa kapatır tekrar tepkiye uzuna geçerim.
elde opsiyonlar hariç hiç bir pozu uzun süre tutmadığımdan takip eden olursa o anda gerçekte hangi pozda olduğumu tahmin edemez.
Beni takip etme güzelim, bende yanlış yoldayım. {kamyon arka yazısıdır}
https://i.resimyukle.xyz/I68Nbb.png
https://i.resimyukle.xyz/I68Nbb.png
şu içki içerken devrilip pc'ye dökme olayı yüzünden, nerdeyse 10 gün bilgisayarsız kaldım. i7 işlemcili makine bir de, yenisini alsam 10 bin üstü, mecbur tamir bekledik. foruma yazamadık.
öncelikle son pozumuz, iyileştirmeleri saymadan 155.650 short idi. Başlık kapanmadan tahsilat yaparız diyorduk, son anlarda çok yazıldı. bir de haber geldi çoştu ortalık neyse...
mb başkanının görevden alınmasının elbette piyasaya eksi açılış getireceği görülüyor. Ama taban falan hikaye, 10 seneyi geçik vobda işlem yaparım, hiç taban görmedim ama tavana rastladım. hatta dolarda tavanı açıp x2 bizi bir silkeledikleri bile oldu.
19 faiz var bu ülkede, rte akıllı adam, aldı mb başkanını, şimdi bizim saflar pazartesi sabahtan dolara zıplar, yabancı fonlar vs gelir misler gibi 7,50-8 arası artık fiyat neyse bozar doları, faize park eder. Bizimkiler uyanana kadar dolara bir boğarlar buraları, dolar bu faiz oranında 7.00 altına geldiğinde, bu amcamlar faizlerini de alıp dolarını geri alıp çeker gider.
adam seçimlere oynuyor, asla borsayı aşağı sarldırtmaz. ha açsın 2-3bin eksi, bir 5-6 binde salsın, toparlar gider yine..bari biz de şu salak short pozdan kurtuluruz.
klavyede u harfi çalışmıyormuş. biraz daha parça değişecek hay anasını ya...
panik işlem yapmayın yeter.
Bir arkadas yazmış bunlar sermaye piyasalarında işlem yapmıyorsa diye.cumhurbaskani ne diyor.dinlemiyormusunuz artık eski Türkiye yok yeni Türkiye var.yigit bulut nerde?eski Türkiye de yabancı gelir borsada faizde dövizde bizi tokatlar giderdi 8-10 yılda bir.simdi yiğit yabanciyi tokatlayip gönderiyor.adamlar artık girmeye korkuyor.o yüzden borsa artık yigitin grubunun elinde çöküş uçuş beklemeyin.istikrarli çıkış bekleyin .ben tüm piyasalarda olduğunu dusunuyorum içerden ve önceden haber alarak.geleni tokatliyorlar.tabi katarlilarda şirketlerin çoğunu toplamış durumda.az yabancı kaldı onlarda atmış unutmuş hisseleri.arada yanilip geleni böyle haberlerle tokatlayip gönderiyorlar..
Yabancı gelmez böyle piyasaya diyen arkadaşlar zaten istemiyor bunlar gelmesin katar bize yeter diyor.aslinda haklida ne zaman faydası olmuş bize borsaya gelen sıcak paranın he bizi tokatlayip gittiler.
Devlettin tokatçılığa başladığını söylemekte ayrı bi ruh hali
Binance usdt 7.46 hacim 0.45 milyar dolar.
Herkes fazla iyimser gibi...
Benim tahminim 5-7% arası eksi açılış olması...
Açık söylemem gerekirse daha fazlası bile normalde mümkün olurdu ama artık normal yok...
Olanlara bakınca sevgili Jas ve Bear hocanın dedikler de neden olmasın diyorsun...
Çünkü olmaz denilenler maalesef...
Umarım sizin dediğiniz olur çünkü benim elim spot-vadeli full hisse ama aklım çok ucuz kurtulamayacağımızı söylüyor...
İyi Pazarlar herkese...
Mecliste yeryatağı serip yatan HDP milletvekili Ö.Faruk GERGERLİOĞLU sabah saat 0600 sularında gö.altına alındı...
spot açılış için söylüyorum çok yüksek eksi açmaz -2 civarı ama sonra -5 e gideblir mi olabilir,göreceğiz bilmek zor ...........vadeli ayrı bir dünya zaten aslında mb başkanının aksiyonunu görmeden bu kadar sert açmazdı ama dedikodular kötü...........ytd
yarın endekse değilde çakal speklerin büyük oyun oynadığı
SASA,GUBRF,PGSUS,FROTO vadelilere bakmak cazip olabilir...
endeks %-2... bu kağıtlar %-8 olursa, alınır,ama sanmıyorum..
(%-2 bile düşürmesi zor,endeksin,açılışta..bana göre)
KATAR'dan gelen para, sence Katarlıların mı??:)
Temim bin Hamad es-Sani - bi ara FBI/CIA ifadesini alsa iyi olur, Reza gibi...
Rakamları, bankalarında yatanları bi açıklasa..öğrensek?(Duyduğum 40m.usd civarı hayır parası emanette)
Cuma GUBRF aldım/sattım..kapanışa da bi bakıver..(%-6 gördük, %+2 kapattı)
SASA aldım ..kapanışta %2 yukarı alıverdi.. ekside..
Kumanda tek yerde olunca, kağıtları zor düşürürler..
Merkez bankası değilde ,Reis değişse... adamların oyununu etkilemez.. korkuturlar birazcık..!:)
(Ters indikatör CAHO'da önemli bilgiler veriyor..
Taban taban derse, bilki endeks 2 günde %5-7 yükselebilir..)
Abi çocuk oyuncağı değil. Kriz çıkartmak istiyor ise birileri çıkar. Ne rezerv var ne turizm. Her yer iş yapamıyor tarihin en büyük felaket anlarindayiz. Korona da yönetimi hiç yapılamadı. Ne Brezilya ne Amerika gibi burası. Fabrikalar hammadde yok diye üretime ara veriyor borçlar dağları aşmış.
Bu ortamda kriz çıkartmak kendileri bilir dayı. Dayı adamın aklını alırlar..
Pazar Sabah oldu halen paket program icraat yok çok acayip
..
Kendileri bilir dayı.
Devletin verdiği fon bi tarafa .Adamlar son 5 yıl şortcu batırarak iyi para yaptılar.Anadoluda bi fıkra var.anan alıştı kaz etine .......bunlar da alıştı şortçu parasına.
HAngi borçlar? ARCLK;FORT;KCHOL kasaları aşırı karlılıktan şişmiş vaziyette..
247 milyon FORT ta yolsuzluk yapılıyor, milim etkilemiyor, ne firmayı ne borsayı...
Chip sorunu var, otoda..sadece bizde değil,avrupada da..(toyota,honda,volvo yeni ara verenler,üretime..)
Sebep? Talep fazlalığı...
(Esnaf, restaurant kobi,vatandaş kr.kartı ise aşırı borçluluk,haklısın ama borsayla alakası yok.. maalesef..)
Ama değil %15,20 olsa da yönetebilirim diyor.Hiç utanma yok telekoma şu kadar kaptırdım diye.Ya bunlar boş işler.Bu iş bankası zamanında verdiği krediden dolayı ,bayındır hastanesini aldı işletiyor.deve kuşu çiftliği,hindi çiftlikleri işlettiler.Bunlar batmaz bi yolunu bulurlar.Biz kendimize dikkat edelim.
Yanlış yerden bakıyorsun....
Bankaların karlılığı 2020..bi zahmet,okuyuver...:rules:
2020 Banka Karlari
Bankacılık sektörünün kârı yüzde 22.3 arttı
Bankacılık sektörünün kârı, 2020'de bir önceki yıla kıyasla yüzde 22.3 artarak 59 milyar 973 milyon liraya yükseldi.
Japonlar %35-50 arasını tam 30 yıldır yüzdürüyor (1990)dan beri.Aslında normalleri değiştirip yeni normal bu dedikleri zaman hiç bir şeyin önemi kalmıyor.
YA caho 2001 kriz çok serti ,araç satışları sıfırlandı,ne oldu.devlet RENOdan silahlı kuvvetlere şube müderleri dahil makam aracı aldı.Tofaş ve ford kamuda ki tüm makam araçlarını yeniledi.daha da büyüdüler,ya biz kendimizi koruyalım YARIN TEB,CREDİT,MERİ,İŞ YATIRIMA YEM OLMAYALIM.hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz.