Hedef nedir
Printable View
Hedef nedir
1 beddua edip gidicem HEY OPERASYON ÇOCUKLARIIIIIIIIIIII SOKAK ÇOCUKLARIIIIIIIIII ONUN BUNUN ÇOÇUKLARI aldığınız 15 bin tl haramı zıkkım zehir zıkkım olsun o paraları yemek size ailenizi en sevdiklerinizle yemek nasip olmasın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 sene 2 ay geçti hisseyi alalı maliyete bile gelmedi varsın 2 sene tutsun yapacak bi şey yok, tahta onunsa sabır da bizim. 20 altı gelirse de maliyet yapar beklerim.Karı geçtim zararsız çıkmam için 3 kat yapması lazım enflasyonu hesaba katarsak :)
3 katta bile zaradaisn bu enflasyonda en az 10 kat gitmeli ki bı seye yarasın
Herkesin hesabı,risk algısı, getiri beklentisi farklıdır.Bu uçuk enflasyon olmasa Yıllık %30-40 getiriye her zaman razı olurum ama şimdiki durum biraz farklı tabi.
Hiç bir şey olacağı yok bunun baya bir övmüşlerdi yazık milletin parası pul oldu
Önce 23
27 üstü severim seni
Sıkıntı yok inşallah…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boşuna beklersin kardeş 27 olsa ne yazar her şey 10 kat gitti
67 Milyon 2022 ilk yarısı için açıklanan kar.
2021 yılında ilk yarı için 18 Milyon imiş.
Bistte böyle kar yazıp bu piyasa değerinde olan başka kağıt yok herhalde yillikta 140 milyon kar yazacağız bu gidişle vay babam vay:bravo:
Egeen olur mu sizce
Yerinde sayıyor nasıl Bi hisse bu
Tüm hissedarlarıma selamlar saygılar olsun 4.28 ile 28 ay önce başlayan yolculuğumda bana 10x mutluluğunu yaşatan ayesime şirketime tahtacıma teşekkürler büyüksün ayesim saygıyla önünde eğiliyorum ölsemde gam yemem artık........
Ben senden önce baslamisim ama suana kadar en az 10 kez al sat yapmisimdir. Ancak hic ellemeden beklesem daha karli olacaktim . O zamanlar 5 000 lot, 10.000 lot almak cok kolaydi. Suan biraz yurek istiyor.
Peki 16 senede hedefiniz nedir
Hani nerede 1000 olacak diyenler
Vay be 1.50 maliyet ile yuklu vardi ...3 lerde vedalastik.ytd
Bu hissede en büyük korkum 10 tane işgüzar veya iş adamı birleşip hisseleri ele geçirip şirketi ele geçirmesi olacaktır imtiyazlı hisse olmadığı için sabah şirkete gidip koltuğa dahi oturabilir mevcut yönetim usul usul gitmek zorunda kalır buna örnek 1 şirket bile var neyse eskiden olsa bu piyasa değeri normal derdim ama kaldıki artık piyasa değeri bedavanın bedavası durumunda.YTD.
Webmaster hocam piyasa değeri ne olmali
Bist in devreleri yaktigi bu kotu haftada %22 deger kazanan hissenin forumuna yazan yok. Herkes satti mi yoksa çalı dibi pozisyonunda miyiz?
Nereye kadar h3defniz kaç milyar
Ek 29240
Yeni binamız hayırlı olsun 5 sene sonra 10 katı fiyatına satılacak bir yer almış yönetim tebrik ediyorum :ok:
Ne zman çıkarsınız webmaster
Neden 2040 hedef piyasa degeriniz kac
1500 ortaklı şirketimizin tüm paydaşlarının yeni yılını kutlarım Allah şirketimizin işlerine zeval vermesin inşAllah..Tahtacı dayı seninde işin gücün rast gitsin...
#ayes bedelsizi sonunda onaylandı.. Hayırlı olsun..
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayes tek hisse ile beklenecek hisse olmadığını bir kez daha göstermiştir öncedende belirttiğim gibi portföyde olucak ancak tek ayes te beklemek mantık dışıdır kafayı yedirir :) biz neler yaşadık 2.5 yıldır :) ytd.
her gün düşüyor..bedelsiz ayagina sağlam saldılar..poipte ucanlar bile bunun kadar dusmedi..yillik bilancoya kadar baya üzecek bizi..ytd
Gülerek takip ediyorum sosyal medyayı beddualar ahlar vahlar bi durun arkadaşlar ayes bu çöp şirketlerle karıştırdınız heralde hiç bir yerde yazmadığım için tek burdan seslenmek istiyorum sakin olun sabırla bekleyin sabırsızlar dökülsün hisseden tahtacımızda 3/5 yolunu bulsun değilmi dayı sen bilirsin işini :wave:
Direnin ortaklar sabır taşı çatlamak üzere bizden 1 gidiyosa onlardan 100 gidiyor bu düşüşün arkasında olağan üstü bir haber gelecek gibi bir his var içimde dayanın sabredin bakmayın borsacı dede ne diyo düştümü dahada alın :halay: YTD.
Her düşüşte aliyoruz ortalama düşsün diye ..buraya düşeceği aklımıza gelemedi erkenden girdik:) bilanço geçen yıl 11 martta gelmis.. az kaldı nereye salacak artık.. hergun -5/7 lere 100 lot yazıyoruz ****lik admlarin kanina işlemiş verdikçe verdiler ..