Short meraklısı gelsin Garan'a her gün ağzına s.....yorlar illaki ekmek bırakır
Printable View
Short meraklısı gelsin Garan'a her gün ağzına s.....yorlar illaki ekmek bırakır
Büyükelçileri falan göndermeyiz. 5 gün sonra G20 zirvesi var, Biden hala RTE'ye randevu vermemiş. Uslu durursanız ayak üstü görüşürüz gibi bir mesaj verilmiş ABD'den bizimkilere. Bunun üzerine adamların büyükelçisini postala sonra Biden orada sana köpek muamelesi bile yapmaz.
Kararı erteleyebilirler, g20 de Biden pas vermezse belki öyle postalarız. Ha çok umrunda mı ABD'nin sanki kapattım büyülelçiğimi ne *ok yerseniz yiyin derse Doları 30 liradan almak için millet birbirini tepeler.
Geçen hafta faiz kararı sonrası endeks shortları kapatıp, longları da artırmıştım. Haftasonu ortalık karışınca sabah hedge maksatlı shortlayayım dedim. Endeks artıya geçti yetmedi Cuma günü yükseğini geçti. Stop loss yapalım kapatalım şortları dedik, şimdi de oradan %1 geri geldi. Testere piyasası söz konusu. Akıl sır erdirmek mümkün değil.
Böyle bir günde, artıya geçmek, Cuma günü yükseğini geçmek nedir ya?
Bademler ucuz maliyetli dolarların satışını halletsin, dolar shortlar açılsın, Vioptan yeterince mal toplasınlar R vitese takılır. Bu zamanda 10 büyükelçi göndermek göZ ister. Tam bir tiyatro oyunu. Trajedi.
Boşuna shorttan darbe yemeyin bu çapsızları ciddiye alıp.
Asıl dikkat edeceğiniz 3-4 gün içinde başlaması olası olan Dow 5.2 düzeltmesi olsun yaklaşık 700-1000 puanlık. Biraz realizasyon olursa o zaman olabilir.
Sonra yön yukarı bana göre.
kchol- eregl ikilisine akbnk ekledim biraz bu geri çekilmede.. çok güçlü görünüyo gözüme kırmızılı banka, türk patronlar bankalarına sahip çıkmaya başladı, ispanyol çingeneleri kafa kaldıramıyor.. nerdesin juan carlos ?
Erken seçin tek çare. Memleket artık daha fazlasını kaldıramaz.
şimdi evci tayfa bankaya koşmuştur bedava kredi 18. evi alacaz bitecek bitecek bitecek.... :)
dövizin %35 çıktığı ülkede senin benim vergilerimle para toplanan hazineden %15 le kredi dağıtıyorsun...
bunun adı vatana ihanettir...
şimdi siyasal islamcıların doluştuğu başakşehir fatih gibi yerlerde fiyatlar artar...
Mart ayında MB başkanının görevden alınması mı daha büyük olay yoksa bu persona olayı mı..
Hemde faizler alakasız bir şekilde düşürülmeye çalışılıyorken..
Mart ayındaki manipülasyonun büyüklüğü şimdi daha iyi ortaya çıkıyor..
şey yine geriye esniyor.
Manipülasyon doğru ama malûm kötü etkidir Naci olayı..
Muhalefetin bile desteklediği son zamanlarda en liyakatli atama idi..
Satış yönlü abartmaları normalM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1602den longlar gider şortlar gelir..full şort Allah utandırmasın....
Ankara büyükelçilere alternatif çözüm arıyor-Yetkililer (Bloomberg)*
*
Ankara yönetimi, konuya yakın iki yetkiliden edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “talimat verdim” dediği 10 büyükelçinin “persona non grata” yani “istenmeyen kişi” ilan edilmesinden kaçınmak için alternatif seçenekler üzerinde çalışıyor.*
*
Yetkililer, konuya ilişkin kararın bugünkü Kabine Toplantısı’nın ardından açıklanabileceğini ve Türkiye’nin 10 büyükelçiyi sınırdışı etmesi anlamına gelecek süreci başlatmak yerine yeni bir sert uyarı yayımlanması üzerine çalışıldığını bildirdiler.*
Konuya yakın yetkililer, Ankara yönetiminin Erdoğan’ı, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı Almanya ve en güçlü NATO müttefiki ABD ile ekonomik ve siyasi bağlarını zedeleyebilecek bir karardan vazgeçirmeye çalıştığını ve bu nedenle Dışişleri Bakanlığı’nın bu yönde bir adımı henüz atmadığını aktardılar.*
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 elçi içinde İngiltere var mı yok...
Neden yok...
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Millet bizi pazarda görsün hesabı..
Ben buradayım demek için yapıyor..
Geri vites gelir hep böyle oldu...
Biden direk temas ile değil dolaylı yollardan hesaplaşma peşinde olacağız demişti..
Bunlar dikkat çekme çabası..
Biz daha ölmedik[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse 40 sayfadır keremi arıyorum
Yok
Gören var mı?
:))))))
biz bu oyuna gelmeyiz pala efendi ütüle ütüle bi kulağımızın arkası kaldı heeyyy paallaaa şeyini de al get la bu maaleden :oleyo::oleyo::oleyo:
Tüpçü tıkandı gibi 141 etrafında dönüp duruyor. Teknik bilgim yeterli değil ama baya oyalandı buralarda sanki..
Üç iş günüdür yonca da dönene filimi anlayan varsa yanıma gelsin:)
bugunde para çıkışı var , millet ralli modunda .
Karakemal ,
yarın seninkinin bilançosu var bu yüzden dik duruyor ,
Bloomberg, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Ankara'nın Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını talep eden bir açıklama yayımlayan 10 büyükelçinin 'istenmeyen kişi' ilan edilmemesinin yollarını aradığını belirtti.
Gözler RTE de Ankaradaki yetkiliden farklı büyükelçi yorumu gelirse yonca eşliğinde diyorum iki yöne gelicek habere göre kırılıcak formasyon mevcut.Olumlu bir haber se 9.40-45 formasyon hedefi , ha şuanda dönen haber sallama bir haberse , ben bahçeliye söz verdim denilirse 8.60 aşağı hedefi formasyonun.
RTE ile Bahçeli görüşmesi sonucu açıklama gelir birazdan. Bu ikisinin görüşmesinden ne gibi bir hayır çıkabilir ki?
Krediye ulaşan zengin oluyor..
Ulaşamayan fukara
Eşitsizlik giderek artıyor..
Dar gelirli krediyle ev alamaz..evler uçuk..
Ama zengin olan çok kolay öder...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reis sözünden dönmez öyle elçi istemesüz go home elçi :vk:
Bloomberg
@business
Recep Tayyip Erdogan’s administration is weighing options to avoid formally expelling ambassadors from 10 countries
Habere göre bir geri vites beklentisi var.
biz gönüllerde istenmeyen adam ilan etmişik kağıdın küreğin ne önemi var ağbi?
orta yolu buldum bu işi de tatluıya bağladım bu şekil.. bunu yukarı iletin de şu sorunu da çözüvereyim ...