Üstadım artakalan paralarla ortalamayı düşürüyorum fakat ister istemez canımı sıkmaya başladı
Web vakıfbank ın forex ini kullanıyor musun? Ücretli mi? Ben hesap açmadım da kullanmadım da. Şunun için soruyorum. Piyasalar kapalı iken dolar alıp satmak mümkün oluyor. P.tesi gecesi olduğu gibi. Tabi biz böyle bir durumla karşılaşacağımızı rüyamızda görsek inanmazdık. Ama oldu. Forex e hesap açalım bir kenarda dursun diyorum.
Finans portföyümde olan bazı yabancı fonlar ile bugün vedalaştım. Çünkü an itibari ile kur güven vermiyor. Oturması lazım. O zamana kadar dövize dayalı fon almayacağım. Yerli değişkenler duruyor. Yalnız talimatların gerçekleşme tarihleri farklı kimisi 28 aralık, kimisi 31 aralık, kimisi de 03 ocak. Şu senin belirttiğin noel tatili ile ilgili sanıyorum. Sorum şu. Verdiğim talimat bugün gerçekleşir ama; para belittiğim tarihlerde hesaba geçer. Doğru mudur?
Hocam dolar tek haneye düşerse halka fayda mı getirir? Yoksa zarar mı? Buna bakmak lazım. Bence zarar getirir. Peki şimdiye kadar oluşan zamlar geri alınır mı? Bence alınmaz. Hane halkı için ne değişir? Önemli olan bu sorunun cevabı. Ama hiç bir konuda kesin konuşmamak gerekir. Her şey olabilir tabi
Soganin ben ebesini seveyim...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Modele gore kur cikmali.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.04 guclu destek. 9.20 ise imkansizi iste.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 10.40-12.13 bandini beklerim.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Voib da longcuları öpeceğiz diye bizim üzerimizden geçiyorlar resmen.. Gelmez dediğim tüm rakamlara geliyor, artık gelir demeye başlayacam.
Dıj minnaklara inat 6.90 olacak...
Büyük oyunu paylaşıp gideyim ,şimdi yabancı borsadan çıksa paraları pul oldu
o zaman ne yapacak bist endeksini yukarı sürecek ,ama önce dökmesi lazım
yine de yatırım tavsiyesi olmasın
Al benden de okadar vefam
Hayir ben dolardan kazanmadimki simdi zarar ediyorum
Tl de kaldim
Ppf de kaldim
Dolari dusurduler fona girdim
Yuzde 30 zarara girdim
Benim sucum neydi
Bist cokuyor dolar cokuyor fonlar haliyle cokuyor
Bir de diyorlar kriptoya gitmeyin
TesekkurlerM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalniz sunu biliyorum
Suan ne alirsaniz alin cocugunuz zengin olur
Hepsi ucuz
Ytd😀😀😀
Kamucu ustadim hg niz
Alacak nakit kalmadı Webster üstad, Ocak ortasında başka bir şehire taşınacagim onun için nakit bıraktım hesapta o göz kırpıp duruyor, az kaldı kiyacam canına onunda basacam yabancı fona..
bu gibi ortamlarda zararim büyükte olsa ufakta olsa ekrana bakmaktan başka bişey yapmıyorum.
yatırım araçlarında psikoloji çok önemlidir.
algılarınız ile oynayabilirler ve panikle hata yapmanızı sağlarlar....
Nuvuse selam cakayim...Ozlemisim duygularim kabardi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bize yakın üç dort döviz bürosu var. Bugün biraz oralarda takıldım. Edindiğim izlenim kur 11... li seviyelerde iken çok alıcı gördüm. Hatta insanlar sıra halindeydi. Bir şey daha dikkatimi çekti. Döviz buroları arasındaki alış/satış fiyatları farklıydı. Oysa ki dolar kurunun normal seyrettiği zamanlarda döviz buroları arasındaki satış farkı (bin dolar ve üstü için) bir kuruş ya olur ya da olmazdı.