Teklif sıfırken gerçekleşen nasıl oluyor öyle, zorla mı taşıtıyorlar😀
Printable View
Teklif sıfırken gerçekleşen nasıl oluyor öyle, zorla mı taşıtıyorlar😀
Hisseyi 10.12 ile açıp endekste gevşeme olmadığı halde 9.94'e ve eksiye düşürmek art niyettir, şer....sizliktir, onun bunun çocuğu olup babasını bilmemektir. Tam anlamıyla p.çliktir.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift haneler buna bir gömlek büyük geliyor...
Bugun genel kurulda temettu karari çıkarsa çok iyi olacak. Bu arada internet tarifelerine yuzde 70 zam kapıda.
Tcell 23'e dayandı bizimki 10 gördüğünde ilaçlanmış haşere gibi düşüyor.
Bu hantallıktan nasıl kurtulacak bakalım.
Bugün yapılacak genel kurul gündem maddeleri arasında kar payı dağıtımı hususunun görüşülmesi de var fakat yönetim kurulunun bu konuda almış olduğu bir karar yok;genel kurul neyi görüşecek? Ailgisi olan var mı?nlamış değilim.b
Genel kurul başladı, kimse ne olacağını bilmiyor, bitince anlarız ancak.
Devleti alinin kurulu.
İstedikleri 5 dakika da olur...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dışarıya haber mi sızdı
toplantıda olan var mı, temettü maddesine sıra geldi mi, ya da karar var mı, ben 1,5 civarı bekliyorum
Viop alis 9.88 gozukuyor
vioptaki hareket spottakinin tam tersi, birilerini batırıyorlar herhalde
Nisan vade ve yakın vade arasında 1.1 liralık fark oluştu yaklaşık.
Temettüyü ay sonunda açıklarsa olacağı buydu..
bu durumda temettü nisanda ödenecek olayı çıktı ve temettüyü öğrenenler short açıyor, bu anlama mı gelyor
bu nasıl iş, birileri biliyor birileri bilmiyor
%141 temettü kararı çıktığına dair bir dedikodu duydum .akşam belli olur sanırım. dedikodu doğruysa bürüt 141 kuruş demektir
Sormayın ilk defa böyle saçma bir şey başıma geldi, uzak vade short yakın vade long yapan köşe oldu.
Tam yatırımcı dostu bir borsamız var kazanacak hisseyi bilmek de yetmiyor bazen.
Temettü dağıtım tarihi yakınsa vergi dilimine girecek olan bazı yatırımcılar biraz mal boşaltabilir
bu yıl alınan temettüler önümüzdeki yıl beyan edileceği için böyle bir etki olmaz
mayıs vadeli kontratta aynı şekilde düştü, bu durumda hem nisan hem mayısta taksitli temettü var o nedenle mi düştü diyeceğiz
yoksa nisan düştü mayıs mecbur mu takip ediyor diyeceğiz. normalde mayısın bu kadar paniklemesine gerek olmazdı
Sn.doxa nisan düştüğü için otomatik diyeceğiz çünkü makas korunuyor mayısta da verecek olsa mayısın daha da fazla düşmesi gerekirdi çünkü mayıs kontratının içinde hem nisan hem mayıs olmuş olacak.
Yalnız ne acayip bir durum aracı kurumdakilere de sordum çok bir yorum yapamıyolar.
Sn mcormek bilgi için teşekkürler. Şu viop işini dinleyince anlıyorsun ama yine de kafa basmıyor. Yaşananlar her şekilde insider trading. Benzeri bir durumda nuri sevigen uyarmıştı. Ereğli de mart vadelide temettü hesaplanıyor temettü dağıtmazsa sorun çıkar demişti, gerçi beklenen temettuyu dağıttı sorun çıkmadı. Burda olay tersine. Dağıtılacak temettü dikkate alınmamış teorik fiyat oluşurken. Öğrenen teorik fiyata getirdi.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim acaba dağıtmasa ne sorunu çıakrdı ya da burada dağıttı şimdi ne olacak?
Merak ettiğim nokta bununla ilgili düzeltme olacak mı?
Bu arada VIOP ile ilgili sorunuz olursa memnuniyetle cevap vermek isterim ama spotun nasıl daha faydalı olduğunu görmüş olduk böyle güzel bir günü buruk geçiriyorum ne yazık ki.
Adam 10.53'teki 1000 lotu parçalı alıyor. Çok temkinli alım yapıyor ne hikmetse. Umarım bunun altından bir çapanoğlu çıkmaz. [emoji848][emoji848][emoji848]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vadeliyi boşverin de bi kahve içim ben seans kapanınca bakarız
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1014683
Bu itibarla hissedarlarımıza 1.- Kuruş nominal değerinde beher hisse için brüt 1,41559
Kuruş (%141,559) olmak üzere toplam brüt 4.954.565.000,00 TL nakit temettü ödenmesi,
6. Nakit temettü ödemelerinin hissedarlarımıza dağıtımına 28.04.2022 günü başlanması hususunun
Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayı için teklif edildiği görüldü.
Yuzde 141 temettu
Kısaca 28 Nisanda 1,27 TL net temettü verecek.
Ödemesi 2 mayıs bayramın 1.gününe denk geliyor yani bayram sonrasına kalıyor hahahaha
Adamlar stopaj ödememek için geçmiş yıl karını ekleyip dağıtmışlar..
Devir olacağından hepsi tek seferde dağıtılır..
Satış nedeniyle maksimum temettü verdi. Tahmin ettiğim kadar geldi.
Hisse geçen haftadan bugüne bu beklenti ile yaklaşık 1 TL değer kazandı.
Umarım beklenti bitti diye hisse geri gelmez.
Bundan sonra Varlık fonunda neler olacağına göre yön bulur. Varlık fonunun önceki hisselerdeki karnesi bana göre çok da iyi değil. Umarım iktidarın arpalığı olmaz.
Şimdi bir oran hesabı yapalım..4 tl temettü veren ereğli ile 1.27 tl veren ttkom.. oransal olarak ttkom, ereglinin 34 tl de verdiği rasyolara ulaşması için kaç tl olması gerekir..
Güzel bir oran, bankacılar giderayak bize bir kıyak yaptı, tabi ki kendilerine kıyak yaparken biz de arada kaynadık.:)
Hayırlı olsun.
TTKOM kamuya geçmekle bankalar kendilerini zarardada olsalar kurtardılar. Bugün ttkom daki son lotlarımıda verdim.. Kamuya geçen şirketlerin hali ortada.. Kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim..