Kesin pas. Dedigin gibi enflasyon 3 digit pas olsa ne nass olsa ne.
Ustad sen Izmirliydin sanirim degil mi ?
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
TFF yayin ihalesi acti, verilen teklifler komik derecede dusuk diyorlar.
Yok vermezsek, Super Lig Tv kurariz gibi B planlari var.
Dekoder'i kimse odemiyor, maclara giden yok.
1-0 one gecen takimin oyuncusu vakit calmak icin atiyor kendini yere, 70. dakikadan itibaren futbol mutbol yok.
Para ver gel bunlari izle.
Memleket tel tel dokuluyor.
Ahlak yerlerde.
Otobancı Bosborus nerede yaahu.?
Nebatinin ışıltısı mı çarptı yoksa.!? ;-)))
Sokak kürtajları sonrası herkes pembe gözlükleri takmış! :whistling:
:he:
Puhahaha ben İzmir'i boş verdim. Mozambik de olsa yurt dışına gidecem. Bir bok düzelmez burada.
Ben de diyordum; Altın tepside sunmak için bu sefer ne yapacaklar acaba?
Plan buymuş meğer.
Market zincirleri arasında Erdoğan gitmeden fiyatları indirmeyeceğiz diyenler olduğunu duyduğunu belirten Sabah yazarı, Doğruluğuna inanmak istemedim. Kendi ülkesine ve vatandaşına siyasi nedenlerle bu ihaneti yapıyorlarsa, bu ülkeye hiçbir dönemde faydaları olmaz. Bedava da ürün verse yine de almamak lazım ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...duydum-1908414
Algı operasyonu
Biz elimizden geleni yaptık. Bunlar düşürmedi.
Bu sozum ona dinci olan kara cehalet o kadar kirli ki, buna oy verip yukariyi kandiracagini dusunuyor.
Cunku yasam boyu yaptigi her sey, sahtekarlik ve dolandirmak uzerine.
Ben eminim bunlarin namazi bile sahte.
Normalde kamuoyuna pek görünmeyen genel başkan yardımcıları var,ben özellikle bunların sarayda güzel bir makam odası hayaliyle genel başkanlarına gaz verdiğini düşünüyorum veyahut gerçek aday yıpranmasın diye iyi taktik yapıyorlar.2.ci seçeneğe inancım her geçen gün azalsa da,1.cinin olma ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum,burada bir çok kez dile getirildi,acından ölse,soğuktan donsa bile etnik veya dini kimliği yüzünden bazı adaylara asla oy vermeyeceklerin oranı çok yüksek,özellikle kendini kararsız ama muhafazakar olarak niteleyen kitle ''gavura basar gibi''direk ampule basar oyunu,ondan sonra hayaller Avrupa gerçekler Ortadoğu olur,o saatten sonra istifa falanda kesmez....
Dışişleri bakanı Cavusoglu’nun korona virus testinin pozitif çıktı açıklandı
Erdoğan: (Elektrik fiyatları) İnşallah Kabine Toplantısında etraflıca görüşeceğiz ve ondan sonra da açıklamamızı bütün detaylarıyla yapacağız
Erdoğan: (İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyareti) Tabii bu ziyareti olumlu karşılıyoruz, inşallah uzun bir aradan sonra böyle bir adımın atılması Türkiye-İsrail ilişkileri açısından iyi olacaktır
Erdoğan: Biz Suudi Arabistan’la da olumlu diyalogumuzu sürdürüyoruz, önümüzdeki dönemde somut adımlarla ilerleme arzusundayız
Erdoğan: "(6 muhalefet partisinin toplantısı) HDP’yi çıldırtıyorlar. Oldu olacak onu da alın yanınıza. Daha çok bir araya gelirler ama bunlardan bir şey çıkmaz."
Erdoğan: "Bazı ürünlerde KDV indirimi sonrası fiyatlar belli oranlarda geri gelmiş görünüyor. Öyle veya böyle inecek."
Erdoğan: "(Zincir marketlere) Biz KDV’yi 7 puan indirdiysek, sizden de en az yüzde 7 fiyat indirimi bekliyoruz' dedik. Onlardan da bu istikamette açıklama aldık."
patron bizimle eğleniyor :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Millet kafayı iyiden iyiye yemiş:
https://www.youtube.com/watch?v=tObskYteVco
Burada durulmaz yeminlen.
KULLANICILAR OTURUMLARINI KAPATTIKLARI HALDE İZLENMEYE DEVAM ETTİ
https://www.sozcu.com.tr/2022/teknol...-etti-6956401/
İskender nasıl 12TL oluyormuş anlamadım, tüik fiyatları buradan alıyor herhal...
Ucuz’ yemek kuyruğu: Kuru fasulye 5, iskender 12 TL
Muğla’nın Marmaris ilçesinde her geçen gün daha da ağırlaşan hayat pahalılığında karnını doyurmak isteyen vatandaşlar ucuz yemek veren bir restoran önünde kuyruklar oluşturuyor. “Hacı’nın Yeri†adlı lokantada 3 çeşit yemek ve bir şişe su 20 TL’den satılıyor. En pahalı yemek ise 15 lira ile işkembe çorbası. İskender porsiyon 12 TL.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
Kötü bir iskender yeneceğine kuru ekmek daha iyidir.
Aynı şekilde kötü bir işkembe çorbası yerine çok da iyi yapılmamış bir mercimek çorbasını dahi yeğlerim.
Bu iş tıpkı kötü bir karpuzun dünyanın en kötü meyveleri listesini zorlayabileceği gibi çok iyi bir karpuzun listenin ilk sıralarında olması gibi.
[QUOTE=MedwiG;5792129]
Erdoğan: (İsrail Cumhurbaşkanı Herzogâ€â•un Türkiye ziyareti) Tabii bu ziyareti olumlu karşılıyoruz, inşallah uzun bir aradan sonra böyle bir adımın atılması Türkiye-İsrail ilişkileri açısından iyi olacaktır
/QUOTE]
Timing is everything - zamanlama onlar için iyi, bizim için ise o kadar iyi değil.
Yatırım tavsiyesi değildir
uzun zamandır okuyordum da - çorbada tuzumuz olsun
Reuters: Erdoğan biraz zaman kazandı ama…
İngiliz haber ajansı Reuters, Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler ve hükümetin hamlelerine ilişkin bir analiz yayımladı. Ajansa konuşan bir analist "Kur bir şekilde istikrarlı görünüyor ancak bu riskli bir denge ve bir anda kolayca tekrar değer kaybı görülebilir" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...i-ama-6956760/
At, eşşek eti felan çıkar bence. Veya yoğurda et koklatmıştır. Lan yoğurt bile 12 TL'den fazla tutar. Ne yapıyor bu adam...
Erdoğan: Batıdaki merkez bankaları enflasyonları altı-yedi kat arttığı halde faiz indirimi yapmıyorlar, kendi ekonomik teorilerinde ısrar ediyorlar. Hamdolsun Türkiye ekonomi modeli olarak ifade ettiğimiz politikayla süreci tam tersine çevirmeyi başardık
Erdoğan: Türkiye Avrupa'da vatandaşına en uygun fiyatlı elektriği sunan üçüncü ülke konumunda
Erdoğan: Enerji fiyatları son dönemde oldukça yükseldi ama bu sadece bize mahsus bir durum değil
Erdoğan: Türkiye bugün enerji konusunda elektrik yokluğunu değil fiyatını konuşuyorsa, bunu kurulu enerji gücüne borçludur
Erdoğan: Elbette canımızı yakan fiyat artışları var ama bunların hepsi geçicidir
Erdoğan: Dünya küçülürken bizim büyüdüğümüz , rekor kırdığımız bir dönemi geride bıraktık
Erdoğan: Tüm vatandaşlarımızı 'yastık altı altın düzenlemesine' davet ediyorum