bu sitelerde ornegin bittrex.com da alis ve satislar icin limit emirler yollayabiliyor muyuz ve stop emri var mi? bu arada bilgilendirme icin tsk ederim.
Printable View
*fed/yellen, "bitcoin oldukça spekülatif varlık, fed her hangi bir düzenleyici rol oynamıyor
Çöp coinler derken unutulmuş, kimsenin ilgi göstermediği coinler. Kafamdaki market değeri 5000 - 7000 dolar. Maximum coin sayısı en az %50 - 70 olmalı. Bu coinleri 6 ay toplayıp ele geçirmekten bahsediyorum.
Tabi çöp öteleri de var 500 dolar 1000 dolar gibi.
Oynamayamaz çünkü bitcoini üretme tekeli onlarda değil.
Mesela XJO (ki benim toplayıp şimdilerde dağıttığım coin) Mart 2015 de market değeri 4000 dolar civarı idi.
Şimdilerde 700.000 dolar.
Market Değeri : Tüm üretilmiş coini almak istesek kaç dolar eder. (Şirket değeri gibi bişi)
Bu vergi olayi gelirse geriye yonelik olarak uygulanir mi ? Ornegin 2017'de 100 TL'lik islem yapmissin 18 TL KDV ode derler mi ?
ETH ve IOTA mızıda attık wallete. listemin hepsini tamamlayacağım.
bitcoincrash ve gold hakkinda ne diyorsunuz. iyi gidiyor gibiler
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cex.io dan kredi kartı ile BT/Eth alan oldumu acaba?
https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/
Ripple
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xrp nin 5te 2 si falan dolaşimda görünüyor. bilmedigimden soruyorum bu market cap dedigi dolaşimdaki deger mi yoksa tamaminin degeri mi?
tesekkurler. gecen birisi yazmisti bu coini 0.30 larda idi. alan iyi kazandı. buralardan alacak cesareti olup kazanan arkadasida taktir etmek lazim. ama buyuk risk
tesekkurler.
arkadslar bittrex.com inceledigimde cogu coinin btc ile fiyatlandigini gordum. usd ile olan fiyatlamalar karsisinda bu bana biraz kafa karistirici geldi. bu sekilde alim satim yaparken neye dikkat ediyorsunuz? teknik olarak coinleri incelerken usd olarak mi btc olarak mi bakiyorsunuz?
o gördüğünüz tether coin sanirim. usd ye cok yakin degerlerde seyrettigi icin usd kabul ediliyor. ama kücuk bi fark oluyor gene dikkate alinacak bi fark degil. yanlisim varsa düzeltin lütfen
Ikiside.
2 saat once 0.66 dolardi
0.88
Bir gunde yuzde 80 artis.
Yuh..
0.35 di geçen hafta sanirim
Doge boyle hareket eder.
Durur.
Sonra 1 hafrada 4 kat 7 kat gider.
Sonra çoker dibe.
iota da katliam var, uçlarda yaşıyor ortası yok bende onun bu halini seviyorum.
Market cap o an itibariyle dolaşımdaki coinin toplam USD değeri.
Örnek
XXX coin olsun.
Max Supply : 5 Milyon Coin.
Total Supply : 2 Milyon Coin.
Bu demektir ki daha ÜRETİLECEK 3 Milyon coin daha var. Dikkatli olmak lazım.
Market Cap hesabı total supply x USD değeridir.
Uzun lafın kısası ben şu an 3000 ila 7000 dolar arası market cap değeri olan total supply en az %50 olan walleti düzgün çalışan ÇÖP coin bakıyorum. Var bir kaç tane. Ama henüz BTC yukarıda iken sadece fikir olarak duruyorum.
POS üzerine inşaa edilmiş çoğu coin (belki de hepsi) genelde interest (faiz) verirler. Kimi %1 kimi %50. Bu coinlerde market cap ve total supply bu faize göre hep artar. Tabiki POS olmanın avantajı tek bu değildir. Madenci bilgisayara ihtiyaç olmadığı için transaction (coini bir yerden bir yere göndermek) genelde sorunsuzdur. Bir kaç ucuz VPS i node yaparak sistem ayakta tutulabilir.
Kötü yanı ise madencilik olmadığı için madencilik yapanların dikkatini çekemezsiniz.
POW yani Madenciye ihtiyaç olan bir coinde zorluk artar ve herkes madenciliği bırakıverir ise o coinde transaction sekteye uğrar.
Veya biri gıcıklık yapar Güçlü antminer makineleri ile aynı bir çete gibi gelir coinin zorluğu arttırır sonra çekip gider. Siz geride kalanlar o yüksek zorluğu giderinceye dek haftalarınız geçer. Tam düzeldi derken yine gelirler..Coinin transactionı sekteye uğrar. Belki haftalarca coinin gitmesini gelmesini beklersiniz.
Yine de şahlanıyor, yılanoğlu geri geliyor $18k :oleyo:
Bitcoin'i bitirecek unsurları okuyunca istemsizce güldüm. Halbuki o başlığa gelinceye kadar ne güzel de anlatıyordu.
Satoshi büyük dahi ama çok fatal bir mistake yapmış bu yüzden bitcoin bitecekmiş, yaw hee hee.
Adam 3-5 sene sonrasını değil 2140 senesine kadar dönemi hesaplamış/planlamış. 10 senedir de takır takır çalışıyor kurduğu sistem.
iota btc,aldıklarımız yeşil. iota yı atlamayın geleceği çok parlak,toplantılar sürüyor.
Doge ucuyor.
Itoalari hic bilmiyorum.
Tangle teknolojisi.
Baska bir dunya.
Doge da almistim eski hareketini bekliyorum.
DOGE 1 dolar olsun başka birşey istemem :)
http://coincap.io/DOGE
Güniçi + %65
Mumkun.
Bu blockcain
Veya tangle
Baska bir dunya.
Olasiliklar inanilmaz.
Tapu
Nufus
Finans
Hersey..
Bu sadece bitcoin etheryum degil.
Baska bir dunya geliyor.
Ne yazikki bu konusan okuyan.
10 000 kisi yok ulkede.