Küçük yatırımcıyı nazara almaksızın sadece kendi menfaatlerine göre hesaplarını yapan gerçekten kötü bir PATRON ve tahtada görevli adamlarının bugünde rezil kağıtlarını geri saydırmaya devam edceklerini düşünüyorum.
Printable View
Küçük yatırımcıyı nazara almaksızın sadece kendi menfaatlerine göre hesaplarını yapan gerçekten kötü bir PATRON ve tahtada görevli adamlarının bugünde rezil kağıtlarını geri saydırmaya devam edceklerini düşünüyorum.
Bir defa mahcup eden be beni rezil adamlar
Rez il kağıdın patronajına KAP'a düşen bildirimlerde yardımcı oluyor.Küçük yatırımcı kaçıyor sahtekar patron ekibi toıpluyor.
rezil kağıt kendine yakışanı yapıyor seans biterken.Hep söylüyorum bu kağıda KIRMIZI yakışıyor(!)
Bu sabah SMARTG 'nin 16.3.2022 tarihnden sonra yönetim kurulu başkanı Hail DEmirağ'ın şirket hakkındaki öngörülerini okudum.Dikkatimi çeken SMARTG'Yİ YATIRIMCISINA KAZANDIRAN BİR ŞİRKET YAPACAKLARI ifadesi oldu.Bir sene geçmeden hizsselerini satmak yatırımcısını düşünmekmi oluyor allahaşkına.Neticede kendileri erdi muradına BİZLER BATTIK.
iki bakış açısı var..halka arz olmuş..20 küsurlardan almışsın bin lot..2 kez bölünmüş 4 bin lotun olmuş 60 tlden 240 tl..2.görüş...iki kez bölündükten sonra 100 küsurlardan almışsın.düşmüş 60.a..zarardasın...patron yeni makinalar yolda diyor..hisseye ve patrona güvenmiyorsan zarar kes yaparsın...güveniyorsan aşagıdan alır ortalamayı düşürürsün ve kara geçersin...önemli olan gelecek güneş enerjinin mi olacak...kararını vereceksin..ben 20 lerden almıştım hala bekliyorum...saygılar...y.t.d
Uzun zamandır yazmak istemedim belki şans döner diye ama rezil kağıt rezilliğine devamda kararlı.Tamamen patron kazığıdır ,yemeğe devam.....
Rezil kağıt kırmızısız gün geçirmiyor.Yine yeni bir sabah yine kırmızı.SMARTG'nin kendi menfaatleri için hisse satışı yapan patronu allak bullak etti kağıdı.Küçük yatırımcıya hainlik yapanlara en iyi dileklerimi(!)iletiyorum.
KINA YAK patron biryerlerine.elimizde avucumuzda ne varsa aldın.Tüm dualarım(!) senin ve senin gibilere.
başta patron olmak üzere bu kağdı iyice rezilleştiren kim varsa hepinize yazıklar olsun.Sata sata bir hal oldunuz.
Yeni bir gün yine bizim rezil sahipsiz kağıt KIRMIZI.SEbep olanların topuna selamlar(!)
07.09.2023 .....91.50
21.12.2023......53.20
Son derece sistematik bir şekilde iniyor.
Günaydın. BAE ile imzalanan ve meclisdende geçtiğini öğrendiğimiz enerji anlaşmalarıda bugün hareketlendirmezse pes diyeceğim
Ve ben pes ediyorum.Böyle bir rezil kağıt için buralarada yazmaya bile değmez.Kalın sağlıcakla.Hoş kimsede kalmamış bu rezil kağıtta.
Olacağı buydu.Yağmur gibi halka arzların sonucu küçük yatırımcıyı batırdılar.Bu günleri biliyor olmalıki bu rezil kağıdın patronu 3 aydır hisse satıyor.
Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Smart Güneş Enerji Ekipmanları Pazarlama A.Ş. ile yurtiçinde yerleşik olan kurumsal bir müşterisi arasında Güneş Enerji Santrali malzeme tedariği işine istinaden KDV hariç toplam 42.055.000 (kırk iki milyon elli beş bin) ABD Doları tutarında sözleşme imzalanmıştır.
İşbu açıklamamızın İngilizce versiyonu da yer almakta olup açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
KAP'a düşen 2 bildirim bugün kağıda tavan yaptırdı.İnşallah devamı gelir.
İyi yıllar herkeze.Ne yaptığı belli olmayan 3 aşağı bir yukarı giden abuk sabuk bir kağıt haline geldiği için hiç yazmak istemiyorum inanın..Patron istediğini aldı köşeleri döndü kağıdı kendi haline bıraktı.Bizede sadece trene bakar gibi bakmak düşüyor.
Dün akşam son dakikada KAP'a düşen haberde pazartesi kağıda prim yaptırmazsa bu kağıdın yanından geçmemek gerekir.
Bu rezil kağıdı patronu bu hallere getirdi.İstediği kadar KAP'a laf olsun bildirimleri göndersede kağıda hareket ve alıcı getiremiyorlar.Kağıtta bitti bizde bittik.
Rezil kağıt sana dip yakışır(!).Durmak yok devam.
Patron ve speklerinin yeni taktiği.KAP'a laf olsun diye bir bildirim gönder kağıdı 1-2 kademe yukarı çıkar ve elindekileri yukarıdan sat ve kazan.Tek kelimeyle spekülatörlük. Bu enerji patronları birbirlerine çok benziyor.EUREN'dede aynı numaraları görmüştük.
Mübarek günde bu rezil kağıdın iyice rezillenmesine yardımcı olan kim varsa hepsine en iyi(!)dileklerimi gönderiyorum.
MASTER38 kardeşim olan biteni çok güzelyazmışsınız.İşte bende onun için hepsine selamlarımı (!)gönderiyorum.Esas spekülatör PATRONUN kendisi.
Rezil kağıt rezilliğine devam ediyor.Bu şirket batmışda kurtaranı yok.
Kına yak biryerlerine patron efendi.Rezil ettin kağıdını.Bizleride resmen ve hile ile süründürüyorsun.
Artık Enerji şirketlerine yönelim bşladı galiba. BANK-OFF alıma geçmiş ve 4 kuruşluk tradeler bile yapmış. Diğer enerji şirketleri harekete başlayınca bu da durmayacak.
Borsada mantar gibi türeyen enerji kağıtlarının patronları kesinlikle küçük yatırımcıyı düşünmüyorlar.Örneğin EUREN patronu şimdinin eskişehir belediye başkan adayı Nabi ey ve sonrasında bizim kağıdın patronu Halil bey kendi menfaatleri için resmi müsadeli olarak hisse satışına geçip küçük yatırımcıyı dibe indirdiler.Mübarek günde allah hepsini nasıl biliyorsa yapsın .
BANK-OFF dün aldıkça aldı ama hepsini satamadı. Bu gün de fiyat aşağı geince zararına veremedi. Alım tarafına geçmek ve fiyatı yükselterek aldıklarını yukarıdan vermek zorunda. Birazdan alım tarafına geçerse hiç şaşırmam.
Perşembe günü TCMB son kez faiz artıracak. ABD de ise faiz indirimi gündemde. Yabancıların ülkemize BIST e gelmesi hatta bazılarının şimdiden pozisyon aldıkları vakidir. Özellikle Enerji-Gıda ve metal endüstrisi ile Bankalara girişleri sözkonusu olacaktır. SMRTG ABD de merkez kurdu. Bu durumun geleceğini değerlendireceklerini umuyorum.
Kardeşim kağıt zaten pahalı
Bilmem kaç x gitmiş
Durmasın mı hiç?
Güç toplamasın mı?
Sonsuza kadar gitsin mi ?
Borsaya yeni mi girdiniz. Güveniyorsanız toplayın.
Sonsuza kadar gitsin diye bir sözümüz olmadı. Sadece BANK-OFF un cirit atmasına tepki verdik o kadar. Bu gün de BANK-OFF u dğerleri tokatlamaya başladı. Güç topladığı zaten grafikten belli. O kama formasyonu çok güzel çalışacak. Tahta yapıcı TEB hala bir adım atmadı. Neyi bekliyor bilemiyorum. Elbet bir planı da vardır.
Değerli kardeşim günaydın.inşallah sizin beklentiniz gerçekleşir ama benim umudum yok.İnvesing com.da SMARTG sayfasındaki yorumlara bakarsanız hissedar arkadaşların ne kadar kağıttan daha doğrusu kötü niyetli PATRONDAN umutlarını kestiklerini ve BLOKAJ uygulamasına geçtiklerini görürsünüz.Ben katılamadım çünkü beceremedim ama böylesine küçük yatırımcıyı yok sayan zihniyete karşı birşeyler yapmamın gerektiğinede inanıyorum.PATRON ve şürekası istedikleri gibi kağıtta at oynatıyorlar.
Genel olarak yenilenebilir enerji şirketlerindeki düşüş bitti gibi görünüyor şimdilik.smrtg ye özel bir düşüş yok. Düğmeye basınca hepsine birden alım gelmesini bekliyorum şahsen.ytd.
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz Perşembe -Cuma belki de haftaya. Alışlarına satış yapsalar birilerine kaptırıyorlar. Çakallarla dans ediyoruz.
O kama formasyonu çalışacak. Kamayı sokacaklar enerji fışkıracak.