https://share.matriksdata.com/shareM...06061113020206
Printable View
TEB güzel operasyon çekti
Tahtada olan bitenler fantastik boyutlara ulaştı. Filmin sonuna mı geliyoruz acaba. Bir grup veya kişi ile yükselen tahtaların kaderini Adel de yaşıyor maalesef. Bugün yeşil kapatmazsa benim açımdan veda zamanı gelmiş olur.
Geçmiş olsun. Moraller bozuk. Parçalı alım yaptığım için maliyet yüksekte kaldı. Artık ne zamana düzeliriz kim bilir.. Bugün kendi adıma bazı şeyleri sorgulamanın vakti. Ülker tursg anhyt mpark bobet satıp tek hisseye düşmüştüm. Hatalardan ders çıkarmak gerek, keşke bu kadar pahalıya patlamasaydı.
vay bee koca Adel nerdeyse taban!!!!
Sosyal medya fenomenlerinin gazıyla gelenlerin üzerlerine yıktılar tahtayı. Sağ cepten sol cebe al ver yapa yapa fiyatı aşağıya çektiler. Yüksel maliyeti olanlarda çelik gibi sinir olmalı bu saatten sonra. Gelecekteki fiyat hareketlerini %100 bilmek mümkün değil. Ama art niyetli insanların da olduğunu unutmamak lazım. Umarım adel alanlar en az zararla ve hatta karla ayrılırlar bu hisseden.
Çelik gibi sinirden ziyade bazen kol kesmeyi de bilmek gerekiyor zannımca.. Hayırlısı olsun, mutlaka tepki hareketi yapacaktır o sıralarda vermeyi düşünüyorum
Haklısınız. Ama bizim piyasada kimse kolay kolay stop olmuyor. Benim gibi eski adelciler bu hareketlere çok alışkın. Bu fiyatlardan alanlar da bence ilk fırsatta satıp çıkmayı planlayan vur-kaç yapmayı planlayanlardır. Operasyon çekenler ve yancıları dışında neler olacağını bilmek mümkün değil.
Maalesef temennimiz gerçekleşmedi. Geçmişte Asuzu da yakın zamanda da Adel de yukarıları hedefleyen grafikleri çizen fenomenler X'li sitede yazdıklarını silmeye başlamışlar. Aslında her şey gözlerimizin önünde cereyan etti ama yine de çoğu kişi asuzu operasyonun aynısı olabileceğine inanmadı veya inanmak istemedi. Sonuçta hisse fiyatında 2 haftada %35 gibi bir kayıp yaşandı. Paranın gücü çoğu insana her şeyi yaptırabiliyor maalesef. Tahtanın hakimi olan TEB ve Garanti yatırımın takasında hala ciddi miktarda mal var. Hepsini boşaltmak isterlerse 3xx lü fiyatlara gerilemek hiç te imkansız olmayacaktır. Hissede kalanlara bol kazançlar diliyorum.
iyi bayramlar...adel taş gibi hissedir merak etmeyin düzeltmesini yapıyor...450 tl altı yoklama olasılığı var ondan sonrası 4 haneler....bol şans..ytd
Gundiler temizlenmeden yatay hareketlere devam edecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar selamlar, uzun vade yatırımcısıyım, Adel hissesini biraz araştırdım, Ekan ya da Erkan Köse kim? Patronla bir ilişkisi var mı? Beni tereddüte düşürdü biraz. Çünkü Böyle Asuzu gibi Adel gibi büyük şirketlerin bir anda yüzde 5 i satın alınamamalı bence.
Bir operasyon düşünün içinde borsa spekülatörü, şirket yöneticisi ve binlerce takipçisi olan fenomen borsacılar olsun. İşte adelin başına gelenlerin özeti bu.
Yüksek oranlı bedelsiz sermaye artırımı beklentisi bitti. Beklenti bitti diye teslimat yapacaklar mı acaba izleyip göreceğiz. Unesco'ya yapılan satışların tutarı ile ilgili hiçbir sağlıklı bilgi yok. Sözü edilen 40 milyon dolarlık hacmin çok altında kalmış olabilirler diye düşünüyorum. Fiyat 570 tl altına inmez ve etrafında tutunursa gelecekteki fiyatlamalar için pozitif olunabilir kanaatindeyim.
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ADEL.E paylarında 04/07/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 02/08/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir."
Atlayana çakıyorlar her yerden.
Eskiden bir hisse bedelsiz açıklasa hele #adel gibi bir hisseyse arkasından mendiller sallanır en az 10 tavanı garantiydi. Şimdi ise brüt takas cezası yedik. Bu cezaya rağmen iyi performans bekliyorum.
Bedelsiz sermaye artırımı balonunun sönmesi bir anlamda iyi oldu. Saçma sapan bir beklenti bana göre. Dokunan yanar modunda Adel kalemcilik. Aşağı yönlü risk ağır basıyor.
Ceo uzun zamandır ortalıkta görünmüyor. Gelecek ay ekranlarda boy göstermeye başlar sanırım. Tahta yapıcı elinde yüklü malla içeride kalmış gibi görünüyor. Birilerinin güzelleme yapması lazım ki tahtayı diri tutup malları satabilsin. Aksi halde sığ tahtada malları satmak isterse tahta daha da tarumar olur. Unesco, Amerika, Mısır, Türki Cumhuriyetler den de ses yok hala.
Kırtasiye dönemi geliyor hadi bakalım :)
deh deh deh
İçeride kalınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Tahtayı yıkmadan buradan zor çıkarlar. Yeni bir grupla anlaşarak tahtadan çıkmaları da ihtimal dahilinde tabi. Neler olacak izleyip göreceğiz.
Operasyonda yeni bir perde açılacak gibi. X'li Sitede grafikleri çokça paylaşılmaya başlandı. Ceo nun televizyonda boy göstermesi yakındır diye düşünüyorum. Bugün bilanço gelecek. Bakalım 40 ülkeye ihracat yapan Adel'in yurtdışı cirosun ne olacak.
Bilanço geldi. İhracat ve Unicef tarafı tam fiyasko. Ceo nun söylediklerinin hemen hemen hiçbiri gerçekleşmemiş. Kalemcinin işi zor bence.
İçerde kaldıkları her gün tahtanın stres düzeyi de artıyor. Kendi haline bırakılmış görüntüsü var. Ceo'nun ortalarda görünmemesi de çok ilginç.
Bedelsiz sermaye arttırımı hikayesinin de sonuna geldik. Tahtayı ayakta tutacak başka hikaye de kalmadı böylece.
temettüden önce bölünme yaparlarmı acaba.......o zaman eski,yeni hisse ayırımı olacak......serbest marj belki olabilir......
Bölünme tarihi 04.09.2024 olarak açıklanmış. Umarım hisse fiyatının gelecekteki seyri için olumlu anlamda yeni bir başlangıç olur.
https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/1329435
TEB tavandan Bank Of'a fena mal yıktı. Bank of bugün aldığını yarın satarsa sıkıntı yaratır tahtada. TEB yukarı giden tahtayı neden yıktı acaba?
TEB alımda da satımda da işin içinde olsun hep. Bankof her tahtada yaptığını burda da yapabilecek mi bakalım. TEB varken [emoji109]
Dünkü senaryo devam ediyor. TEB elindeki malları bitirince (belki de bitirmez) neler olacak göreceğiz.
Yine ardında GAP bıraktı. #ADEL boşluğu sevmez. Geri çekilip mutlaka dolduracaktır o boşluğu.
TEB Tahtayı terk etmeye karar vermiş gibi görünüyor. Osmanlı ve Şeker ile bu tahtanın ayakta kalması çok zor.
Ceo ekranlara çıkmaya başladı. Geçen yılki atış serbest modundan çıkmış görünüyor. Demek ki görev yerine getirildi.
Dağıtım tüm hızıyla devam ediyor. 50 tl den 800 tl ye uzanan filmin sonu geldi gibi. Nereden satarsa satsın tahtacı ciddi karda.