Tahtacimiz sonuna kadar cirkinlesecek anlasilan.
200'lere getirsene bir şey deniyeceğim kanka 😉
Printable View
Tahtacimiz sonuna kadar cirkinlesecek anlasilan.
200'lere getirsene bir şey deniyeceğim kanka 😉
eyyyy spk şu endekse de bir bürüt uygula bu akşam bekliyorum bak çifte devre kesti görelim işbilirliginizi.bu gün alan yarın satabilir deyver de görelim erkekligi
Kan gövdeyi götürüyor
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
219,45 ten bi tepki vermesi gerekir. Çok iyimser bi tahmin olabilir ama gün sonu umarım yeşil olur. An itibariyle -8,13 Yatırım tavsiyesi değildir
Alfas dan hiç beklemediğim hareketler bunlar.
Nerden aldan sattırmak derdindeler kendileri hariç hiçkimsenin kâr etmesini istemiyorlar az önce alım ağırlıklı tahta tekrar satış ağırlıklı oldu ben hiçbirinin kâr ettiğine inanmıyorum sadece fonlar kâr etti
Şubat ayına birşey kalmadı bilanço gelsin bakalım o zaman bu kadar aşağı verebilecekler mi? Fiyat buralarda kalırsa benim tahminim F/k 20 ye düşecek.
Üretim kapasitesi 2023 ilk çeyreğinde 3 kat artacak şirketin F/k'sı 20 olur mu, değeri bu mudur? Buysa da bizde kalsın. Temettüleri alır toplamaya devam ederiz. Bu kadar basit.
Ekim ayında 790 mw oldu. Şubat ayında 1290 olacaktı herhalde. 2023 ilk çeyreğinde üretim kapasitesi nasıl üçe katlayacak hocam? Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekim ayının bilançosu gelmedi ki hocam. Son bilanço 291 MWp ile yapılan üretimi yansıtıyordu.
Son çeyrekte 790 ile üretim yapıldı ne kadarını kullandılar bilmiyoruz ama 3.çeyrek'ten daha iyidir.
2023'te yapılacak kapasite artışı Nisan 2023'te miş. Son bilançosu Eylül 2022'ye göre kapasite bu tarihte tam 3 kat artacak.
Eylül 2022 - 291 MWp
Nisan 2023 - 1291 MWp
Ama yansımasını Ağustos 2023'te açıklanacak bilançoda görürüz.
Borsa=sabir hele ki böyle güzel ve önü açık bir sektörde üstelik çok düşük lot sayısı da unutulmasın.5-10 yıl bekleyen ihya olur bence .
Bugün Deniz 90bin lot almış tek başına. Satanlar KY genelde. Dünkü ve bugünkü panik ortamında Denize gün doğdu tabi yukarıdan sattıklarının bir kısmını çok düşük maliyetle geri topladı.
Merhaba Arkadaşlar, Davranışsal finans eğilimleri ile ilgili yeni bir araştırma yürütmekteyim. Aşağıda linki verilen yaklaşık 5 dakika sürecek online ankete tıklayarak katılım sağlamanız beni çok memnun edecektir. Yatırımlarınızda ve işlemlerinizde başarılar dilerim.
https://forms.gle/i4h23iszy4ymQisf7
Lot sayısının az olması lehimize gibi görünse de kötülerin elinde tümüyle aleyhimize dönebiliyor. Lot az olunca gruplar girip çıkabiliyor veya küçük miktarlarla hisse tabana veya tavana gidebiliyor. Bilançoya kadar daha çok döverler bizi gibi geliyor bana. İnşallah yanılırım
Bu hisseye yön verenler sizde mike sürülecek akıl yok neden mi ben 347 den elinize verdim siz aşağı çektiniz ben alttan aldım yeri geldi zarar kâr ettim deniz yatırım geliyor 255 ort ile 22K adet alıyor ama hisse ansızın 247 ye düşüyor verin parayı bana ben götüreyim sizin aptallar ahmaklar beyinsizler et kafalar
Tahta satıcılı bir cacık olmaz belki saat 16.00 dan sonra dikim bunları
Alım/satım oranı 1,51 an itibariyle .(15:00 itibariyle 254 TL) Bence yukarı sert hareketler ihtimal dahilinde. İyi bir fiyattan kapatması muhtemel. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yapıkredıdeki dostumuzu alkışlıyorum ,, endeks dönerse en sert dönecek senetlerden bırı !!!
dün Borsa sert düştüğü için beklediğim tepkiyi yeteri kadar veremedi. Alım/Satım 1,17. endeks yeşillenirse bugun yapması ihtimal dahilinde. Millet Astor halkı için mal satıyor olabilir. T1 ve T2 ile Bist 30 ları kabul etmeyeceklerinden. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
12 sı son..tedbırler bıtıyor..bakalım nasıl yansıyacak..arada şirkette nefes alıyorum dıye haber gonderse fena olmaz...
kaç lot malınız varsa verınde defolup gıdın be..250 tl altından vere vere bıtiremedıler..elınızde kalırsa ne yapacaksınız..!!! o lotları bıraz sonra..anladın sen onu:kahkah:
:halay:
Yapıkredıdekı kahramanı öpüyorum, harektın yeter !!
Karanlık odada coştu. Helal olsun yapanın ellerine sağlık :)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1099723
Yarın tavanız :halay:
Dünde aynı şeyi yapmıştı galiba
Deniz,Piramit ve YK den patron alıyor..
Şimdi geriye dönük inceledim şirket halka arzdan bugüne kadar (yaklaşık 55 günde)
Yurtiçi büyük müşteri siparişleri için toplamda 4 ayrı KAP'ta 35 milyon USD'lik sipariş aldığını açıklamış.
7 Milyon USD'lik te kendi siparişi vardı (Yeni fabrika çatısı için).
Toplamda 42 Milyon USD sipariş oldu daha iki ay olmadan. Şirketin 2022 ilk 9 ay cirosu 69 Milyon Dolardı. Bu bile rakamın büyüklüğünü anlatıyor.
Uzun vade için işler güzel gidiyor.
bugun son dakıkalar hariç kac gundur baskı cok satan cok oldu bence yarın tavan yapıp en azından bır gunluk alım fırsatı vermez gibi gelıyor
Yeni ihale aldığını görünce bir geleyim foruma dedim inanmayacaksınız ama zerre lot satmadım 180 maliyet ile yüklü bekliyorum hissede al sat bile yapmıyorum trade yapılacak hisse değil şirket büyümeye devam ediyor piyasa değeri 11 milyar tl hala çok ucuz bilmiyorum smrtg ve gesan bu kadar düşmeseydi bence hisse şuanda 300 lerdeydi ama onlar sert düşünce mecbur geri geldi buda smrtg den daha hızlı büyüyen bir şirket ve şuanda onun piyasa değerine ulaşması için olması gereken rakam 600 ihaleler devam ediyor bedelsiz vermesi kaçınılmaz Mart gibi tahmini 500 TL hedef fiyat bekliyorum nasip bakalım neler olacak
İhale sebebiyle tepki verdi. Yanılmıyorsam 5000 m2 den büyük iş yerleri için %5 lik yenilebilir şartı yürürlüğe girdi. Hatta halka arz olan şirketler bile arzdan gelecek olan gelir ile ne yapacaklarına izahnamede belirtiyorlar. Çoğunda GES için kullanacaklarına dair beyanlar var. Bunlar hep potansiyel müşteri demek. Sakince beklemek gerek diye düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm kağıtlar - 8/-10 yemişken günü +3 ile kapatmamız güzel haber.
Yüksek hacime rağmen kan gölünde ayakta kaldık. Brüt takas olmasa ayakta kalamayabilirdik.
Yarın endeks toparlar umarım.
Deniz yine 90bin lot aldı.