Üzme tatlı canını zaman her şeyin ilacıdır.......iş olacağına varır......
Printable View
Keske gelse 2600lere .
Düşecek ama bahane arıyor gibi:)
Yemi, aşağı yukarı sallayıp duruyor. Bugin işler kesat galiba spek:)
3500 e getirde heyecan olsun. Yeni sazanlar o zaman gelir. Bole boşa sallarsin
Alcar ve bryat tavan, darısı başımıza:)
Adamı bole donsuz yakalarlar. Basacaktin aşağı ama fren ve egeen gidince dot açıkta kaldı dimi:)
Gerçi hala direniyor zaar
İt oğlu it kim bilir kaç taban yapacaktı. Planı ters tepince malı dağıttı diye boyuna satış yazıyor. Aklınca kağıdı götürmeyecek. Lan it çok mal kaptırırsın diğer bedelsizler yürürse.
Elimdeki malı da satmıyorum çok beklersin. Adam gibi yürüt yukarıya %20 alıp çıkacağım istersen uzaya git.
Ağzımı bozuyorum özür diliyorum arkadaşlar amma sabahtan beri benle köşe kovalamaca oynuyor. 3310 daki benim malı dakikalarca almadı. Almak istemedi. Yürüme niyeti yoktu it oğlu it rüzgar dönünce şok oldu.
Ben egeen speğine kızıyordum sen oooohooo ondan daha renkli bir….. mıyşsın meğer
Hehe şimdi gördün ebenin…
Heyecan geri geldi. Guzell:)
Dün bedelsiz lerin yukselisinden bugünde cimentolardan yürüdü gitti maşallah. İki kanatlı olunca bole oluyor iste:)
Küçük bir heyecan dalgası yaşadık. Her zamanki gibi kicimizin üstüne oturduk geri
Çimento dayanışması şart gibi. Nibas, oyak tavan bozdu. Digerleride geri bastılar. Toparlanma olmazsa işimiz zor
Son zamanların en yüksek hacimleri geliyor. Macd 0 ın üstü kesmek üzere yükselişi destekliyor.eksiye bile düşse alım fırsatı olarak görüyorum ve alıyorum.inşallh doğru yaıyorumdur:)
Way amk, gene yukarıdan satanlara aşağıdan toplanıyorlar
Millette para bitti galiba, bunlarda verecek mal bitmez:)
3500 de yeni sazanlar gelir demiştim. Şimdi sür aşağıya zaten karını alan çıkmıştır çoktan. Bizde kenardan izledik uv çiler olarak olayı. Ama film hep aynı. Çok sıkıcı.. Bitsede gitsek artik
İyi hacım yaptılar ama.. 900milyonu gecebileceklermi acaba
Her iki yonede gidebir son bir saatte, yönü ağalar tayin edecek. Bugun carsi karisik. At izi it izine karıştı. Ins yukarı olur
Takıl frenin pesine:)
Bizimki hariç, diğer cimentolar toparlanmis. Temel atılıyor ver coşkuyu dimi:)
Bugün al sat cilarin günü oldu. Dostlar alışverişte görsün misali. Uv çiler için bir gıdım yol aldık denilebilir. Hala pazartesi kapanışın gerisindeyiz
Ben sağ salim ulaştım hedefe kitlendim.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oooooooo halaycı gelmiş.
Kaynakçı çaycı gitti halaycı geldiii. Ne güzel ortalık şenlenecek.
Ne madeni altın mı. Güldürme milleti.
Eymen elinde olmayan hisse hakkında yazmak nedir. Ft2 moduna mı büründün. O enazından konya ve borsa hakkında bir şeyler biliyor. Sende bilgide yok ama yazıyorsun. Senin burada yazabileceğin tek şey halayy demek. onuda yazmamışın. Sen git bfren sayfasında halay çek.
Hadi canım.
Haa bfren hakkında deli bilgi var elimde merak ediyorsan özelden yaz
Sessiz sinema platformuna dönmüş topik. Dün sabah atesi harladiktan sonra öğlen ile beraber yavas yanas sogutmaya gecmisti. Bugünde kısık ateşte devam ediyor. Pazartesi GK var. Enseyi karartmayın:)
eee şimdi bunun da kayıtlı sermayesi yok bu da mı egeen gibi su koyuverip önümüzdeki yönetim kurulunda kayıtlı sermayeyi görüşeceğiz diyecek:kahkah:
https://www.oyakyatirim.com.tr/hisse-detay/KONYA
GÜRBÜZ Hocam özelden atayım mı elimde ne konya fren egeeni ama değmez boş işler uğraşıp bi 15 yıl bekleyemem halayın zaamanı acele etme beklemiisn 15 yıl bekle 10 yıl daha