yaz yaz merak etme istediğin kadar verir galip bulmuş seni boş geçer mi ? :)
Printable View
Aldım bıle...
ir Takip
Emir No Hisse İşlem Fiyat /
Gerç. Fiyat Adet /
Gerç. Adet Tarih Süre Durum
148972927 AVTUR Alış 3,24 TL
3,23 TL
7.430
7.430
24/05/2017 Gün Gerçekleşti
148972809 AVTUR Alış 3,33 TL
3,27 TL
7.450
7.450
24/05/2017 Gün Gerçekleşti
148968376 AVTUR Alış 3,21 TL
0,00 TL
7.450
0
24/05/2017 Gün İptal Edildi
148968007 AVTUR Alış 3,19 TL
0,00 TL
7.430
0
24/05/2017 Gün İptal Edildi
Bana da lazım....
Tekrar hatırlatırım bu adam Galip adı üzerinde galip her zaman bu adam galip gelecektir borsada devlet müdahale etmediği sürece. Avtur dediğin senet 2 masa 4 sandelye hiçbir realitesi yok. Alıcı geldikçe verecektir .
Sen nereden çıktın kardeş milleti etkileyip durma biraz sonra taban olursa veya tavan olursa ne diyecen. Tahta yapıcı sen olmadığına göre şuraya çıkacak veya buraya düşecek diye bir iddiada bulunamazsın onun için vebal alma
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bazıları burada bu üç kağıtçıya Sabancı Koç muamelesi yapıyor. Senetlerinede Tüpraş SAHOL gibi bakıyor ama kazın ayağı öyle değil.
Dadaş seni ilk defa görüyorum aldığını sattığını kendine sakla burada zararı olanlar çok aşağıdan aldım diye milletin moralini bozma
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ha benim gibi 500 tl 1000 tl gibi düşük meblalarla kumar gözüyle bakarsanız ona bişey demem. Ama uzun vade felan bu senet için bilmiyorumda saçmalık olur uzun vadede Aselsan Tüpraş gibi senetler dururken .
Kardeşler dun kaydoldum.... madem ıstemıyorsunuz bır daha yazmam....
Yeri degil de. Sabanciyida biliyor millet. 14 sattığı teknosa kacta şimdi.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dadaşın normal biri olduğunu zannetmiyorum Galib'in tahtasında böyle o kadar lot aldım bu kadar lot aldım cesaretini göstermek çok zor bu adama dikkat etmek lazım dadaş seni bir daha ikaz ediyorum aldığın notları sattığın lotları oraya yapıştırma
Şu ana kadar metro satmadı. Eğer satarsa o zaman iş boka sarar
Metro alıyor mu satıyormu
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aceleye gerek yok yakında çok daha da altlardan fırsat bulursunuz yakmayın paracıklarınızı adamlar habire isteyene veriyor bu demek ki satışa devam...
Nötr metro
A.Ort T.Lot Alış Lot Alış Ort. Satış Lot Satış Ort.
3,36 1.670.779 864.204 3,37 806.575 3,35
*Veriler 15 dk gecikmelidir.
Çınar Bey Galip dediğin adam bulaştığı her yere pisliğini bulaştıran bir adam hakkında bir sürü suçlama var yurt dışına kaçtı sonra siyasete yağcılık yaptı ve serbest kaldı. Fonet dediğin senedin nerede ne faaliyeti var Allah rızası için bir vatan evladı bana söylesin bir adet A4 kağıdı ile kurulan şirket bunlar Fonet olsun Avtur olsun hatta mepet olsun . Adam işini iyi yere açtı. Açıyor bir firma onuda borsaya kote ediyor ondan sonra çevir kazı yanmasın. Ama bunda suç yok devlette var kabahat böyle adamlara müsade edersen binlerce mağdur yaratırsın.
bu KY 100 kişi akıllanmamış .....
size mustehak ..... zarar / ziyan / kalp krizi.....
töbe töbe
neler yazdırdınız bana sabah sabah ....
Milletin bu kadar zararı varken 3:21'den şu kadar not aldım 3:15'ten şu kadar not aldım demek sizce uygun mu ayrıca kimseyi etkilemesin Aldoy rahatlığıyla aldığı sattığı kendini al
Samsunlu kardeş güzel paylaşımların var onları yapıştıra bilir misin alan satan kim acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güncel takas var mı alanlar kim onu görelim
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A.Ort T.Lot Alış Lot Alış Ort. Satış Lot Satış Ort.
3,37 2.545.124 1.348.907 3,38 1.196.217 3,36
*Veriler 15 dk gecikmelidir.
Tesekkürler samsunlu kagıt yataya bagladı
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro gelene kadar yatay... geri kalanına metro gelirse karar verir artık...
Adam moral bozmak için yazıyor buradan bu kadar aldım buradan bu kadar sattım demek etik değil
2,60 lara kadar ortalama yapmayınız ..... diye düşünüyorum ....küçük KY
trade yani sAT-AL , AL - SAT elinizdeki lotlar kadar denemeye çalışın ....
ancak ortalama için kağıt almadan
dermişim.....
belki tutar düşüncelerim
kıyak olsun buda KY miniklerine
Yahu Kardeşlerım;Inanın kı kotu bır nıyetım yoktu.... hele nıspet yapmak... haşa....Allah korusun.... Maksadım hem görşlerımı paylaşmak hem de topığe bıraz neşe katmaktı.... Uzduysem çok özur dılerım herkesten....
3.52 de seans durdurma gelmesi sonrası 3.50 yi tekrar kıramadı. :(