Şu seçim dönemini kazasız belasız atlatırız inşallah. Hersey rayına oturur :kalp:
Terste kalanlarin Allah yardımcısı olsun..
Printable View
Şu seçim dönemini kazasız belasız atlatırız inşallah. Hersey rayına oturur :kalp:
Terste kalanlarin Allah yardımcısı olsun..
Dow 33980 e çıkabilir fibo sinyali oluşturmuş. Akşam Fed den sonra shortlamaya baslicam.. 33980 görürse süper olur:yes:
15 dk lik ortalama yukarı kesmis Altında. Süper bir hareket bekliyorum.. Yukarı yönlü.
DOW, BIST...Grafiklerine hiç bakmadım. Bir defasında siz deyince DOW grafiğine bakmıştım, yalan olmasın.
Anneler günü için anneme telefon aldım, kargoya vermeleri için mağazaya bıraktım ve yeni döndüm eve. Burada kış tamamen bitti, inanılmaz sıcak dışarısı. Allahtan ev serin.
XAUUSD ben alım işleminde beklemedeyim. Sözde 6-7 gün tutacağım işlemi. Çılgın gibi bir hareket mi bekliyorsunuz? Siz yukarı gidecek diyorsanız kesin gider. Teyit oldu.
GBPJPY ve CADJPY paritelerinde işleme girmedim onlara da marjin ayırmamak için. Kesin coşa coşa giderler ve işleme girdiklerim tin tin tin diye ilerler.
Altından bahsediyorsak 2050 'leri görüyorum ben kısa sürede.
Bunun sebebi de konsolidasyon bölgesinden sert çıkış mumu. Normalde bu sertlikteki hareketlerden sonra piyasa soluklanır ve hemen arkasında aynı uzunlukta hareket olur. Bu çoğu zaman işleyen bir mekanik. Zaman hesabıma göre bu bugün dahil 6 ya da 12 Mum içinde gerçekleşmesi gereken bir seviye.
https://i.hizliresim.com/ffu1r4a.png
Bunu görünce şok oldum. Hem de çoluk çocuklu bir kadın. Ne disiplin!!!
https://www.instagram.com/reel/Cfv_K..._web_copy_link
Bu arada zat-ı muhterem kulaklarımızın pasını silsin...
https://www.youtube.com/watch?v=oyB3fF5xP3Y
Meze sever misiniz?
Allah aşkına şuna bir baksanıza...
https://www.instagram.com/reel/CrlFj...d=YmMyMTA2M2Y=
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki çocuklu olup bu işlere sarmış ünlü bir bayan daha tanıyorum. Irmak Ünal.. Hatta şu sıra Şeyma Subaşı da kaptırmış gidiyor..
Adonisleri bile var her ikisinin de:)
Ben açıkçası beğenmiyorum kadınlarda kaslı yapıyı. Sıkı ve fit olmalı evet.. Ama kadınsı hatlar kaybolmamalı.. Abartmasınlar sporu ya itici oluyor bence:yes:
Ikisini de tanımıyorum, ama bakacam şimdi.
Bence sadece kadınlarda değil, erkeklerde de abartilmamali. Zaten spor=fitness eşitlemesi saçma (bence). Ama o eşitlemeyi yapanlar var.
Neticeye bakacak olursak, çoluk çocuklu bir kadının onu yapması imkansiza yakın. Yeme, içme, uyku, spor...hepsinde dipdisiplinli olmak gerekiyor. Bu kadar disiplinli biri baska bir hedef koysun kendine, altından girip üstünden çıkar [emoji846]
Selim bey bu insanların çocuklarına genelde bakıcılar bakıyor (ekranlarda bu bakıcılar görünmez) ve ev temizliği için de yardımcıları oluyor. Yemeklerine kadar herşeyi yapıyorlar. Kanmayın çocuklarla sebze doğrama paylaşımlarına.. Dolayısıyla zaman tamamen kendilerine kalıyor. Her halükarda yapar ilgisi var ise:)
Zor değil..
İstisnalar vardır ama geneli böyle.. İstisna ise ve herşeyi kendi çabasıyla yapmışsa bravo tabi:yes:
Seda Üren'e laf söyletmem [emoji16]
Ama su anki hâliyle o eski kliplerdeki kadar hızlı göbek atabileceğini sanmıyorum [emoji17].
Ben bir defasında (o zananlar feysbuk kullanıyordum) bir fitness sayfasında abartı olduğunu düşündüğüm bir resmin altina yorum yaptım. Butun feministler beni linc etti. "Siz erkekler bizi yargılamayı birakin artik", "Sizin gibiler yüzünden hayati yasayamiyoruz"... Mesajlariyla doğduğuma pişman ettiler beni. En sonunda yorumu sildim. Ve ben yorumu sildikten sonra şöyle yazmışlar "ona kadınların gücünü gösterdik"
O kadar attım tuttum, antrenman saati geldi çattı...
Çantamı hazırlayıp çıkacağım şimdi. Tam çay içme saatleri ve hiç gitmek gelmiyor içimden [emoji17]
Akşam görüşürüz, herkese selamlar
Benim Seda Üren ile ne problemim olur ki ona laf söyliyeyim ya sizde ama:)
https://www.instagram.com/reel/CnmHn...MDJmNzVkMjY%3D
O vücudu yapmak boşta olan insan için zor değil dedim sadece:)
Altın 2013
Dow 33730
Not düşeyim.. Akşam Fed den sonra ne olacak bakarız..
Çok güzel değil mi?:kalp:
İnsan inanamıyor gerçek olduğuna..
https://twitter.com/belgeseIdunyasi/...19037422534663
Bu haftasonu hayatımda ilk defa bir mitinge gideceğim:yes:
Cumartesi olana tabi ki:):):)
Birkaç arkadaşı da ayarttım.. Sesimiz kısılana kadar bağırıcaz:yes:
Saat 17:00 de yapmam gereken bir iş var.. O zamana kadar burdayım:) Sonra ben de gidicem..
BOL KAZANÇLAR..
HOŞÇAKALIN:hi:
Bugün altyapı ile antrenman yaptım...
Genç çocuklar, enerjileri tükenmiyor. Allah'tan evin buraya yakın ve bayılmadan eve gidebileceğim. Forumda resim yükleme mümkün olsaydı geçim yerlerin resmini atacaktım. Çok güzel gözüküyor.
Şurada çimlerin üzerinde biraz uzanıp yatmam lazım. Resmen geberdim [emoji16]. Seda üren'i şimdi daha iyi anlıyorum.
Eve gidince yine yazarım...
Sosyal faaliyet olarak mitinge mi gidiyorsunuz? Allah ıslah etsin :)
İnşallah televizyonda görmeyiz en önde başınızın etrafına parti bandajı dolanmış şekilde kendinizi kaybettiğiniz görüntüleri :)
Depremin 1 numaralı gündem maddesi olması gerekirken hala en son bahsedilen şey olmasına takılıyorum ben de...
Demokrasiye inancım kalmadı benim. Aynen Aristoteles gibi düşünüyorum:
Aristoteles, demokrasinin doğal bir siyasi rejim olmadığını düşünürdü. Ona göre, demokrasi, halkın çoğunluğunun iktidarda olduğu bir siyasi rejim olmasına rağmen, azınlıkların haklarının ihlal edildiği ve toplumsal düzenin korunmasının zayıf olduğu bir rejimdir. Aristoteles, demokrasinin, çoğunluğun hükümranlığına dayandığı için, halkın politikaları kolayca değiştirebileceğini ve bunun sonucunda toplumsal düzenin zarar görebileceğini savunur.
Bununla birlikte, Aristoteles, demokrasinin iyi bir siyasi rejim olabileceğini de düşünürdü. Ona göre, demokrasinin iyi işlemesi için, halkın eğitimli olması ve yasaların halk tarafından kabul edilmiş olması gerekiyordu. Ayrıca, demokraside hukukun üstünlüğü ilkesinin korunması ve azınlıkların haklarının korunması da önemliydi.
2030 için bir gerekçeniz var mı?
Resimde mavi işaretli tepeyi baz alarak mı söylediniz?
https://i.hizliresim.com/nn4wyde.png
Selim bey dışarıdayım yazamıyorum..
Deprem unutulmadı emin olun.. Halk unutmadı.. Sadece yardımlarımız yerine ulaşmıyor.. Yardim etmek isteyen ile yardıma ihtiyacı olan insanları bulusturamiyorlar.. Belki de bulusturmuyorlar bilmiyorum..
Ben yaklaşık birkac gun sonra koruyucu aile başvurusu yaptım. Yanliz yaşıyorum bekarım. Vermezler biliyorum ama şansımı denedim belki bir çocuğa sevgimi verebilirim yaralarını iyilestirebilirim dedim.. Sonuç bu..
https://www.hizliresim.com/qfva0i0
Böyle birşey oluyosa ben de basvurayim.
Yardımların yerine ulaştığından emin olmamak...ben dahil bissuru insan boyle düşünüyor. Ben İzmir'de bazi yardim toplama merkezlerinde yer aldım. Sadece benim olduğum yerden bile kamyonlarca malzeme gitti.
Para yardımı yapmayan tanımıyorum bile.
Yabanci arkadaslarim var, ben onlara hic oyle bi ricada bulunmadan kendileri bagista bulunmuşlar.
Birçok ulke ciddi dolar yardiminda bulundu (baya ciddi miktarlar)
E burda TV ' de de toplandi vardim (buzdağının sadece gorunen kismi).
E cok gecmeden bakan kahvaltilik malzeme lazim, yardim bekliyoruz dedi. Eeeeeeee?????
Bizim insanımız ne ki yöneticiler kaliteli olsun. Herkes ipin ucundan tutmaya calisirken cadir fiyatlarına normal ustunzam yapan insanlarin oldugu bir ulkede yasiyoruz.
Ben seçimle, siyasetle bir yere varilabilecegine asssssla inanmiyorum. Tek care eğitim. Bu da 10 yil icinde meyvelerini vermeye baslar ve uzun vadeli bir çözüm olur. Varsin bir gidim daha az yol yapilsin [emoji846], dimi?
Hayır tek çocuk değilim. Ve çocukken kuzenlerle beraber sulalece aynı sokağı kapatmistik:) Çok çocukla büyüdüm..
Ama eğlence anlayışımda birini gıcık etmek yok. Genelde 3.sahislar ya da olaylar üzerinden giderim. Malzeme çıkartırım. Bu hersey olabilir:):):)
Ayrıca ablam bu dediğiniz tanima çok uyuyor. Beni hep gıcık eder ve şaka yaptım kız der en sonunda.. Çok dalga gecer benle. Herkesin farklı bir eğlence bir tarzı var:yes:
Fed 25 puan faiz artırmış. Artık duracaksın diyorlar yorumlarda.
Altın 2034 şu an
Dow 33480 lerde
Altina ilave yapmıyorum sabahı beklicem. Çünkü yeni zirve bekliyorum. Insallah.. Süper bir maliyet olacak benim için zirve görür ise:yes:
Dow fake hareket yapıyor bence 33980 e çıkacak. Belki bir show amacli 34400 dener. Sonrasında 32250 görür diye düşünüyorum.
Pozosyonum yok.
Selim bey koruyucu aile olabiliriz bekarlar da olabilir ben araştırdım. Ama çocuk ciddi birsey. İyice sıkı bir denetimden geçiyorlardır. Herkese vermemeleri doğal birsey..
Depremde bir çok çocuk kayıp ve deniliyor ki bu cocuklar tarikat yurtlarına teslim edildi. İşte bunu düşünmek dahi istemiyorum..
Ben başvurumu yaptım. Yani şuna istinaden yazdım size de.. Herkes sorumluluk almaya hazır. Sadece iyi organize edemediler süreci.. Bu da yonetimin suçu.. Kimse kimseyi unutmadı..
Hayatımıza devam ediyor olabiliriz. Ama buna mecburuz.. Oturup ağlamanın hiçbirimze faydası yok.. :yes:
Depremde yakinlarini kaybetmis insanlar twitter da içlerini döküyorlar.. Ben böyle insanları takibe alırım. Daha öncesinde de var haksızlığa uğramış, kayıplar yaşamış insanlar..Onları da yanliz bırakmadım hiç..
Destek mesajı atarım, twitlerini beğenirim.. Yanınızdayız sizi bırakmıyoruz demek bu. Basit birsey ama çok anlamlı.. Bu insanlar normal hayata dönene kadar ben asla yanliz birakmicam. Belki on yıllar sürebilir..Ama bir gün yeniden mutlu giöreceğim inşallah onlari:kalp:
Ne yapabiliyorsan işte maddi manevi beraber saricaz yaraları...
Son olarak demokrasi demişsiniz.. Herseyin çözümü eğitim demişsiniz.
Ya ben bu konuya girmeyeyim çok uzun yazarım simdi:):):)
Özetle ezilenler ile ezenler arasında sürekli bir döngü var..
Istedigi kadar egitimli olsun gücü eline geciren kesim bir muddet sonra dönüşüyor.
İnsanoğlu değişik birsey:yes:
Ben kendimden bile emin değilim her an dua ederim Allahim beni doğru yoldan çıkarma diye..
Çok uykum var..
İyi geceler herkese:one:
Çok yorgundum ve yaşlı amcalar gibi 9 buçukta falan uyudum. Saat 4 gibi de uyandım. Daha da uyumaya çalıştım ama olmadı ve kalktım çay yaptım. Şu an saat 5:03 :)
Bissürü şey yazmışsınız, hepsine tek tek cevap yazacak vakit yok şu anda (çalışmam lazım). Ama eğitimi hafife almayın demezsem çatlarım. Araştırmalarla sabittir ki eğitimli ya da IQ seviyesi yüksek insanlar empati konusunda daha başarılı. Ve kesinlikle gücü daha iyi yönetme kapasitesine sahipler. Tarihte, bugün hala kendisinden bahsettiğimiz yöneticilere bakın. Hepsinin ortak özelliği entelektüel, eğitimli, bazen düşünür, bazen sanatçı olmaları. Günümüzde bunlar yok, halkın öyle bir beklentisi de yok. Halka göre zaten sanat manat boş işler :) Frekansımız çok farklı.
Tarihte kral, hükümdar, imparator ya da sultan olan ve aynı zamanda sanatçı, bilim adamı, düşünür, eğitimli veya entelektüel kişilikleriyle plana çıkan birçok önemli figür vardır:
Sultan Mehmed II: Fatih Sultan Mehmed, Osmanlı İmparatorluğu'nun en ünlü hükümdarlarından biridir. İstanbul'un fethi gibi önemli olaylara liderlik etmesinin yanı sıra, şiir, müzik, tarih, dilbilim ve matematik gibi alanlarda da yetenekliydi.
Kral Solomon: Kutsal Kitap'ta anlatılan bir figür olan Kral Solomon, İsrail Krallığı'nın en ünlü hükümdarlarından biridir. Ayrıca bilge ve zeki bir düşünürdü ve İncil'deki Sözler Kitabı'ndaki birçok özlü sözüne ilham verdi.
İmparator Akbar: Hindistan'ın Mughal İmparatorluğu'nun hükümdarı olan Akbar, birçok alanda yetenekliydi. Sanat, mimari, edebiyat, müzik ve felsefe gibi alanlarda ilgiliydi ve Hint kültürü üzerinde kalıcı etkisi oldu.
Kral Henry VIII: İngiltere'nin en ünlü hükümdarlarından biri olan Henry VIII, aynı zamanda şair ve müzisyendi. Ayrıca İngiliz Reformu'nun öncüsüydü ve İngiltere Kilisesi'ni Roma'dan bağımsız hale getirdi.
İmparator Marcus Aurelius: Roma İmparatorluğu'nun son iyi hükümdarlarından biri olarak kabul edilen Marcus Aurelius, felsefe alanında da büyük bir etkiye sahipti. "Kendine Düşünceler" adlı eseri, Stoacılık felsefesi üzerine önemli bir kaynak olarak kabul edilir.
Bunlar dışında, bildiğime göre hemen hemen tüm İran Şahları şairdi.
Bu saydığım, herkesin çok iyi yönetici olduğunu doğruladığı kişilerin, sanat, bilim ve eğitim anlamında sivri olması tesadüf olabilir mi?