Yabancı takası %4,31 oldu 22 mart takasına göre . Bir önceki gün %3,65 di
Printable View
Yabancı takası %4,31 oldu 22 mart takasına göre . Bir önceki gün %3,65 di
Şu anda bu hisseyi satan kazanır. Gedik hergün 1 milyon lot satıyor. Takasında 3 milyon lot kaldı. Bugün Boa da sattı , Deniz de sattı. Alıcılar bu seviyeden almak istemiyor zaten ellerinde hissenin büyük yüzdesini tutuyorlar. Fiyatı düşürmemek için alıyorlar. Böyle dağınk malların tavan tavan gitmesi mümkün değil. Bu seviyeler elinde mal olanlar için kar al yeri. Çok fazla gitmesini beklemeyin. Kar al, başka hisseye geç
İşlemlerin çoğo günlük trade yapan spekler..Hisse gün içi çok marj verdiği için tüm kumarbazlar burada..İşlem hacminin çoğu buradan geliyor..al satçılar veya sat alcılar hissede sürekli işlem yapıyor..gün içi 1 milyon lot al 1 milyon lot sat..Hisse çok derinleşti.. Kurumsallardaki blok mallar çözüldü %90 ı geldi..Çok para kazandılar.. Halka arzdan alanlar daha önce 40 lı fiatlardan ellerindeki malın %80 nini boşaltmışlardı.. Kaln son mallarda cuma dan beri geliyor..Dün son darbe kapanışta deniz yat dan geldi.. Bu Kap haberlerini seans sonrası göndermekte fayda var diye düşünüyorum..Testere grafiklere devam.. HEDEF 60 ın üzerinde tutunabilmek..
GESAN, KONTR, |SMRT tan sonra ASTOR radarima girdi, hatta aldim bir miktar ve karla sattim , ufak bir miktardi ama yuklu ve uzun vadeli alim iicin beklemedeyim, malum secim ve ekonomik belirsizlikler , halihazirdaki pozisyonlarimdan dolayi pek yeni hisse eklemiyordum, ASTOR icin acebami diyordum ki
bu gunku islermler hic guven vermedi
kapanistan 15 dk onc egelen kap,
+5 iken -3 kapatmasi
yuksek islem hacmi
sirketin bu tur operasyonlara izin vermemesi gerekiyor
kurbaga sıcak su formasyonu mu başladı napıyo bunlar ya. sert düşüşler de ğil de sinsi düşüşlerden korkarım
ASTOR.İşlem hacminde 1. liği yine kimseye kaptırmadı..Bu gidişle BİST 30 a direk girer. Toplu mal kimsede kalmadı KY malına sahip çıkarsa 3 lü rakamları görmek çok da uzun zaman almaz..Blok alınacak 2-3 milyon lot kağıdı 70 lerin üzerine atar.. Bu yıl gelecek net kar ilede f/k 15 lere düşer.. Buda Astor için makul seviyedir.
Bist 30 un tüm kriterlerini karşılıyor bist 10 olsaydı onuda karşıladı
sayın kılavuz sayın balina değerli yorumlarınızı alfas ve astor da beğenerek okuyorum teşekkür eder devamını beklerim
ssss
Bir yanlışınız olmasın? Bist 30 ve ihlas hurgz? ONLAR bist 100 e bile dahil değil yalnız .Sadece gsdh bist 100 hissesi.
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ca...-30-hisseleri/
Astor bist 30 girer girmez ayrı konu. Bu şekilde gider ise bist 100 alırlar.
07:42 ASTOR TEKNİK ANALİZİ
https://www.youtube.com/watch?v=30ffvdOi_eM
Yatırımcı sayısı halka açık kısmın piyasa değeri günlük işlem hacmi halka açıklık oranı herşeyin tam 10 numara haziranda alırlar bence
https://tr.tradingview.com/symbols/B...30/components/
Sizce bu listeden hangisinin yerine astor geçer
Bana sorarsanız bankalar dahil hepisinin yerine geçebilir
Bist te 60 gün işlem görmüş olma şartı var sanırım onuda yerine getirdi şu anda sanırım bist 30 un en tepesinde olmayı yani ilk sırada olmayı hakediyor
Açığa satış yasağı yok muydu depremden sonra çıkmamış mıydı tedbirler arasında
Başkasının malıdır
Bankof da sonsuz mal var :)) yabancı takasından ödünç alabiliyor.. Oda CİTİ den alır ancak ondada fazla satacak mal kalmadı.. Büyük blok mallar fonlar dahil hepsi geldi.. Çok para kazandılar kısa sürede.. Burada halka arz yapılırken kurumsal yatırımcılara en az 3 ay satmama yasağı getirilmeli..Yoksa sana bana 3-4 lot veriirken güya kurumsal yatırımcı adı altında büyük para sahipleri 3er 5 er milyon lotu kapatıp 6-7 tavandan sonra KY nın başına boca ediyorlar..Aynen ASTOR da olduğu gibi..
2.781. 431 milyon dolarlık anlaşma sağlanmıştır, vatana millete hayırlı olsun..
Bugün biraz yorgunum, halim dermanım yok direkt taban yese de beni uğraştırmasa.. :)
bist 30 kagıtları kendini böyle boşluga atıyor mu? yine battık
en az 5 yıl var bist 30 a girip kendini isptalmasına. hacim de düşe ryakında. halka arz kagıtlarında hacim bi süre devam ediyor zaten
Siz yatırım tavsiyesi olarak almayın
https://i.hizliresim.com/ng5ycfd.jpg
astor fırtınası dindi mi ya hacim kac
8 siddetinde deprem mi oldu fabrika mı yıkıldı ya? bu nasıl anlamsız düşüştür akfye devri başladı sanırım. bunu o zaman 40 lara kadar salarlar mı
açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi 28 Nisan seans sonuna kadar
Arkadaş mesaj attı az önce "kuşlu sitede brütten takas yasağı gelmiş, yandık mahvolduk" falan filan. Bro kap haberi gelmeden telaş yapma, söylentilere kulak asma bacağına sıcarım diyerek teskin ettim. Aranızda borsada yeni arkadaşlar vardır, aman diyim sağdan soldan duyduğunuz haberlere inanıp iş yapmayın, açın kap haberlerine bakın kaynağını araştırın.. Kendinize iyi bakın
bugünkü kapanış muhteşem :ok:
üzerinden yükü attı, biz-bize kaldık :)
Borsa yönetimim açığa satış ve kredili işlem yasağı getirmiş 28 nisan a kadar.. Çakallar sonunda istediklerini elde ettiler.. Fonlarda mal kalmadı ..yabancıda mal kalmadı.. Biz bize kaldık. Neticede fabrika aslanlar gibi çalışıyor..kar üretmeye devam ediyor..31 Mart ta Ankara da Genel kurulda olmak gerekir..Fırsat bulursam katılacağım..2023 projeksiyonlarını öğreneceğim..2023 de herhalükarda ASTOR dayım..
bugün tavan bekliyorum :ok:
herşeyin hayırlısı :)
Her hissede düzeltme olur arkadaşlar hiç bir şey sonsuza kadar yükselmez veya düşmez şimdi astor gibi Bi hissede düzeltme nereye kadar devam eder onu kestirebilmek mesele grafiginde bakıp söyleyemezsin ayrıca bugün tavan olmayacağının da garantisi yok yani her an her şey olabiliyor iyi tarafı endeksin %3 küsür düştüğü bir günde astorun taban olması yani endeksin zoruyla bu derece düşmüş olması böyle firmalara diş geçiremiyorlar endeksin böyle kötü günlerinin etkisini arkalarına aldıklarında anca Bişeyler yapabiliyorlar işte neyse Bi başka konu fonlarda veya hele city de mal kalmaması iyi bişey böyle bir şirketin hissesini illaki Bi yerde toplamaya yeniden başlayacaklar ben onlarda mal olmayınca seviniyorum 20 lerde sattıklarının bir kısmını 40 larda 45 lerde geri almışlardı hatırlarsanız
Ayrıca açığa satış yasağı iyi bişey bu açığa satışı zaten ky yapamaz bunu büyükler yapıyor o sebeple küçük yatırımcıyı koruyan Bi tedbir elinde mal biten çip ler açığa satışa başlarlar genelde aslında olmayan malı satıyorlar siz hiç hisse senedini kiraya veren Bi yatırımcı duydunuz mu hiç ben duymadım yani bu işi daha çok aracı kurumlar yapıyor organize ediyor manipülasyonun organize vucut bulmuş hali
mal olmadan satmak kadar sacma bisey duymadim. bu neden serbest? duydugum en ahlaksizca en sacma en malca sey bu ya. aciga satisin TEK IYI YANI var mi?