Cehenneme odun lazım. Onun için çabalıyor.
En çukur yerine gözünü dikmiş.
Printable View
Cehenneme odun lazım. Onun için çabalıyor.
En çukur yerine gözünü dikmiş.
sorularrrrrrr, cevaplarrrrrr. . . . . . . . . .
1. Mehmet gaddar mı?
Herkes kadar. . . . ama her seyden önce tuccar. . . . .
2. kağıt cok mu dustu?
Aldığın yere göre değişir.
3. Kağıt yatırım kağıdımı?
Uzun vade yatırım kağıdı olmadığını 50 kere 100 kere söylemişimdir.
4. Ben mehmetciğin avukatımıyım?
Öyle olsam alın satın karınızı cebe atın demem. . . .ama kufur kafir yağdırılan kim olursa olsun acık platformda sessiz kalamam.
5. Daha ne kadar dusecek? cok ucuz kalmadımı? ingilterede uctu burda niye ucmuyor?
Bu sorulara söyle cevap verelim. . . . . ulkede ve dunyada gelişen durumlara göre daha duser veya cıkar. . . .
cok ucuz kalmadımı derken? alternatiflerin uygun olup olmaması bu değerlemede önemlidir. endeks 75xx lere saldığında dusmeyen kağıtmı kaldı? bunda aslında temel sebeplerin biriside HALKA IRZ yoğunluğunun devam etmesi taze para olmayan piyasada habire mevcut karda olunan pozisyonlardan satış yapanlar/algo lar her musait yerde basıyorlar. bu kadar basit. hiç baska sey aramaya gerek yok. diğer husus ta sana yuzde 35 40 garanti para veren varken paramı niye buna bağlayayım? diyenlerin kendini haklı olarak geri cekmesi piyasayı asağı doğru suzulmeye sevk ediyor. Bu anlasılmayacak bir durum değil. ingiltere hususuna gelince aylardır kan kusan ingilizlere göre londrada hiçde yukselmiş gibi gelmiyor kağıdın cıkması.
SONUÇ
Akacak kan damarda durmaz. allah her seyin hayırlısını versin. sevgili somers belki dustu diye istem dısı bir al sat a bile gelebilir :)))) sonucta daha fazla mal alma sansı yakaladı :))))
Sendende iyi masal kahramanı olur. . . . . yedicucelerde ki ÖFKELİ cuce. . . . . yahu arkadasım. her kağıt 16 da olurrrrrr 26 da olurrrr 86 da olurrrrr DAAAAA hiç dusundunmu sonra ordan alanlar nasıl saydırır. . . . . .yok sen diyorsunki benim aldığım 100 olsun kim ağlarsa ağlasın. . . . bu nasıl bir narsistlik. . . . . kağıt cıksın ben yuksekten satayım neden nicin cıktığının önemi yok. alan sonra parası pul olmus onunda önemi yok. . . . . kıymetli arkadasım azıcık dikkatle bakarsan pegyodaki harekette tıpkı global gibi 1.5 2 lerde baslamıs ve tıpkı global gibi 16.17 de peak yapmıs. . . . görduğun gibi farklı bir hareket yok sadece gecikmeli bir hareket. yani ekstra bir sey yok. . .tabi tahtasıda daha bos olması hasebiyle ucus kısa surede ve sert oldu. özel bir sey yok. ona buna bakıp bu cıkmadı demek yerine o zaman gidin baska kağıt alın. kendinizle ters dusmeyin. hem tahtayı hem tahtacıyı hem patronu eleştirip hala aynı yerde takılmanız cok mantıklı değil bir seyler yalnıs duruyor. . . valla ben mehmetciğimden memnunum sat yukardannn al asağıdan NOKTA COM
saygılarımla
burada pegyo yu örnek vermemin tek sebebi mk öncesi ve mk sonrası fiyat hareketidir, yoksa borsa da glyho ile pegyo karşılaştırmak bile komik ama geldiğimiz nokta da orası... Sen hala kardeşim ben bu hissede para kazanıyorum bana ne derdindesin, ben ise kardeşim ben bu hissede para kazanıyorum patron niye mallık yapıyor derdindeyim. Borsa da en az 100 kağıt sayarım sana ederinin çok çok üzerinde ve de baskılanmayan, ky bu hissede para kazanmak için patronu da mı yenmesi gerekiyor, niçin? Bir hisseye ve firmaya güvenen yatırımcının suçu ne? Her KY trade etmesini bilmiyor, ben biliyorum vaktim var, kendimi kurtarabiliyorum diye kalkıp burada patronun yalakalığını yapamam.
Net bi durum var.
2022de 2den 14 ysptı.
Zeytin gibi oldu.
Bu yıl yok yılı oldu.
Hala. 12.xx
Seneye de zeytin gibi olur inş.
Amin.
Selamlar.. GLYHO amiral gemisi Gph'sa sayın KM neden stratejik ortak ya da satmayı düşünüyor. Sizlerinde bildiği gibi sayın KM son telekonferansta başka alanlarda yatırım yapılmayacağıni dile getirdi. O zaman şöyle mi düşünmek gerekir. Sayın KM dolayısıyla GLYHO enerji alanında mi faaliyette bulunacak, büyüyecek Son anda aklıma geldi, gerçi sayın KM telekonferansta bununla ilgili bir yorum yapmadı ama, acaba? İstanbul portföy deki pay artırabilir, böyle bir düşünce mi var, bilinmez...Bu benim görüşüm tabii ki..
Günaydın. Yav dün bir ara ne oldu ? Alımda satımda kademeler 250-350 bin lotlarla doldu.
Güzel bi dünyada yaşıyoruz....Patron veya bb hangisi bilemeyiz milyon milyon satış yaz ki kademelerde normali 3-5 lot var iken milyon yaz milyon sil tahtayı perişan et milleti terse düşür.....Sabah sebebi kap haberiyle belli olsun...Ne güzel ve adaletli bi durum valla gülüyorum ağlanacak halimize....ytd
kuşta @zeynepxaktas kullanıcısının yayınladığı bir inceleme; ben başka bir kullanıcıdan aldım.
1/4/2002 - 1/4/2022 (20 )yıl süreçte hisselerin USD bazında kaç katına çıktıklarını gösteren tablo olarak sunmuş:
GLYHO bu süreçte USD bazında (20 yıl) sadece 0.22 kat artabilmiş.
Sadece al-satıcıları sevindirmiş.
Dolae enflasyonu koy
2002 den alanin %50 zarari var dolar bazin da..
Ara ara alir satarim bu picin hissesini..
Bununkadar o.c ben gormedim
Mucahit bir bu pic ikiSM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın KM'a çağrımdır.. Lütfen başta sizin ve holdingin yatırımcı gözünde neredeyse çöp seviyesine inmiş itibarını kurtarın. Bütün basın yayın organlarında kasıtlı veya kasıtsız şirketinizi kötüleyen yatırımcılarla dolu. Ben bunun böyle olmadığına inanıyorum. Ama şunu da biliyorum. Siz yıllar önce bir telekonferansta tahtada olan herşey bizim kontrolümüzde diye bir beyanatınız olmuştu. Bugün gelinen noktada tahtanızdaki işlemler bu söyleminizle örtüşmemektedir. Bu tahtanızda olanlar sizin kontrolünüzde değilse gerekeni yapmanızı rica ediyorum. Sizin şirketinize inanmış yatırımcıları mahvetmeyin. Ben kendi adıma bu hissede neredeyse 24 senesi biten bir yatırımcı olarak benden helallik almadan hiç bir yere gitmeyin.Siz olur bir gün hisse fiyatını hakkettiği yere getirirseniz dahi size hiç bir şekilde hakkım helal olmayacaktır. ki tabii ki birazcık inancınız varsa..
Son olarak hisse fiyatıyla ilgilenmiyorum demecinizi çok samimi bulmadığımı ifade etmek istiyorum. Bu hissenin nerdeyse herkesin battı gözüyle baktığı bir dönemde nereden nereye getirdiğinizi biliyor ve saygı duyuyorum. Sizler servetinize servet katarken,size inanmış yatırımcıları bitirmeye hakkınız olmadığını, onların haklarını, tüm ekonomik enstrümanlar karşısında eridiğini görmenizi, kaybolan empati yeteneğinizi tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum. Saygılarımla...
S.A Hayırlı cumalar,
Bakıyorum batı cephesinde değişen bir sey yok. . . . . . o zaman dansa devam :))))
Sayın Cinali Bilanço dipnotlarinda Başkent doğalgaz davası 7 Mart 2024 de görülecek diye yazıyor. Önceden davayı takip ediyorsunuz diye hatırlıyorum. Bu karar duruşması mi olacak acaba bilginiz var mı ?
https://invst.ly/12enj9 GUNLUK GRAFİK
https://invst.ly/12enjh HAFTALIK GRAFİK
her iki grafikde fon yöneticileri yılsonu prim almak için bir sey yapmaz ise DİKKATLİ olun seklinde yorumlanabilir. DOLAR bazlı zaten grafik İSHAL olmus vaziyette. milletin ağzına MICIYOR. . . .
77xx lere endeks bazında dikkat. . . . ve bu arada THY ye DİKKAT zira bir sekilde globalle thy ulastırma kısmında ele alınan şirketler oldu. her nekadar global bir holding isede asıl gelir kaynağı limancılıktan (ulastırmadan) secime kadar cok ekmek yedirir.
saygılarımla
Yaklaşık 75 hisseye her akşam karanlık odadan yakın çekim yapıyoruz..
Aylar sonra..
Cuma günü ilk kez 11 kuruşluk alım geldi.
Üstad boş iş, yazık gözüne der belki:)
Selamlar.. yazma gereği duydum. Sayın beşiktaşk bu işi nasıl beceriyorsunuz bunu asla sormayacağım ama bana göre özellikle bu hisse ve iştirakleri özelinde bir dehasınız. Ama ilk duyduğumda size tepki göstermiş ama bir süre düşünüp doğru bir gerçeği anlatan sözünüz "birileri kazanmak için birilerinin kaybetmesi gerekir" sözünü dile getirmenizden sonra başta ve diğer arkadaşlara yaklaşımım daha farklı olmuştur. ama bu gerçeklerin üstünü benim açımdan örtemez
Geçenlerde naturelgaz de yanlış hatırlamıyorsam 23 Tl den bir bölüm hisse satılmıştı. sizde bu olay öncesi veya sonrası da olabilir şöyle bir şey demiştiniz. Fonlar kazanacağı paraya bakar, zararını öderseniz sıkıntı olmaz. Bugün Naturelgaz konusunda aynısı olmuştur. Tabii aynısını GLYHO özelinde de fazlasıyla yaşıyoruz. Patron ve ortaklarına bakıyorsunuz herşey mantık dışı..
Sonuç kendi adıma 24 senedir çekilen bir eziyet var. Bu benim açımndan ilk değil, kendi adıma pişmanım. bu hissede sözü geçen yatırımcı arkadaşlar uzun vadeli yatırımcı olacaksın sözünü benim yaşadıklarım çürütecek cinsten.. ne diyellm sağlık olsun.
Son olarak başta patronun para kazanmak için girdiği kılıklar, insan dışı bir canlı olduğunu gösteriyor. Sayın KM bir gün hesap verecek, bu hesap büyük bir baskıyla, yatırımcıları yanıltarak, verilen sözleri zamanında yerine getirmeyip 1 milyon hisse geri almakla ödeyemeyecek. Yaşarsak göreceğiz.. Saygılarımla...
Ayıp ama Mehmet bey endeks tin min 8.100 e geldi hala alçak uçuşa devam…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim. Benim hayat felsefemdir, doğruya doğru, yanlışa yanlış demek. En sevdiğim varlıklardan biri olan babam mezardan çıksa gelse bu asla değişmez. Burada anlamadığım, bir konuyla ilgili başta emekli kumandan olmak üzere bir çok yatırımcıyla hem fikir olamadim. Bu konu; Gph'in GlYHO amiral gemisi olmasi.
Sayın KM en son telekonferansta Gph, ortak yada satılacağını bahsedip, diğer alandaki yatırımların devam edeceğini,ve başka alanlarda yatırıma yonlenilmeyecegini söyledi. Evet, İstanbul portföy konusunda bir açıklama yapılmadı. Sanırım ortaklıga devam edilecek.
Şimdi sorum başta sayın besiktask, aysha, birnickiste, bjg, Sommers , diyojen57 ve diğer arkadaşlara ... GlYHO amiral gemisi Gph ise niçin satılır da diğer iştirakler satılmaz, ya da iştirak paylari dusurulmez. Sonuçta bir tercih meselesi ve değerli olan satılmaz.Evet cevaplarınızı bekliyorum.. Saygılarımla..
Not: Sohbet ortamının oluşturulması benim gibi küçük yatırımcılar açısından tahta yapıcı ve patronun işini kolaylaştırabilir, ama tüm samimiyetimle bu konuda görüşlerinizi çok merak ediyorum..
Çünkü en baştan beri gph zaten satılmak uzere planlaması yapıldı.... Burda defalarca söyledim.
Kim/ kimler miş sahibi limanların Sayın Somers bir bilginiz vamı?
Fırıldakların açıklamadığı bir plan mı var diye şüpheye düşüyorum geçmiş sicilleri bozuk olduğu için , böyle algı yaratıyorda olabilir bu kadar satış baskısı normal değil ….ytd
GLYHO alırken kağıt param kalmadı, metal paralarla alıyorum. :evil:
Tahtacı ağır manipülasyon suçu işliyor.....Yüzbinlerce lot alış satış yaz sonra bunlar sil yetmedi milyonlarca satış yaz tekrar sil çalıştır yüklü satışın gitsin vs vs .....Yapan belli hangi ruh haliyle yapıyor belli değil.....Yatırımcılara bu yapay fiyatlama yapmasıyla çok zarar verdiği kesin.....ytd
Fatih Terim fonu bile daha insaflı bundan. En azından yarısını geri ödüyor. Bu dipsiz kuyu.